floryayı satmaya yanaşmıyorum yönetimimiz. riva ve seyrantepe projeleri yattı yatacak yani bu borç daha 10-15 yıl kapanmaz
floryayı satmaya yanaşmıyorum yönetimimiz. riva ve seyrantepe projeleri yattı yatacak yani bu borç daha 10-15 yıl kapanmaz
meddah tam benim diyeceğimi demişsin abi...ancak fmde yani...
floryayı satmak falan yapmayın arkadaşlar ya...samiyende antreman diyorsunuz.oldu.isterseniz halısaha tutulsun...arkadaşlar tesis yokken futbolcular nerde kalcak?her sabah evlerinden idmana mı gelcekler o trafikte?yoksa takım otobüsü sabah 7 de beslenmeleriyle birlikte toplay6acak mı herkesi?yemeği var bunun çalışma salonları var bürsürü şeyi var o kadar basit değil ki...alt yapı tesisleri falan hepsi floryada.o tesisi 400e satarsın da aynısını öyle güzel bi yere kurmak 1 milyara patlar...
florya tesislerini içine alan adam gibi bir stad yapılsa ondan sonra o tesisi sat ama stadta yok
doğru floryayı satmak yanlış. o zaman en güzeli bu borç 500 - 600 milyon dolar olur 1-2 sene sonra. bunu yapanıda örnek verdim. real madrid yaptı. antreman sahasını sattı sonucu hep birlikte gördük. ama bu işler tabi Türkiyede yapılmaz.. kimse göze almazda neyse..Originally Posted by comandante
Sen Gs'li misinOriginally Posted by sherryy
İlk defa bi gsliden duyuyorum..
Neyse Gs borcu çok rahat kapatabilir..Ama önce şu banka borçlarını yine bankadan borç alıp ödemeyi bırakırsa![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bu borclar iyi bir kaynak olmadan bitmez aynı fiorentina gibi olacak finansal durum yetmedigi icin fiorentina seri B ye düşürülmüştü hem borclarda nerdeyse aynıydı ve hisseleri satıldı iyi bir kaynak gelince tekrar cıktılar ama şimdi şike yüzünden tekrar düştüler o ayrı![]()
![]()
senden mi borç alcaz ?Originally Posted by EreN
![]()
Şaka falan bi tarafada gerçekten bu borç bu şekilde asla bitmez ona göre bir kaynak yaratılması gerekir ya da o meşhur gayrimenkullerden vazgeçilmesi
abi floryayı satarsak sadece para gelecek borç kapanacak sonra?yeni bi tesis için daha fazla para harcanak bu sefer...bir sürü eksisi var orayı satmanın.Originally Posted by ermoon
ama bu borç çok tehlikeli. 267 milyon dolar 1 sene sonra 350 milyon dolara çıkar faizlerden o zaman daha kötü durumda olur. tamam floryadan vazgeçtim şu aldıkları Riva'yı satabilseler daha iyi olur.Originally Posted by comandante
Riva'da elimizde kaldı TOKİ'de çekti elini eteğini oradan
Real Madrid Yaptı..Originally Posted by dnz498
Sizde yapabilirsiniz![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bence bu yonetım gıdene kadare ne dtad olu nede borç kapanır...
ben inanmıyorum Türkiyede bir çok klubun borçlarının haddi hesabı yok ama saklıyorlar.O borçların bir çoğu yönetici hatalarından oluşuyo. Bilgisiz yöneticiler takımların 5-10 yılıyla oynayabiliyor..
pek sanmıyorum ama İnşallah en kısa zamanda kapatılır bu borçlar...
yönetim gitse kim gelcek sen/ben ya da ne fark edecek ? Borç aynı borç çille aynı çile kafa aynı kafa. Bu takım sade ve sadece yabancı bir şirkete ya da kişiye satılarak takım olmaktan vazgeçilip işin içine ticari ruh empoze edilerek hatta avrupadan ithal edilecek CİO lar ile ancak kurtarılabilir aksi taktirde iflas bayrağını çekmek zorundadırOriginally Posted by lazyboy7