1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Sarı Kanaryalar 2. Kez Balkanların Şampiyonu! | 1. Sezon | Alternatif Lig

Hybrid View

Samsunspor maçı FM serisinin en gıcık + sinir bozucu yanı sayesinde galip gelmiş.

Şu kariyeri görünce banada ilham geldide türkçe yamayı bekliyorum açmak için, Balkan Kupasını bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Samsunspor maçı FM serisinin en gıcık + sinir bozucu yanı sayesinde galip gelmiş.

Şu kariyeri görünce banada ilham geldide türkçe yamayı bekliyorum açmak için, Balkan Kupasını bekliyoruz
    Türkçe yama ne zaman gelecek bir bilgin var mı? Özel mesajdan ulaşırsan sevinirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

SPOR TOTO SÜPER LİG

13. Hafta [ Sivasspor 1 - 2 Fenerbahçe ]

14. Hafta [ Fenerbahçe 2 - 0 Orduspor ]

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

3. Tur [ Ağrıspor 0 - 6 Fenerbahçe ]

- Özellikle Orduspor karşılaşmasından bahsetmek istiyorum. Bu maçı tüm maçlarda olduğu gibi domine ettik ancak bitirici vuruş 89. dakikaya kadar gelmedi. Bunda Emre'nin 12. dakikada kırmızı kart görmesi ve penaltıları ayarlamadığım için penaltıyı Bilica'nın kullanıp kaçırması etkiliydi.
    - İkinci yarının ortalarında çift forvete döndüm.
    - Moussa Sow, önce 89. dakikada Bienvenu'ya asist yaptı, sonra da 90+2 de skoru belirleyen golü attı. Böylece maçın adamı seçildi.
    - Ligde 14 haftada 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetimiz var ve Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde 2. sıradayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

TÜRKİYE LİG KUPASI

2. Tur [ Fenerbahçe 1 - 0 Manisaspor ]

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Eşleşmesi [ 1461 Trabzon ]

SPOR TOTO SÜPER LİG

15. Hafta [ Kayserispor 2 - 1 Fenerbahçe ]

- Son hafta aldığımız mağlubiyet (maçın hakkı beraberlikti) adaletsiz oldu. 4 dakika uzatma verilen maçın 90+7. dakikasında yediğimiz golle 2-1 mağlup olduk. Üstelik 4 dakikalık uzatmanın üstüne 6 dakika daha oynandı.
    - Miroslav Stoch ve Moussa Sow maçta sakatlandılar. Emre Belözoğlu cezasından, Serdar Kesimal ise sakatlıktan yeni çıktığından dolayı ilk 11'de yer almadılar.
    - Beşiktaş'ın da puan kaybetmesiyle puan farkını kapayıp liderliğe yükselme şansından yararlanamadık. Lider Galatasaray ve ikinci Beşiktaş 38 puana sahip. Fenerbahçe 35 puanla 3. sırada bulunuyor.

Mesaj Yetkileri