Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 19. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Trabzonspor kazanır
-
Rezil bir maç oldu bizim için. Trabzonspor'u sonuna kadar hak ettiği bir maçı kazandığı için tebrik ediyorum. Portekiz'lilere bu maç için laf söyleyenler, bu maçı izlememiş sanırım. Bu maçta biz savunmamızla kaybettik. Belki atak yapmakta kısır kaldık ama savunma da yapmadık yani, yapamadık. Sidnei'ye olan inancım sezon başında çoktu ama bir o kadar kötü çıktı. Ersan solda sıfırın altında idi. Quaresma, Fernandes topu ileri doğru sürüklemekte çaba gösterdi bir tek. Almeida, Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını bir kez daha gösterdi. Birilerinin Carvalhal'a, bir adam oynayamıyorsa diretmenin anlamı yok sözünü hatırlatması gerekiyor. Gol atması bir şeyi değiştirmiyor, adeta döküldü.
Kısacası Trabzonspor futbol dersi verdi. Resmen pozisyon zenginliği yaşattılar bize, hakederek aldılar. İnönü'de oyunlarıyla rezil ettiler. Hakettik bunu. Her geçen gün daha beter oluyor takım. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim artık.
Şu hayattan Beşiktaş ile tek bir beklentim var; umarım yaşım Beşiktaş'ın maçlarını şöyle rahat rahat izleyebileceğim günlere yeter. İllallah artık yeter. Bizimde sabrımız, bizim de beklentilerimiz var. Bazen lanet olsun şu takımı kendime seçtiğim güne diyorum ama yapacak bir şey yok. Seçmişiz bir kere, gönül vermişiz. Vazgeçemiyoruz, vazgeçmeyiz evelallah. Tek dileğim bu isteğim, bu arzum için yaşımın yetmesi.
Mesaj Yetkileri