1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Stoch'un uzun şutları

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Aslında değeri önemli değil Roma kariyerimde De Rossi uzun şutu 13 olmasına rağmen neredeyse her vurduğunu atıyordu.Artık hangi özellikler etkiliyorsa bunu onları düzenlemeleri lazım adam neredeyse her vurduğunu atıyor.Serdar'a çarpmasaydı bir topu büyük ihtimal adam bir maçta uzun şutlarla hat-trick yapacaktı.Bunu halletmeliler uzun şutu 20 yaparak mı bunu sağlayacaklar yoksa başka özellikleri arttırarak mı yapacaklar bilemem ama oyun motoruna bunu bir şekilde girmeleri lazım.
    Ben de bu konudan bahsedecektim oyuncunun oyunda uzaktan atacağı golleri sadece Long Shots dediğimiz özellik etkilemiyor.Teknik,decisions,creativity gibi özellikler de etkiliyor şutları zira Stoch'un attığı gollerde tekniğin önemini görüyoruz.Decisions özelliği ne zaman nereye vuracağını etkiliyor.Yaratıcılık ise sürekli değişik vuruşlar yapmasını sağlar oyuncunun.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Ben de bu konudan bahsedecektim oyuncunun oyunda uzaktan atacağı golleri sadece Long Shots dediğimiz özellik etkilemiyor.Teknik,decisions,creativity gibi özellikler de etkiliyor şutları zira Stoch'un attığı gollerde tekniğin önemini görüyoruz.Decisions özelliği ne zaman nereye vuracağını etkiliyor.Yaratıcılık ise sürekli değişik vuruşlar yapmasını sağlar oyuncunun.
    Dediğin gibi flairi yüksek olan bir oyuncu long shots az da olsa gelir orta sahadan atar, topu sürüyor 30-35 metreden asıyor. Çok rastladım böyle.

Mesaj Yetkileri