Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Şampiyonlar Liginden sonra Şook SKor aldık Ligde.. ss birazdan..

Lig Maçı

Şampiyonlar liginde Üstün Pefromansımızı Ligede Yansıttık Skorun Yüksek Olmasının Enbüyük nedeni Vurıuşlarımızın Kaleyi bulması bayadır kaleyi bile bulmuyordu şutlarımız bu sut isabetsiz şut konusunun Üstünde durmam lazım

Beşiktaş Derbi Maçına Giriyorum başarı Dileklerinizi beklerim.. :

Lig Maçı (Derbi)

Maçın Yıldızı alejandro Gomez 2 asisst yapdı

Şampiyonlar Liginde Rakibimiz Belli Oldu..

Tam İstediğim Rakip geldi Zor Ama Real Madrid Çıksaydı Daha Kötüydü Barcanın pas yollarını kesip Galip gelme Şansımız Daha yüksek :=)

Lig Maçı

Ligde İlk Yenilgimizi Aldık.. Enbüyük nedeni yenilginin Vitinho ya güvenmemdi İnsan Bukadar rezil oynamaz ya pas bile yapamıyor.. maglübiyet pek önemlideglde vitinho hakkında ki gözlemlerim onun gelecegi için önemli şuan berbat durumda geliişirse anca düşünürüz.. şampiyonlar ligi için full dinlendirdim kadroyu.. sonraki maçımız şampiyonlar liginde barca ile oynuycaz öle böle rakip degil.. geniş bir barca incelemesinde bulundum ona göre taktiksel olarak hazırız maça kondisyonda hazır olacakdır inşallah bakalım neler olacak önümüzdeki maç barcelona maçı başarı dileklerinizi beklerim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir de "koreografi" yazabilsen tam olurmuş (:

Quote Originally Posted by Balroq View Post
    Bir de "koreografi" yazabilsen tam olurmuş (:
    Bunun nedenini Açıklamışdım zaten.. gerilerdekii sayfalarda bakarsan görebilirsin

Barcelona Şampiyonlar Ligi Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim..

Barcelona : Messi Sakat(1ay)

Galatasaray : Sakat Cezalı Yok(Full Kadro)

Barcelonanın Stadı

Takımımız ve Taraftarlarımız Maç için kenetlendi..

Hiç Yorum Yok Mu ::

Maçın son Düdüğüde Çaldı Toplam 3Gol Var maçda.. 2 Kırmızı Kart Var.. Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ne oldu sonuç hadi söyle. çatlatıyorsun ha insanı

Quote Originally Posted by entolik View Post
    ne oldu sonuç hadi söyle. çatlatıyorsun ha insanı
    geniş şekilde ayrıntılar birazdan geliyor enesim

Barcelona 0 GALATASARAY 3 Olan Maçı Birdaha Oynamak zorunda oldugum için bilgilerini ve maçın videosun Silmek zorunda kaldım Nedeni Crash dump dahatası yeniden oynuyacam.. malesef ://
    Last edited by Gratel : 28.Şubat.2012 at 03:26

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    Maçın son Düdüğüde Çaldı Toplam 3Gol Var maçda.. 2 Kırmızı Kart Var.. Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan..
    Ah şu esrarengiz anlatım yok mu, deli ediyor beni

Valla Barçalamışsın, tebrik ederim. Bu arada ilk golün taktiğini ben verdim Anlayamadığım Jem Karacanlarla, Mehmet Topallarla nasıl tepetaklak ediyorsun böyle büyük ekipleri..

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ah şu esrarengiz anlatım yok mu, deli ediyor beni

Valla Barçalamışsın, tebrik ederim. Bu arada ilk golün taktiğini ben verdim Anlayamadığım Jem Karacanlarla, Mehmet Topallarla nasıl tepetaklak ediyorsun böyle büyük ekipleri..
    renkdaşım Çooooookl yaşa ya Yaban gibi oldu deli ediyor beni derdi oda

sagolasın herşey içinde renkdaşım <3 Ya Selçuk İnanı iyi tekliff aldıgımı döşündügüm için göndermişdim Tabi o takımda olsa bambaşka bir performansımız olurdu ama Jem karacanda Planlarımın İçindeydi Mehmet Topalımız Herşeyimiz zaten Jem karacanın Performansı beni zaman zaman tatmin edmiyor ama alt yapımızdan çıkan oyuncu oldugu için oynatmakdan vaz geçemiyorum buarada Ortalama 7.12 puanlamayla oynuyor aman nazar degmesin ama önümüzdeki seneye dehşet planlarım var tabiki şuan %100 Öncelik Şampiyonlar Ligi

POFFFFFFFF

Ya olamaz ((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    Crash Dumsp ne haltsa o hatadan verdi kaydedemeden Gitti birdaha oynamam lazım barca maçını taa yenildigim maçdan sonra kayıtlamışdım :// gitti barca galibiyeti ://
    Bıktım bu hatadan ya kurtuluşuyok mu su hatanın bilen varsa söyleyin lütfen :///
    hemen yeniden oynuyorum ((
    Last edited by Gratel : 28.Şubat.2012 at 03:35

Barcelona GALATASARAY Şampiyonlar Ligi Maçında.. Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 4 Gol Var... Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan...

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

11Ler:

Sonuç:

3 0 kazandığımız maçı crash Dump Hatası Yüzünden Yeniden Oynamak zorunda kaldık Ve bu Maçdada Ortigoza resmen çıldırdı ve Hat-rick Yapdı gene kazanmayı başardık ama busefer gol yedik Ortigozanın 2. Golü Çok güzeldi.. Yediğimiz Golde Bize Yakışmadı Çok Kolay ve Basit Bir gol Yedik..

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="PU68zgTZO_A"] Barcelona - GALATASARAY [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Jose Ortigoza Puanı: 9.5

Fm 12 de Oyuncular Kaç Yaşına Kadar Degerli oluyor, degerleri Kaç yaşına kadar yükseliyor tabi performansı en yüksek seviyede varsayalım..

SOn..Lig Maçı

Play-Off Tablosu

Barcelona Şampiyonlar Ligi Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim..

Barcelona : Messi Sakat(23gün)

Galatasaray : Sakat Cezalı Yok(Full Kadro)

Geliyo geliyo final geliyooo

Maçın Son Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 3 Gol Var.. Ayrıntılar Birazdan Hazırlanıyor..

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

11Ler:

Sonuç:

Maç Çok Çekişmeli Geçdi Son Dakikaya Kadar Mücadele ettik Ve Kazanmayı başardık.. Onları Kendi Silahıyla Vurduk.. İspanyol Devini elemeyi başardık Mutluyuz

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="yW-FKu4O0mU"] GALATASARAY - Barcelona[/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Xherdan Shaqiri Puanı: 8.6

''GALATASARAY Barcelonaya Futbol Ögretti'' Yazısı Hoşuma gitti :=)

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Geliyo geliyo final geliyooo
    Bakalım Hayırlısıyla Görürüz İnşallah Finalide

Şampiyonlar Liginde Eşleşdiğimiz Takım Belli Oldu Fransadan Marsilya Takımıyla eşleşdik.. Real Madridi Saf Dışı Bırakmış Marsilya .. Rakibimizi Geniş Bİ Analiz Etmeye başladım.. Memleket Meselesine döndü Rakibimizi Alt etmemiz Şart Oldu..

Play-Off Fikstürümüz

Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri