Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

17 80.95%
  • Berabere biter

2 9.52%
  • Slovakya kazanır

2 9.52%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 101 arası toplam 101 sonuç

Konu: Türkiye - Slovakya | 29 Şubat 2012 - 20:30 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezon öncesi kampı futbolcu için en önemli olayların başında geliyor. Depoladıkları enerjiyi sene içine yayarak kullanıyorlar. Nuri'nin sakatlığı buna engel olunca dolayısıyla şuanda düzenli oynayan oyuncular kadar form tutması bi hayli zorlaştı. Bu yüzden yeterince forma giyemiyor bana kalırsa. Ve tabi ki Xabi. Dortmund'da kraldı tamam ama nereye kadar ? Real Madrid'den bahsediyoruz sonuçta. Aynı çizgi de devam etmek isteseydi yeni takımını ona göre seçerdi. Şuan da olabileceği en iyi yerde, gelişime açık, hocası Mourinho, rakibi Xabi Alonso. 2 yıl çok karamsar bir düşünce Mamadou'nun Real Madrid takımıyla 100'ün üzerinde maça çıktığını varsayarsak, Grenaro'nun yıllardır takımda kalıp Serdar Özkanlaşmasını düşünürsek. Ayrıca Nuri Canales gibi ne oldum delisi karakterine de sahip değil yada Gago gibi sınırlı bir yetenekte değil. Diğer bir handikapı ise Callejon'un takıma beklenenden daha çabuk uyum sağlaması oldu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maçta hatırlarsanız Arda'nın yüzünden düşen bin parçaydı ve silah zoruyla oynuyor gibiydi. Az önce bir haber okudum Sinem Kobal ile ayrıldıklarına dair, haber doğruysa sebebi belli oldu.

http://haber.gazetevatan.com/arda-il...34184/8/Manset

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Maçta hatırlarsanız Arda'nın yüzünden düşen bin parçaydı ve silah zoruyla oynuyor gibiydi. Az önce bir haber okudum Sinem Kobal ile ayrıldıklarına dair, haber doğruysa sebebi belli oldu.

http://haber.gazetevatan.com/arda-il...34184/8/Manset
    yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce filam aynı haber çıkmıştı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arda ile sinem ayrilali 1 hafta falan olduda , nuriye gelirsek mourinho verdigi demeclerde nurinin biraz daha zamana ihtiyaci var nuriyi gondermeyi asla dusunmuyorum biz onu gelecek icin aldik dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri bence çok hızlı düşünen ve hareket eden birisi. Topu çok ayağında tutmayan birisi. Pek dribbling yapmıyor ama etrafındaki adamları oynatan (koşturan) bir yapısı var.

Burada önemli bir sorun var. Arda. Bir süredir milli takımın tüm beklentisi olmuş birisi. Ayağına bakılan adam olmuş. Bu alışkanlıktan kurtulamamış durumdayız. Oyunu top yapmayı bilen orta saha mı kuracak, yoksa Arda'ya mı bakacağız?

Ben kanat adamların da pas futbolunun içine girdiği bir senaryoda başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Eğer hala oyun kurması, asist yapması, takımı pozisyona sokması, gol atması tamamen ondan beklenirse orta alanda kimin oynadığı çok farketmez gibi geliyor bana.

Nuri'nin yaşı, özellikleri(duran top, free kick, pas, yaratıcılık vs.) düşünülünce bu takımın mutlaka bir parçası olmalı. Onun yanına da sertlik getirecek birisi eklenmeli. 3. adam eğer 3 orta saha ile oynanacaksa duruma göre değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri ile Selçuk yanyana oynamaz , Nuri veya Selçuk seçilecek yanına da ya Emre Belözoğlu koyulacak şimdilik yada onun ayarında biri ki şu anda Emre'nin ayarında bir oyuncu yok , arkalarında Mehmet Topal oynayacak.

Nuri mi Selçuk mu derseniz , ben Selçuk derim , Nuri Real Madrid'de oynamaya başlar , kendini gösterir gelir oynar ancak şu formuyla banko Selçuk yazılır oraya.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Böyle bir takımla oynayacaksak bundan sonra, kaybetmeye razıyım. Adam sanki FM oynarak antrenör olmuş gibi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Soner'e çok güveniyorum yalnız, ne Alper, ne Necip.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

Maçtaydım. Yıldırım Demirören yeter, Fenerbahçe kümeye, Beşiktaş kümeye vb. tezahuratlar oldu. Taraftar milli maç olduğunu bilmeden gelmiş sanırım.
    Last edited by Crazycat : 02.Mart.2012 at 01:10

10. Default

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben Soner'e çok güveniyorum yalnız, ne Alper, ne Necip.
    Hakikatende Öyle Sonerle Konuşmuşluğumda Var, Çok Akıllı ve Şımarık Değil İnşallahda Hep Öyle Kalacak Bozmayacak Kendini. Çünkü Gerçekten Çok Kaliteli Bir İnsan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin bu milli formayı cok rahat hak ediyor. Orta saha çok yavaştı. Hamit - Selçuk - Engin üçlüsü kurulabilir veya Emre de olabilir.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri