1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Maçın son Düdüğüde Çaldı Toplam 3Gol Var maçda.. 2 Kırmızı Kart Var.. Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    Maçın son Düdüğüde Çaldı Toplam 3Gol Var maçda.. 2 Kırmızı Kart Var.. Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan..
    Ah şu esrarengiz anlatım yok mu, deli ediyor beni

Valla Barçalamışsın, tebrik ederim. Bu arada ilk golün taktiğini ben verdim Anlayamadığım Jem Karacanlarla, Mehmet Topallarla nasıl tepetaklak ediyorsun böyle büyük ekipleri..

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ah şu esrarengiz anlatım yok mu, deli ediyor beni

Valla Barçalamışsın, tebrik ederim. Bu arada ilk golün taktiğini ben verdim Anlayamadığım Jem Karacanlarla, Mehmet Topallarla nasıl tepetaklak ediyorsun böyle büyük ekipleri..
    renkdaşım Çooooookl yaşa ya Yaban gibi oldu deli ediyor beni derdi oda

sagolasın herşey içinde renkdaşım <3 Ya Selçuk İnanı iyi tekliff aldıgımı döşündügüm için göndermişdim Tabi o takımda olsa bambaşka bir performansımız olurdu ama Jem karacanda Planlarımın İçindeydi Mehmet Topalımız Herşeyimiz zaten Jem karacanın Performansı beni zaman zaman tatmin edmiyor ama alt yapımızdan çıkan oyuncu oldugu için oynatmakdan vaz geçemiyorum buarada Ortalama 7.12 puanlamayla oynuyor aman nazar degmesin ama önümüzdeki seneye dehşet planlarım var tabiki şuan %100 Öncelik Şampiyonlar Ligi

Mesaj Yetkileri