Orta saha Selçuk Şahin-Emre olmalı ilerisi de dia-alex-stoch-sow
Del Bosque demişti sanırım "neden bu kadar ofansif oynuyorsunuz" diye soranlara. "çünkü ben beşiktaş'ın teknik direktörüyüm." diye. düşünce yapısı aynı olmalı,biz büyük takımız. en azından kendi sahamızda rakibi zorlayacak,sürekli hücumu düşünecek bir kadro yapmalıyız.
Bunları da geçtim dünya'da adalet varsa Mehmet-Cristian-Ziegler kulübeye hapis olmalılar,uzun bir süre.
Deplasmanda yeniliyorsun
4-5-1 Ali var Veli yok
Evde zorlanıyorsun
4-5-1 Hasan var Hüseyin yok
Deplasmanda yine yeniliyorsun
4-5-1 Ahmet var Mehmet yok
Bir daha yeniliyorsun, bir daha.. bir daha...
Cristian yok,Selçuk var Topuz yok,Dia var. Büyük bir revizyon : )
Bu takım 1 forvet oynamaya mahkum mu ? Bu takım defansın önüne çakılı, hiç bir işlevi olmayan oyuncularla oynamaya mahkum mu ? Çok uzaklara gitmeyin azıcık kafanızı kaldırın Galatasaray'a bakın. Büyük takım küçük, korkak, ürkek zihniyetle oynadığı zaman kaybetmiştir zaten.
Arkadaş anlamış değilim şu takıma hangi hoca gelirse gelsin, başta kendi futbol anlayışını empoze etmeye çalışsa da sonradan bu abuk sisteme kendini kurban ediyor. Fenerbahçe 1-2 oyuncunun ayağına bakıyor, ona göre sistem oluşturuyorsa havluyu çoktan ringin tozlu zeminine bırakmıştır.
...
Hocaların geçmişi çok önemli değil, Önemli olan kendi felsefenizi korkmadan empoze edebilmek. Aykut Kocaman korkudan Alex'i yedek bırakamıyor, çıkarılması gereken yerde oyundan çıkaramıyor. Sebebi ne ? Bundan önce öyle yaptı, eleştirildi diye. Sen bunu yapmayıp, aman bana eleştiri gelmesin diye günü kurtarma yoluna gidersen, yarını kaybedersin. Alex büyük oyuncu, Fenerbahçe takımının efsanelerinden biri oldu ama her şeyin bir sonu vardır. Sırf Alex oynasın diye koca bir takımı başarısızlığa sürükleyemezsiniz. Formsuz olmasına rağmen bazı oyuncuların kaytarılması diğer oyuncular arasında disiplinsizliğe yol açar. Ne yazık ki o disiplin şuan bizde yok.
...
ben sizin kadar kolay eleştiremiyorum Aykut hocayı.. biz bu seneye girerken ne diye girdik ? Şampiyonluk için mi ? açıkçası; ne ben ne de çevremdeki insanlar şampiyonluk beklemiyorduk. tek hedef şu soruşturmadan kurtulmaktı. gerisi boştu. Aykut hocanın da bu dönemde nasıl sorumluluk aldığını gördük..
şimdi Alex i niye kesmiyor demişsiniz. Alex i geçen sezon kesti de ne oldu. sonra aklı başına geldi. Muhammed abinin bir sözü vardı çok beğenmiştim. Alex sahada oturup nargile içse bile tek kelime edemeyiz. açıkçası; ben etmem. tamam maç içinde kızarız, ederiz ama maçtan sonra bu biter.
Aykut hoca; neden Stoch-Dia-Sow-Alex şeklinde oynamıyor derseniz. onda da Aykut hocaya kızdığımı söyleyemem. adamın elinde 2 tane kesici MC var da biz mi bilmiyoruz. sağ kanatta Mehmet oynayacak. bu Mehmet; geçen sezon 34 maçın 34 ünde de oynamış, şampiyonluktaki en büyük söz sahiplerinden. şimdi formsuz kesilmesi gerekir derseniz buna ben de katılırım ama alternatifi pek yok. Dia var şu durumda sadece. onu oynatınca orta sahanın ne durumda olacağını biliyoruz. ama bence denemeye değer.
Ben Aykut hocanın kadro seçimini değil de oyuna müdahalelerini beğenmiyorum. dediğim gibi ama kendimde şu dönemde Aykut hocayı eleştirme yetkisi bulamıyorum. takım mücadele etsin yeter. skor o kadar da önemli değil benim için.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Biz de buna kızıyoruz işte, yaşanan olayların arkasına sığınıp mücadeleden kaçmalarına.Takım mücadele etsin yeter
...
Fenerbahce Mac 11'i: Volkan - Gokhan, Serdar, Yobo, Ziegler - Cris, Emre - M.Topuz, Alex, Stoch - Sow
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şampiyonluk yolunda büyük adımlar atmaya devam ediyoruz : )
Şu ligde paso yenilip aynı anlayışla yola devam eden 2 kulüpten biriyiz, diğeri Ankaragücü.
...
Topuz, Ziegler ve en başta Cristian oynadığı için kalkıp izlemiyeceğim bile.
Hocam su zieglere nasıl dayanıyosun anlamıyorum ya koy oraya özgürü topuz çok formsuz ama yedeği yok yapıcak bişe yok
Özgür Çek'e şans verilmemesini anlamıyorum, Ziegler haftalardır felaket bir oyun sergiliyor. Aykut Hocayı bazen anlamak zor.
Yok artık stoch![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
oha stoch ohaaa !!!
(/s)
Stoch müthiş bir gol atmış.
cok guzel gol atti 1-0
Şimdi açtım yayını golüde kaçırdım![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Stoch abarttı ama beyler![]()
Yok artık![]()
sOw da iyi yazdı
Sow harikasın ya harikasın harika !
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sow"da klas bir gol atti 2-0 oldu