Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

17 80.95%
  • Berabere biter

2 9.52%
  • Slovakya kazanır

2 9.52%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 101 sonuç

Konu: Türkiye - Slovakya | 29 Şubat 2012 - 20:30 | Hazırlık Maçı

Hayırlı olsun diyelim Ömer Toprak, vazgeçilmezimiz olacak defansımızda.

Çoğu arkadaşımızın belirttiği gibi Emre Belözoğlu, Hamit ve Egemen gibi isimler bu takıma yol gösterir diye düşünüyorum. Abdullah Avcı'ya güveniyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mac Bitti 1-2 bitti , 2.ci yari resmen tek kale oynadik , g.g , caner , arda , pektemek , nuri , etkisizdi , semih,omer toprak , mehmet topal , iyi oynadilar bence defansda SIKINTI yoktu , caner kesinlikle sol bek degil adam ceza sahasinda 0"a inmis resmen kaleye vuruyor orta açicagi yere. nese ilk maca gore iyiydik kadro yeni zamanla daha iyi olcagiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ömer Toprak' ın disiplin eksikliği sadece benim mi gözüme çarptı ? Biraz laubali gözüktü sanki. Ama teknik ve fizik olarak gayet iyi orası ayrı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yenilgiye rağmen ikinci yarda oynanan oyundan son derece memnunum.Yeni bir milli takım için gayet iyi bir oyundu.Çok basit hatalar yapıyoruz.Zamanla azalacaktır bu hatalar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@corpus

Ömer toprak banada güven vermedi.

Defans hattımızada takviyeler lazım zamanla oturacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper Potuk milli takım seviyesinde bir oyuncu değil. Oynadığı süre içerisinde bunu gösterdi. Başarısız paslar, başarısız hamleler. Gereksizdi. Anadolu takımı topçusudur en fazla.
    Nuri bütün serbest vuruşları ve kornerleri harcadı. Topsuz alanda toptan kaçtı. Saçmasapan bir oyun oynadı. Milli takım seviyesinde değil diyecegim de adam Real Madrid'de oynuyor. Hayret.
    Mehmet Ekici'nin performansı ahım şahım değldi fakat idare ederdi.
    Tunay'ın kumaşı kaliteli fakat daha çok tecrübesiz. Gereksiz şeyler yapabiliyor.

Bu eksiklerin dışında ben takımı gayet iyi buldum. Asıl sorun taktikseldi. Hücum anlamında varyasyonlar iyi olsa da takım savunması çok kötüydü. Özellikle orta sahamız da kimin nerede oynadığı belli değildi. Bu nedenle de kimin nerede nasıl bir savunma yapacagı belirsizdi. Şaşkındık yani savunmada. Herkes bir yana koşuyor falan. Bir görev dağılımı yoktu. Orta sahamızdaki bu sorunu çözdügümüz takdirde daha başarılı maçlar cıkaracagımıza eminim.

Umutluyum ben bu takımdan..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

7. Default

Caner'den sol bek olmayacağını Aykut Hoca'da anladı ki sol açık oynatmaya başladı . Abdullah Hoca'nın da ısrar etmemesi lazım orada bana kalırsa birinci alternatif Hasan Ali olmalı onun dışında Ömer Toprak ve Mehmet Topal'ı oldukça beğendim. Bana kalırsa Abdullah Hoca Arda'nın üstüne sistem kurmaya çalışıyor gibi gözüktü bana . Kanatta içeri kat edip şut atacak oyuncu eksikliğimiz var , bu tarzda olan Yasin Öztekin , Erman Kılıç , Deniz Naki gibi oyuncular denenebilir ileride .
    Last edited by fbdevil190737 : 01.Mart.2012 at 14:31

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Benim için sürpriz olmadı bu yenilgi. Takım çok yeni, genç oyunculardan kurulu. Zamanla alışacaklardır takıma ve ortama. İleriki zamanlarda daha iyi bir milli takım göreceğimize inanıyorum, tabii miadi dolmuş adamlar tekrar alınmazsa.

Şahsi görüşüm GG toparlanmış gibi geldi bana. Potuk konusunda Nocna Mora'ya katılıyorum. Son dakikalarda hatalı pas verdi ve hiç oralı olmadı daha oyuna yeni girmişsin biraz mücadele et be adam. Ortasahada Hamit,Emre,Selçuk vs. olduktan sonra genç arkadaşların pek şansı olacağını sanmıyorum.

Hoca Caner ile genç takımda da çalıştı tıpkı Nuri gibi. Belki o yüzden sol bek oynatmıştır.

Takımda pek bir ümit göremedim, halen herhangi bir sistemle gol arıyor değiliz. Karambolden denk gelirse atmak için oynuyoruz, ne bir ceza sahasına koşumuz, ver-kaçımız var ne bi kanat organizasyonumuz var. Nuri Şahin'in etkili olduğu bir maç göremedim ben henüz milli takımda, yada acaba Nuri çok düz bir oyuncu da bizmi çok şeyler bekliyoruz bilmiyorum.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu maçın futbol anlamında pek bir olumlu yönü yoktu. Slovakya istediklerini sahaya daha rahat yansıtan taraftı. Weiss utanmasa yedek kulübesini de çalımlayıp atacaktı. Stoch'un golü de alışık olduğumuz güzel gollerindendi. Milli takımımız baskın gibi gözükse de pozisyon olarak baktığımızda elde hiçbir şey yok. Sürekli içeriye ortalanan ve Slovakya'lıların uzaklaştırdığı toplar var.

Tribünleri de değerlendirmeden geçmek olmaz. Ben de dahil birçok kişi Bursa'nın milli maçlar için güzel bir yer olacağı düşüncesindeydi ama bugün gördük ki Bursa milli maçları hiç kaldıramıyor. Bu akşam yaptıkları tezahüratları keşke Bursaspor'un maçlarına saklasalardı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Azerbaycan'a yenilen o "kocamış kurt"lardan oyun olarak ne farkı vardı bu "dinamik genç jenerasyonun" ! Böyle ruhsuz böyle sıkıcı bir takım neyin bedeli, Genel futboldaki ruh halimizin yansıması sanırım.

Caner'in etkin olma çabaları dışında bir olumlu yan bulamadım. Arda kaptan çıkmış sahaya 40 yaşında emekli futbolcu gibi oynuyor, Tunay oyuna girince fark yarattı. Daha dikkat çekici bir yan bulamadım. Yine çok sıkıntılı bir süreç bekliyor biz.

Dediğim gibi ülkenin futbol ruhu çok hastalıklı bir durumda. Bursa İstanbul Kayseri nerede oynarsak oynayalım sürekli sorunlar yaşacağız. Birliğimizi kaybettik. Hoyrat bir taraftarlığa büründük. Bunun sorumlularını hepimiz çok iyi biliyoruz !

Gurbette oynayalım çok daha ateşli ve gerçek bir taraftar buluruz. TFF böyle bir tepki versin en azından 1 maçlık.

Nesil
    2007

54215412. yapılanma sonuçta yine futbol yok yine galibiyet yok

Bu sefer umutluyum gerçi Abdullah Avcı'dan birşeyler bekliyorum.En azından artık turnuvalara kalabilen bir takım olalım...

Nesil
    2003

Iyi haber: Daha kotu olamayiz.

Kotu haber: Daha iyi olmamiz uzun zaman alir.

Semih Kaya: Yaninda onu toparlayan tecrubeli bir oyuncu olmayinca siritti. Hamleleri bence cok erken yapiyor. Rakibin yolunu kapatmakla yetinip, topa hamle icin dogru zamani beklemeli.

Caner: 2 yil once neyse, hala o.

Mehmet Topal, Mehmet Ekici ve Nuri: Yardimlasma hic iyi gorunmedi. Ayrica ucu de agir oyuncular. Mehmet Ekici'nin yerinde Selcuk Inan olsa, daha da agir olacakti bu uclu. O bolgede en azindan bir tane cabuk oyuncunun olmasi sart. Ayrica bu 4 oyuncu da fiziksel mucadeleye pek girmeyi sevmeyen oyuncular. Rakibi orta sahada bozamiyoruz.

Arda: En buyuk umudum, Ispanya'da topsuz kosuarini gelistirmesiydi. Henuz pek bir degisiklik gormedim. Hala kosu yapip rakibi bozmak yerine ayagina top istiyor.

Olcan: Bence daha iyi de olmaz, daha kotu de.

Pektemek: Eger milli takim forveti olacaksa guclenmesi veya cok daha hareketli ve caliskan olmasi gerekli bence.

Alper Potuk: Birisi ona rakibin arkasindan kosarak ve omuzundan cekerek top kapilamayacagini anlatmasi gerekli. Sezon basindan beri dikkatle izliyorum ve bu sekilde rakibe verdigi serbest vurus sayisi cok yuksek. Adami kacirdiysan kacirdin. Etrafina bak ve pozisyon almaya calis.

U21 takiminin Danimarka macini da izledim bu arada. Orada durum cok daha kotu. Kendi yari sahasinda kapanan, tek forvete 40 metre uzun top atarak hucum yapmaya calisan bir takim izledim. Uzuldum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın özetini seyredebileceğim bir yer var mı acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maçın özetini seyredebileceğim bir yer var mı acaba?

Ben bu siteyi takip ediyorum:

http://www.goalsarena.org/

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Emre Belözoğlu'nun bu takımdan kesemezsin!!

Daha ne ortaya konulamazdı herhalde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nuri - Selçuk - Mehmet T. , bu oyuncular birbirlerini tanıyıp , alıştıklarında Emre' nin adını bile hatırlamayız. O kalitede oyuncular.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Nuri - Selçuk - Mehmet T. , bu oyuncular birbirlerini tanıyıp , alıştıklarında Emre' nin adını bile hatırlamayız. O kalitede oyuncular.
    Hepsi ağır ve katetmeyen oyuncular, Emre gibi oyunu yönlendiremedikleri açık. Kaç maç oynayacaklar ki birbirlerini tanıyacaklar? Burası kulüp takımı değil. Bu oyuncular birbirini tanımıyorsa kimse birbirini tanımıyor demektir. Bu bahane olamaz. Emre şu an bu takımın herşeyi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit,Volkan,Egemen,Hakan ve Emre gelince iyi bir milli takım izleyeceğimize hiç bir şüphem yok.Ama bu milli takımda yıllardır birbirine alışık olan Slovakya'ya karşı iyi oynadıl.Rakibide küçümsememek gerekir.Hamsik,Stoch ve Weiss gerçekten etkili oyuncular ve o denli bir savunma onları en fazla bu kadar durdurabilirdi.Zaten onların savunmasında katı ve kapalı bir oyunları vardı.Bu da pozisyon üretmemizi zorlaştırdı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emre Belözoğlu'nun bu takımdan kesemezsin!!

Daha ne ortaya konulamazdı herhalde.
    Eger 2014 dunya kupasina gidersek Emre turnuva sirasinda 33 yasinda olacak. Tamam cok yasli degil ama yuk tasiyici olmasi da pek mumkun gorunmuyor. Sonucta fiziksel kapasitesi cok ust duzey, hemen hemen hic sakatlanmayan, benzer performansla daha 4-5 yil oynayabilir diyebilecegimiz bir oyuncu da degil Emre. Bu durumda Emre'yi banko 11 oyuncusu olarak dusunmek bence yanlis olur. Ama bazi maclarda ilk 11, bazi maclarda sonradan oyuna girip oyunu tutmamiza veya rakip kalede baski kurmamiza yardimci olacak oyuncu rolunu ustlenirse daha iyi olur bence.

Emre'den 2 yil daha faydalacagiz diye potansiyelli Nuri'yi takimin disinda birakmak belki gelecek 2 yili kurtarir ama sonraki 4 yil icin bizi zorda birakir. Elimizde Nuri gibi bir secenek olmasa Emre banko olurdu bence ama boyle bir secenek var. Uluslararasi mac temposunda 60. dakikada yorulacak ve hucuma destegi birakacak Emre'ye bel baglayamayiz.

Orta saha icin cabuk oyuncu olarak gorunen sadece Alper Potuk var. Onun da oyun bilgisi daha cok zayif. Genelde su calimi atayim ondan sonra pas vermek icin etrafima bakarim goruntusunde. U21'de de boyleydi. Halbuki bize soguk kanliligini koruyacak, basit oynayacak ve rakibi pres ile bozacak bir oyuncu gerekli. Yani IBB'ye bakarsak Holmen gibi daha zeki bir oyuncu gerekli.

Orta sahada bu tip bir oyuncu olsa bile yetmez cunku bence en buyuk sorun yasadigimiz yer kanatlar. Kanat oyunculari bosa kacarak yuzu rakip kaleye donuk bir sekilde top alip gidemezse zaten orta sahanin tek yapabilecegi kendi arasinda paslasmak olur. Kanat oyunculari daha hareketli olmazsa, ileriye fizikli ve top tutabilen bir santrafor gerekli. O oyuncu da sadce Mehmet Yildiz.

Bence eldeki mevcut oyuncular ile kanatlara fazla yayilarak oynamamiz pek mumkun degil cunku boyle genis bir dizilise uygun, rakip ile bire bir mucadele edebilecek fizik gucune sahip tek hucum oyuncumuz Burak. Ortayi daha kalabalik tutarak, birbirimize daha yakin oynayarak, defansin arasina orta sahadan supriz kosularla daha etkili oluruz gibi geliyor bana.
    Last edited by perpetua : 01.Mart.2012 at 17:15

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dun bence en iyi mehmet topaldi bu kadroda kesinlikle yer almasi lazim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Milli Takım futbolcu yetiştirme yeri değildir. İyi oyuncu futbolcu seçilir ve oynar.

Teknik direktörün işi de bu toplama kadrodan takım oyunu yaratmaktır. Bu oyuncular yılda 1 ay bile yan yana gelmiyorlar.

Bu yüzden Milli Takım teknik direktörlüğü kulüp teknik direktörlüğünden çok farklı.

Oyuncu yetiştirmek kulüplerin işi, oyuncu kendini geliştiremiyorsa ve geliştirecek diye çağrılıyorsa bu o takıma ihanet etmek olur. Kaç tane Emre çıktı ki geleceği düşünüyorsunuz? Nuri hâlâ bir Emre etmiyor, kimse kusura bakmayacak. Ne kadar faydalanabiliyorsan faydalanacaksın. Kulüpler oyuncu yetiştirmiyorsa Milli takım hiçbir şey yapamaz, bu görevi Milli Takım yapacakmış gibi üstlenmenin hiçbir mantıklı tarafı yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri Madrid'e giderek hayatının hatasını yaptı. Dortmund'da kalsaydı çok daha faydalı olurdu şimdi. Neredeyse hiç oynamadı Madrid'de.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne kadar sevmesemde Emre'nin stilinde bir oyuncumuz yok, 3'lu orta saha bile kursak onun yoklugu aranir.

Beyin nakli yapilsa belki Engin Baytar derdim ama onu bakkala ekmek almak icin bile yollamam.
    (hakaret etmiyorum oyuncuya, sadece bu kafa ile asla ulasabilecegi seviyelere gelmicek kaldiki A.Avci zaten secmez onu)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence oyuncularla ilgili eleştiriler yersiz. Hücum anlamında olmayan sistem! eleştirilmeli. Cünkü 2-3 oyuncu dısında gayet iyiydi oyuncular.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Milli Takım futbolcu yetiştirme yeri değildir. İyi oyuncu futbolcu seçilir ve oynar.

Teknik direktörün işi de bu toplama kadrodan takım oyunu yaratmaktır. Bu oyuncular yılda 1 ay bile yan yana gelmiyorlar.

Bu yüzden Milli Takım teknik direktörlüğü kulüp teknik direktörlüğünden çok farklı.

Oyuncu yetiştirmek kulüplerin işi, oyuncu kendini geliştiremiyorsa ve geliştirecek diye çağrılıyorsa bu o takıma ihanet etmek olur. Kaç tane Emre çıktı ki geleceği düşünüyorsunuz? Nuri hâlâ bir Emre etmiyor, kimse kusura bakmayacak. Ne kadar faydalanabiliyorsan faydalanacaksın. Kulüpler oyuncu yetiştirmiyorsa Milli takım hiçbir şey yapamaz, bu görevi Milli Takım yapacakmış gibi üstlenmenin hiçbir mantıklı tarafı yok.
    Bireysel olarak en iyi oyuncuları aynı kadronun içine koyunca da iyi takım olunmuyor.

Iyi takim, birbirini tamamlayan oyuncular, birbirleri arasinda pas alis verisleri konusunda aliskanlik olusturdugunda ortaya cikiyor. Sahada birbiri ile iyi pas alis-verisi yapan ne kadar cok oyuncun varsa, o kada iyi takim oluyorsun. En iyi oyunculari, daha birbirlerini tanimadan, sahaya atinca degil.

2002'de o takim basarili oldugunda kadronun buyuk bir kismi uzun yillar beraber oynamis oyunculardan kuruluydu. 23 oyuncunun 12 tanesi ayni kulupte en azindan 4 yil beraber oynamisti. Birbirlerinin nasil nefes aldiklarini bile biliyorlardi.

2008'de o takim basarili oldugunda kadrodaki 23 oyuncudan 8 tanesi Galatasaray, 7 tanesi de Fenerbahce'de oynayan oyunculardi. Saha icinde belki hepsi birbirini tanimiyordu ama birbirini iyi taniyan iki grup oyuncu vardi.

Sen birbirleri ile beraber hic bir zaman oynamamis oyunculari, oturmus Slovakya kadrosuna karsi oynatiyorsun. Oyuncularin performansina bakarak da bu takimda Emre olmazsa olmaz diyebiliyorsan. Ben de pekala diyebilirim ki bu oyuncularin birbirlerine alisabilmesinin tek yolu uzun yillar beraber oynamalari.

Bizim homejen bir alt yapimiz yok ki butun oyuncular Hollanda gibi ayni futbol prensipleriyle yetismis olsun ve farkli takimlardan da gelseler birbirlerine uyum saglayabilsin. Birisi Fransa'dan cikiyor, birisi Almanya'dan, birisi Turkiye'den. Turkiye'den gelenlerin bile kendi arasinda homojen bir yapisi yok ki.

Bu homojen yapi olmadan sen nasil en iyileri sahaya surup basari bekleyebilirsin? Zaten yillardir bunu yapmiyormuyuz?

Milli takimin kulup takimindan farki yok. 25-30 kisilik bir kadro olusturursun, bu oyuncular surekli cagirilan oyuncular olur. Eger oyunculardan bir kac tanesi sakatlanirsa, o gunun formda oyuncusunu degil, U21'de o mevkinin oyuncusunu alirsin. Ancak boyle takim ortaya cikar. Her macta en formda oyunculari alarak degil. Her mac icin en formda oyunculari alan teknik direktor de yapsa yapsa eyyam yapar.

Bugun mac kazanacagim diye ben Nuri'yi takima ve daha once pek oynamadigi oyunculara alistirmak yerine Emre'yi oynatmam. Emre'ye yeni rol bicerim. O rolu ustlenmesini isterim. Ama eger biz Emre diye israr edersek Nuri'den hic bir zaman faydalanamayiz. Fakat Nuri'de israr edersek, Emre'den faydalanabiliriz. Cunku Emre kadro icindeki bir cok oyuncuyla zaten sahada anlasiyor. O her zaman cepte.

Bir matris dusun. Sutunlar ve satirlar oyunculari temsil ediyor. Matrisin her ogesi de iki oyuncunun birbirleri ile beraber kac mac oynadigini, yani diger oyuncularla oynamaya ne kadar aliskin oldugunu gosterir. O matriste Nuri'ye takabul eden satir kucuk rakamlarla dolu. Emre'nin satirinda ise bazi oyuncularla yuksek rakamlar var. Nuri'nin satirindaki rakamlari yukseltmezsek, hic bir zaman takima entegre edemeyiz ve yararlanamayiz. Nuri Real Madrid'de oynadigina ve takiminda az sayida Turk milli takimi oyuncusu olduguna gore, her firsatta Nuri'yi oynatmak lazim ki Milli takimda Nuri'nin satirindaki rakamlar yukselsin ve faydali olsun. Bu oyuncu yetistirme degil, takima entegre etme.
    Last edited by perpetua : 01.Mart.2012 at 20:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

2002'de o takim basarili oldugunda kadronun buyuk bir kismi uzun yillar beraber oynamis oyunculardan kuruluydu. 23 oyuncunun 12 tanesi ayni kulupte en azindan 4 yil beraber oynamisti. Birbirlerinin nasil nefes aldiklarini bile biliyorlardi.

2008'de o takim basarili oldugunda kadrodaki 23 oyuncudan 8 tanesi Galatasaray, 7 tanesi de Fenerbahce'de oynayan oyunculardi. Saha icinde belki hepsi birbirini tanimiyordu ama birbirini iyi taniyan iki grup oyuncu vardi.
    Çok doğru. Zaten İspanya bu yüzden son yıllarda bu kadar çıkışta. En basit örneği yani bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Nuri Madrid'e giderek hayatının hatasını yaptı. Dortmund'da kalsaydı çok daha faydalı olurdu şimdi. Neredeyse hiç oynamadı Madrid'de.
    Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Dortmund takımındayken de Milli takıma potansiyelini yansıtamıyordu.

Madrid Nuri için sadece maç eksiğine sebep oluyor haklısın ama hiç bir futbolcunun reddedemeyeceği bir çalışma ortamında. Benderle çalışmak ile Xabiyle çalışmak bir değil bence. Dortmund takımında yeterince geliştirdi kendini. Bender'i küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben dahil olmak üzere çoğu futbolsever bu olaya yanlış pencereden bakıyoruz. Tamam oynamıyor ama haftanın 6 günü neredeyse günde 2 seferden Real Madrid takımıyla antremana çıkıyor. Mevkisinin en iyisiyle beraber antreman yapıyor. Maç eksiği var tamam ama bunu daha çok Hamitvari oyuncuların düşünmesi lazım yaş problemi yüzünden.

Oynamamasının açıklaması ise Mourinho'nun sene başında yeterince hazırlanamayan oyuncuları ikinci plana itmesi. Bunu Chelsea'deyken Robben'e de yapmıştı ve toplamda 25 civarı maça anca çıkabilmişti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Dortmund takımındayken de Milli takıma potansiyelini yansıtamıyordu.

Madrid Nuri için sadece maç eksiğine sebep oluyor haklısın ama hiç bir futbolcunun reddedemeyeceği bir çalışma ortamında. Benderle çalışmak ile Xabiyle çalışmak bir değil bence. Dortmund takımında yeterince geliştirdi kendini. Bender'i küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben dahil olmak üzere çoğu futbolsever bu olaya yanlış pencereden bakıyoruz. Tamam oynamıyor ama haftanın 6 günü neredeyse günde 2 seferden Real Madrid takımıyla antremana çıkıyor. Mevkisinin en iyisiyle beraber antreman yapıyor. Maç eksiği var tamam ama bunu daha çok Hamitvari oyuncuların düşünmesi lazım yaş problemi yüzünden.

Oynamamasının açıklaması ise Mourinho'nun sene başında yeterince hazırlanamayan oyuncuları ikinci plana itmesi. Bunu Chelsea'deyken Robben'e de yapmıştı ve toplamda 25 civarı maça anca çıkabilmişti.
    Kısmen katılıyorum, iyi diyorsun hoş diyorsun ama antrenman ile gerçek maçta oynamak bir değil ki. Ne yetenekli gençler var her antrenmanda boy gösteriyor, medyaya birbirinden güzel videoları çıkıyor ama teknik direktör şans vermeyince yedekte çürüyor. Nuri'de büyük ihtimal en fazla 2 sene sonra ayrılır takımdan. Tabi benim fikrim bu.
    FM Gazetesi

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri