Portekizlileri suclayanların amacını anlayamıyorum acıkcası. Günah keçisi yaptınız adamları. Zaten gol ve asist kendiliginden oldu.Takımın en kötülerinden biri Sidnei ki bu adam genç bir adam ve maç eksiği var ve İbrahim Toraman'dı. Hatta Toraman çok kötüydü. Sağ bekte oynadıgı zaman içeriye o kadar gömülüyor ki çok hata yapıyor. Cok kötü bir sag bek. Necip'i de begenmedim. Deli dana gibi koşuyor önsezilerini kullanması gerek. Beşiktaş her zaman ki gibi oynadı. Trabzon ise bugün Barcelona gibi iki çizgide iki adam bekleterek 2.yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Çok zevkli bir maçtı. Trabzonspor'un taktiksel olarak çok daha iyi hazırlandıgı belliydi. Tebrik etmek lazım .
![]()

Takımın en kötülerinden biri Sidnei ki bu adam genç bir adam ve maç eksiği var ve İbrahim Toraman'dı. Hatta Toraman çok kötüydü. Sağ bekte oynadıgı zaman içeriye o kadar gömülüyor ki çok hata yapıyor. Cok kötü bir sag bek. Necip'i de begenmedim. Deli dana gibi koşuyor önsezilerini kullanması gerek. Beşiktaş her zaman ki gibi oynadı. Trabzon ise bugün Barcelona gibi iki çizgide iki adam bekleterek 2.yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Çok zevkli bir maçtı. Trabzonspor'un taktiksel olarak çok daha iyi hazırlandıgı belliydi. Tebrik etmek lazım .