Şampiyonlar Liginden sonra Şook SKor aldık Ligde.. ss birazdan..
Şampiyonlar Liginden sonra Şook SKor aldık Ligde.. ss birazdan..
Beşiktaş Derbi Maçına Giriyorum başarı Dileklerinizi beklerim.. :![]()
Lig Maçı
Ligde İlk Yenilgimizi Aldık.. Enbüyük nedeni yenilginin Vitinho ya güvenmemdi İnsan Bukadar rezil oynamaz ya pas bile yapamıyor.. maglübiyet pek önemlidegldevitinho hakkında ki gözlemlerim onun gelecegi için önemli şuan berbat durumda geliişirse anca düşünürüz.. şampiyonlar ligi için full dinlendirdim kadroyu.. sonraki maçımız şampiyonlar liginde barca ile oynuycaz öle böle rakip degil.. geniş bir barca incelemesinde bulundum ona göre taktiksel olarak hazırız maça kondisyonda hazır olacakdır inşallah bakalım neler olacak önümüzdeki maç barcelona maçı başarı dileklerinizi beklerim..
Bir de "koreografi" yazabilsen tam olurmuş (:
Hiç Yorum Yok Mu:
:
Maçın son Düdüğüde Çaldı Toplam 3Gol Var maçda.. 2 Kırmızı Kart Var.. Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan..
ne oldu sonuç hadi söyle. çatlatıyorsun ha insanı![]()
Barcelona 0 GALATASARAY 3 Olan Maçı Birdaha Oynamak zorunda oldugum için bilgilerini ve maçın videosun Silmek zorunda kaldım Nedeni Crash dump dahatası yeniden oynuyacam.. malesef ://
Last edited by Gratel : 28.Şubat.2012 at 03:26
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
renkdaşım Çooooookl yaşa ya
![]()
Yaban gibi oldu deli ediyor beni derdi oda
sagolasın herşey içinde renkdaşım <3Ya Selçuk İnanı iyi tekliff aldıgımı döşündügüm için göndermişdim Tabi o takımda olsa bambaşka bir performansımız olurdu ama Jem karacanda Planlarımın İçindeydi Mehmet Topalımız Herşeyimiz zaten
Jem karacanın Performansı beni zaman zaman tatmin edmiyor ama alt yapımızdan çıkan oyuncu oldugu için oynatmakdan vaz geçemiyorum buarada Ortalama 7.12 puanlamayla oynuyor
![]()
aman nazar degmesin
ama önümüzdeki seneye dehşet planlarım var
tabiki şuan %100 Öncelik Şampiyonlar Ligi
POFFFFFFFF
Ya olamaz((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Crash Dumsp ne haltsa o hatadan verdi kaydedemeden Gitti birdaha oynamam lazım barca maçını taa yenildigim maçdan sonra kayıtlamışdım :// gitti barca galibiyeti ://
Bıktım bu hatadan ya kurtuluşuyok mu su hatanın bilen varsa söyleyin lütfen :///
hemen yeniden oynuyorum((
Last edited by Gratel : 28.Şubat.2012 at 03:35
Barcelona GALATASARAY Şampiyonlar Ligi Maçında.. Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 4 Gol Var... Ayrıntılar Hazırlanıyor Birazdan...
..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..
11Ler:
Sonuç:
3 0 kazandığımız maçı crash Dump Hatası Yüzünden Yeniden Oynamak zorunda kaldık Ve bu Maçdada Ortigoza resmen çıldırdı ve Hat-rick Yapdı gene kazanmayı başardık ama busefer gol yedikOrtigozanın 2. Golü Çok güzeldi.. Yediğimiz Golde Bize Yakışmadı Çok Kolay ve Basit Bir gol Yedik..
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="PU68zgTZO_A"] Barcelona - GALATASARAY [/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Jose Ortigoza Puanı: 9.5
Fm 12 de Oyuncular Kaç Yaşına Kadar Degerli oluyor, degerleri Kaç yaşına kadar yükseliyor tabi performansı en yüksek seviyede varsayalım..
Play-Off Tablosu
Geliyo geliyo final geliyooo
Maçın Son Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 3 Gol Var.. Ayrıntılar Birazdan Hazırlanıyor..
..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..
11Ler:
Sonuç:
Maç Çok Çekişmeli Geçdi Son Dakikaya Kadar Mücadele ettik Ve Kazanmayı başardık.. Onları Kendi Silahıyla Vurduk.. İspanyol Devini elemeyi başardık Mutluyuz![]()
![]()
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="yW-FKu4O0mU"] GALATASARAY - Barcelona[/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Xherdan Shaqiri Puanı: 8.6
''GALATASARAY Barcelonaya Futbol Ögretti'' Yazısı Hoşuma gitti :=)
Şampiyonlar Liginde Eşleşdiğimiz Takım Belli Oldu Fransadan Marsilya Takımıyla eşleşdik.. Real Madridi Saf Dışı Bırakmış Marsilya .. Rakibimizi Geniş Bİ Analiz Etmeye başladım.. Memleket Meselesine döndü Rakibimizi Alt etmemiz Şart Oldu..
Play-Off Fikstürümüz