Boya sponsorumuz Marshall

Marshall firması toplam 100.000 YTL`lik boya sponsorumuz oldu.

Marshall firmasına Firmasına, Yönetim Kurulumuz olarak teşekkürlerimizi sunarız.

************************************************** *
************************************************** *

Basın açıklaması: M.Yılmaz & B.Ozan Has

Genç futbolcularımızdan Mehmet Yılmaz ve Bekir Ozan Has sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Mehmet Yılmaz, Nevşehir Kampının çok verimli geçtiğini belirterek " Nevşehir`de çok iyi çalıştık.Bende iyi çalıştığıma inanıyorum. Kamp süresince ağabeylerimiz bizlere çok yardımcı oluyorlarHoca`nın isteklerini yerine getirdiğimde forma alacağımı düşünüyorum..Forma savaşında bende varım." dedi.

Basın mensuplarının Mehmet Yılmaz`a hedefinin ne olduğunu sorduklarında ise Mehmet "Sezon içinde fırsat bulduğumda Bursaspor formasını giymek ve bir daha hiç çıkartmamak ve ilerleyen yıllarda Bursaspor`da kaptan olmak istiyorum " dedi.

Geçtiğimiz sezon pilot ekibimiz Bursa Merinosspor`un formasını giyen Bekir Ozan Has ise yaptığı açıklamada "Nevşehir`de çok iyi çalıştık. Takım olarak uyum sağladık.Ağır ve yorucu idmanlar yaptık ancak her şey güzel geçti. Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız hazırlık maçımız var. Bu karşılaşmada taraftarlarımızı memnun edecek bir oyun sergilemek istiyoruz." dedi.

Basın mensuplarının forma için şansını nasıl görüyorsun ? sorusuna Has "Şanslar eşit hocamızda bize her zaman söylüyor. Kim daha çok çalışırsa formayı giyecektir" dedi.

Kaynak: Bursaspor.org