Iyi haber: Daha kotu olamayiz.
Kotu haber: Daha iyi olmamiz uzun zaman alir.
Semih Kaya: Yaninda onu toparlayan tecrubeli bir oyuncu olmayinca siritti. Hamleleri bence cok erken yapiyor. Rakibin yolunu kapatmakla yetinip, topa hamle icin dogru zamani beklemeli.
Caner: 2 yil once neyse, hala o.
Mehmet Topal, Mehmet Ekici ve Nuri: Yardimlasma hic iyi gorunmedi. Ayrica ucu de agir oyuncular. Mehmet Ekici'nin yerinde Selcuk Inan olsa, daha da agir olacakti bu uclu. O bolgede en azindan bir tane cabuk oyuncunun olmasi sart. Ayrica bu 4 oyuncu da fiziksel mucadeleye pek girmeyi sevmeyen oyuncular. Rakibi orta sahada bozamiyoruz.
Arda: En buyuk umudum, Ispanya'da topsuz kosuarini gelistirmesiydi. Henuz pek bir degisiklik gormedim. Hala kosu yapip rakibi bozmak yerine ayagina top istiyor.
Olcan: Bence daha iyi de olmaz, daha kotu de.
Pektemek: Eger milli takim forveti olacaksa guclenmesi veya cok daha hareketli ve caliskan olmasi gerekli bence.
Alper Potuk: Birisi ona rakibin arkasindan kosarak ve omuzundan cekerek top kapilamayacagini anlatmasi gerekli. Sezon basindan beri dikkatle izliyorum ve bu sekilde rakibe verdigi serbest vurus sayisi cok yuksek. Adami kacirdiysan kacirdin. Etrafina bak ve pozisyon almaya calis.
U21 takiminin Danimarka macini da izledim bu arada. Orada durum cok daha kotu. Kendi yari sahasinda kapanan, tek forvete 40 metre uzun top atarak hucum yapmaya calisan bir takim izledim. Uzuldum.