ben sizin kadar kolay eleştiremiyorum Aykut hocayı.. biz bu seneye girerken ne diye girdik ? Şampiyonluk için mi ? açıkçası; ne ben ne de çevremdeki insanlar şampiyonluk beklemiyorduk. tek hedef şu soruşturmadan kurtulmaktı. gerisi boştu. Aykut hocanın da bu dönemde nasıl sorumluluk aldığını gördük..
şimdi Alex i niye kesmiyor demişsiniz. Alex i geçen sezon kesti de ne oldu. sonra aklı başına geldi. Muhammed abinin bir sözü vardı çok beğenmiştim. Alex sahada oturup nargile içse bile tek kelime edemeyiz. açıkçası; ben etmem. tamam maç içinde kızarız, ederiz ama maçtan sonra bu biter.
Aykut hoca; neden Stoch-Dia-Sow-Alex şeklinde oynamıyor derseniz. onda da Aykut hocaya kızdığımı söyleyemem. adamın elinde 2 tane kesici MC var da biz mi bilmiyoruz. sağ kanatta Mehmet oynayacak. bu Mehmet; geçen sezon 34 maçın 34 ünde de oynamış, şampiyonluktaki en büyük söz sahiplerinden. şimdi formsuz kesilmesi gerekir derseniz buna ben de katılırım ama alternatifi pek yok. Dia var şu durumda sadece. onu oynatınca orta sahanın ne durumda olacağını biliyoruz. ama bence denemeye değer.
Ben Aykut hocanın kadro seçimini değil de oyuna müdahalelerini beğenmiyorum. dediğim gibi ama kendimde şu dönemde Aykut hocayı eleştirme yetkisi bulamıyorum. takım mücadele etsin yeter. skor o kadar da önemli değil benim için.