Khedira'ya plase golü attırabilene Mesut denir.
eto'o bitmiş.
5 oldu maç artık şampiyonluk geldi diyebiliriz.
Mourinho basın toplantısında söylediklerinde çok haklı.Ben Nuri'nin Khedira,Alonso,Lass'ı kesebileceğini zannetmiyorum.
4 Mart 2012 14:21 | NTV Spor ve Ajanslar
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi Atletico Madrid'de Salvio, siyah-beyazlı ekiple oynayacakları maçın kolay olmayacağını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Atletico Madrid, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
La Liga'da geçtiğimiz Cumartesi akşamı Sevilla ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Atletico Madrid, kendi tesislerinde bu sabah antreman yaptı. Fazla yüklenmeden dolayı kaslarında ağrı olan Arda Turan, Antonio Lopez, Diego, Tiago ve Adrian ile birlikte cimnastik salonunda çalıştı. İspanyol spor basını, Arda'nın son zamanlarda yaşadığı bacak kaslarındaki problemlerden, teknik direktör Diego Simeone'nin yoğun antreman yöntemlerini sorumlu tuttuğunu iddia etti.
Bu arada Sevilla'ya karşı Atletico Madrid'in tek golünü atan Salvio, İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Artık tamamen Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz ve sadece bu maçı düşünüyoruz. Beşiktaş maçı hiç kolay olmayacak" dedi.
Atletico Madrid takımı yarını dinlenerek geçirecek ve 8 Mart Perşembe günü oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıklarına da Salı günü devam edecek.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Forza Deportivo La Coruna![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
5 Mart 2012 00:17 | NTVSpor.net
İspanya La Liga'da lider Real Madrid NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada Espanyol'u Cristiano Ronaldo, Kaka, Higuain( 2 ) ve Sami Khedira'nın golleriyle 5-0 mağlup etti. Bu sonuçla Madrid ekibi puanını 67'ye çıkartarak şampiyonluk yolunda bir adım daha atmış oldu.
La Liga'da 26. hafta mücadelesinde lider Real Madrid sahasında ağırladığı Espanyol'u gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi ekip Cristiano Ronaldo, Kaka, Higuainve Sami Khedira'nın golleriyle rakibini 5-0 mağlup etti.
Ev sahibi ekip Real Madrid karşılaşmaya Iker Casillas, Ricardo Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo Vieira, Alvaro Arbeloa, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Kaka, Mesut Özil, Xabi Alonso ve Gonzalo Higuain 11'i ile başlarken Espanyol ise Kiko Casilla, Raul Rodriguez, Hector Moreno, Juan Forlin, Didac Vila, Joan Verdu, Romaric, Javi Lopez, Vladimir Weiss, Philippe Coutinho, Alvaro Vazquez 11'i ile sahadaki yerini aldı.
İki takımda ilk dakikalarda kontrollü bir oyun sergilerken ev sahibi Real Madrid ara ara yakaldığı pozisyonları gole çevirmekte zorlandı. Konuk ekip Espanyol ilk 10 dakika rakibini orta sahada tutmayı başarırken kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı.
15. dakikadan itibaren oyunu rakip sahaya yıkan Real Madrid, Ronaldo ve Higuain ile rakip kalede etkili olmaya başladı. Ev sahibi ekipte 24. dakikada sahneye çıkan Cristiano Ronaldo, kaydettiği golle Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Higuain'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cristiano Ronaldo sol çaprazdan yaptığı vuruşla golünü kaydetti:1-0.
Rakip kaledeki etkisini gol sonrası da devam ettiren ev sahibi ekipte u sefer sahneye 38. dakikada Sami Khedira çıktı. Mesut'un ince pasında topla buluşan Khedira ceza sahası çizgisi üzerinden düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti:2-0.
İlk devrenin kalan bölümünde başka gol olmazken, Real Madrid yıldız futbolcuları Ronaldo ve Khedira'nın kaydettiği gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti.
İkinci yarıya golle başlayan Real Madrid 47. dakikada Higuain ile farkı 3'e çıkaran golü buldu. Kaka'nın pasında topla buluşan Higuain, Kiko Casilla'nın kapattığı köşeden golünü attı:3-0. Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Espanyol, istediği pozisyonları yakalayamadı.
Maçın 58. dakikasında Real Madrid, Ronaldo ile 4. gole çok yaklaştı. Higuain'nin pasında kaleci Kiko Casilla ile karşı karşıya kalan Portekizli yıldız topu ağlara gönderemedi.
Savunmada büyük boşluklar veren Espanyol’un kalesine daha rahat gitmeye başlayan Real Madrid, 66. dakikada sahneye çıkan Kaka’nın kaleci Kiko Casilla mağlup etmesiyle skoru 4-0’a getirdi. Ceza sahası dışından aldığı topla içeri giren Kaka dar açıdan plase br vuruşla topu Espanyol ağlarına gönderdi.
Karşılaşmada son sözü 78. dakikada Higuain söyledi.Kaka'nın pasında kale önünde topla buluşan Higuain güzel bir vuruşla Kiko Casilla'yı avlarak farkı 5'e çıkaran golü kaydetti:5-0.
Kalan sürede başka gol olmazken Real Madrid sahasında ağırladığı Espanyol'u gol yağmuruna tutarak 5-0 mağlup etmeyi başardı.
Bu sonuçla lider Real Madrid puanını 67'ye çıkarırken konuk ekip Espanyol 33 puanda kaldı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Vallaha bıktım şu başlıktanSantiago Barnebau'da gol yağmuru!İspanya ligi İskoçya ligi gibi olacak bu gidişle. rangers - celtic = barça - r.madrid
Football is simple,but Football Manager is not
En çok Kakanın gol atmasına sevindim,gerisi yalan
[YOUTUBE="4K7LZ76cmqE"]Kaka ![/YOUTUBE]
Atmış ya atmış,Forever Kaka![]()
Last edited by Kaka Leite : 05.Mart.2012 at 04:15
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Real ve Barca disinda ki maclari izlemeni tavsiye ederim o zaman. Sociedad gibi. Ispanyada sampiyonluk mucadelesi baska 3.luk mucadelesi baska. Ve bu senen begenilmeyen La Liga Avrupa da EPL yi solladi. Hemde fena solladi. 4 takimla yola devam EPL 2 takim kaldi onlarda Avrupa Liginde.
Ayrica dunyada kac tane takim 3.luk mucadelesini 60.000 kisiye karsi oynuyor ki![]()
eto'o bitmiş.
5 Mart 2012 18:59 | NTV Spor ve Ajanslar
Barcelonalı Gerard Pique'nin, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sporting maçında gördüğü kırmızı kartın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin komitesine verileceği açıklandı.
İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Gerard Pique'nin, 3 Mart Cumartesi günü oynanan Sporting maçında gördüğü kırmızı kartın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin komitesine verileceği bildirildi.
İspanya Hakemler Komitesi Başkanı Victoriano Sanchez Arminio, Pique'yi açıklamalarından dolayı İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesine şikayet edeceklerini söyledi. Sporting maçının ardından İspanyol basınına ''Atılmam önceden ayarlanmıştı. Maçın devresinde soyunma odasına giderken, hakeme Keita'ya penaltı yapıldığını söyledim o anda bu sözümü kaydetti. Daha sonra kişisel bir düello yaptı'' diyen Pique'nin sözlerini ''sert ve talihsiz'' bulan Arminio, ''sporcunun saygılı olması gerektiğini'' ifade etti.
Bu arada, Barcelona Kulübünün Pique'nin cezasına itiraz edeceği belirtildi.
Pique ile ilgili hakemlerin tepkisi de Katalan spor basını tarafından eleştirildi. Son El Clasico'nun ardından Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Nou Camp Stadı'nın otoparkında hakemi beklemesine atıf yapıldı. ''Pique'nin olayı, Mou'nun otopark olayından daha fazla etki yaratıyor'' diyen Katalan spor basını, ''hakemlerin Barcelona karşıtı olduğunu, bu sezon 10 penaltının verilmediğini ve Pique'nin hedef alındığını'' iddia etti.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
6 Mart 2012 17:27 | NTV Spor ve Ajanslar
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan, antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu Beşiktaş karşısında favori olduklarını, ancak maçların sahada kazanıldığını söyledi.
Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışmaya devam eden Atletico Madrid'li Arda Turan, bugünkü idman sonrasında verdiği özel demeçte, Perşembe günü sakatlığından dolayı Beşiktaş'a karşı forma giyemeyeceğini söyledi.
Pazar günkü Granada maçına hazır olabileceğini ya da Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda yapacakları rövanş maçında takıma katılabileceğini ifade eden Arda Turan, ''Dikkat etmek lazım. Çünkü kasığımda zorlanma var. Eğer fazla yüklenirsek daha ağır bir şeye neden olabilir. Tam iyileşmeden oynamamak lazım'' açıklamasında bulundu.
Arda, çok yüksek tempoda maçlar oynamaktan dolayı sakatlıklar yaşadığını ama sıkıntı yaratmayan, bir futbolcu için normal sayılabilecek sakatlıklar geçirdiğini ifade etti.
''Beşiktaş'ı hafife alırsak kendimizi zor bir yerde buluruz'' diyen Arda, ''Çünkü Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu. Hele ilk maçta burada iyi bir avantaj sağlayamazsak İnönü'de işimiz zor'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş ile karşılaşacak olmalarından dolayı ''çok heyecanlı'' olduğunu vurgulayan Arda, ''Öncelikle bir Türk takımı ile Avrupa'da karşılaşmak benim için çok onur verici. Beşiktaş çok büyük bir camia. İlk maç burada çok keyifli geçecektir. İnönü'deki maç daha da güzel olacaktır. Ben Atletico'daki arkadaşlarıma da söylüyorum, İnönü Stadı her futbolcunun görmesi, oynaması gereken bir atmosfer. Benim için bir Türk olarak arkadaşlarımın orayı görmesi gurur verici olacak. Tabi ki turu geçmeyi çok istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız ama futbolseverleri çok iyi iki maç bekliyor'' diye konuştu.
Arda, ''Atletico Madrid formasıyla inönü Stadı'na çıktığında neler hissedeceksin?'' sorusuna ise, ''Tabii ki benim için çok hoş bir duygu olacak. Çünkü Atletico Madrid forması ile Türkiye'de bir sahaya çıkmak çok gurur verici. Ülkem için de önemlidir diye düşünüyorum. Keyifli, heyecan verici. Futbolun bu güzelliklerini, keyfini görmek lazım. Bu yanlarını gördükçe insan daha çok futbola bağlanıyor'' cevabını verdi.
Arda, rövanş maçında Beşiktaş'a gol atması durumunda ise olacakları, ''Gol atarsam tabii ki sevineceğim ama abartılı bir sevinç gösterisi yapmam. Takım arkadaşlarımla paylaşırım. Çünkü sonuçta Beşiktaş bir Türk takımı. Bize çıkmasalardı, Beşiktaş'ın çok başarılı olmasını istiyordum. Kazanmak tabii ki beni heyecanlandırır ama abartıya gerek yok'' şeklinde anlattı.
Bu arada teknik direktör Diego Simeone ile Atletico Madrid'de önemli değişiklikler olduğu görüşüne katılan Arda, ''Simeone ile çok mutluyuz, çok keyifli çalışıyoruz. Çok heyecan verici, mücadele gücümüz arttı'' dedi.
Atletico Madrid kulübünde hiç kimse ile sorununun olmadığını vurgulayan Arda Turan, Türk ve İspanyol basınında çıkan bazı iddilara şaşırdığını kaydetti. Türk futbolcu, ''Türkiye'ye giderken bu haberler nasıl dönüyor bilmiyorum. Türk basınını çok fazla takip edemiyorum. Burada nasıl mutlu olduğumuzu, atmosferimizi siz de görüyorsunuz. Benim burada çok mutlu olduğum ve herkes ile mutlu olduğum ortada. Zaten bir sorun olursa bunu ilk kendim söylerim'' şeklinde konuştu.
Öte yandan Arda, Beşiktaş maçı için Madrid'e gelen Türk taraftarların bir çoğunun aynı zamanda onu da görmek için geldiklerinin ifade edilmesi üzerine ise ''Sağolsunlar. Başımın üzerinde yerleri var ama ben onlara kendimi izlettirmek için belki İnönü'ye gelirim. İnşallah iyi bir karşılaşma olur, keyfini çıkarmak lazım. Çok iyi bir atmosfer olacak'' dedi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
6 Mart 2012 12:03 | NTV Spor
Porto'da gösterdiği başarılı rerformansla Avrupa'nın gözde kulüplerinin transfer listesine giren Hulk, hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili ilk kez konuştu. 2008 yılında Japonya'dan Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu, Barcelona veya Real Madrid'de forma giymek istediğini söyledi.
Porto'da gösterdiği başarılı rerformansla Avrupa'nın gözde kulüplerinin transfer listesine giren Hulk, hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili ilk kez konuştu. 2008 yılında Japonya'dan Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu, Barcelona veya Real Madrid'de forma giymek istediğini söyledi.
2005-2008 yılları arasında Japonya'da forma giyerken, Avrupa futbolunda kimsenin tanımadığı futbolcu, Tokyo’da yeşil formasıyla gösterdiği performans ve güçlü fiziğiyle, ünlü çizgi roman kahramanı yeşil dev "Hulk" lakabını almıştı.
Bu dönemde Atletico Madrid ve Porto'nun radarına takılan golcü futbolcu, tercihini Portekiz ekibinden yana kullanmıştı. 2008 yılında transfer olduğu Porto ile çıktığı 88 karşılaşmada 44 gole imza atan Hulk, şimdi Avrupa'nın gözde kulüplerini peşinden koşturyor. Portekiz'in ünlü yayın organı Abola'ya açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerinden birinde forma giymenin hayalini kurduğunu söyledi.
Yıldız golcü, "Kim Real Madrid ya da Barcelona forması giymek istemez. Ben de bunu düşündükçe heyecanlanıyorum. Bir gün mutlaka İspanya'nın önde gelen ekiplerinde birinde oynayacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Falcao'nun Porto'da oynadığı dönemde Kolombiyalı golcü ile iyi bir ikili olan Hulk, "Porto ve Atletico Madrid'den teklif aldığımda Porto'ya gitmiştim. Çünkü Portekiz'deki atmosferin bana daha uygun olacağını düşünmüştüm. Burası harika bir kulüp.. Ayrılsam da kalbimin bir parçasını Porto'da bırakacağım" ifadelerini kullandı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Real Madrid'in, stadında oynanmasını istemediği Kral Kupası finali için İspanya Futbol Federasyonu'nun son kararı Madrid oldu
06 Mart 2012 Salı - 17:46
Sporx.com dış haberler
İspanya Futbol Federasyonu, 25 Mayıs'ta Barcelona'nın Athletic Bilbao ile karşılacağı Kral Kupası finalinin Vicente Calderon'da oynanacağını açıkladı.
Finalist iki ekip de daha fazla seyircinin gelebilmesi için maçın Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'da oynanmasını talep etmiş ama Katalan ekibinin kendi stadında kupa kaldırmasını istemeyen Real Madrid yönetimi bu isteğe olumsuz cevap vermişti.
Birkaç aday arasında öne çıkan Vicente Calderon ile Sevilla Olimpiyat Stadı arasındaki oylamayı 22'ye 14 kazanan Atletico Madrid'in evi oldu.
COLDPLAY KONSERİ DÜŞÜNDÜRÜYORDU
Vicente Calderon ilk başta 20 Mayıs'ta ev sahipliği yapacağı Coldplay konseri nedeniyle düşünülmüyordu ama yetkililer problem yaşanmayacağında karar kılınca bu stat 55 bin kişilik kapasitesi ve ulaşım avantajı nedeniyle ön plana çıktı.
Hem Barcelona hem de Athletic Bilbao Kral Kupası'ndaki 36. finallerini oynayacaklar. Barça bu kupayı 25 kez, Bask ekibi ise 23 kez kazandı. İki takım son olarak 2009 finalinde de karşı karşıya gelmiş ve maçı Barcelona 4-1 kazanmıştı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
7 Mart 2012 00:20 | NTVSpor.net
La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Beşiktaş maçı öncesi NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Turu geçen taraf olmak istediklerini söyleyen Arda, rövanşta İnönü'de yaşanacak atmosferi de arkadaşlarına anlattığını ifade etti.
La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Beşiktaş maçı öncesi NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Şimdiden rövanş maçında, İnönü'de yaşayacakları atmosferi, arkadaşlarına attığını söyleyen Arda, artık futbolun keyfinin yaşanması gerektiğini söyledi.
Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyeceğini söyleyen Arda Turan, "Kasığımda ufak bir zorlanma var. Eski sakatlığımla alakası yok. Milli maçtan önce, yoğun maç temposundan dolayı fazla zorlanma oldu. Beşiktaş maçında oynarsam, daha kötüye gitme durumu var. O yüzden hiç riske atmamak lazım" ifadelerini kullandı.
UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid formasıyla, Beşiktaş ile tur mücadelesi verecekleri için çok farklı duygular içinde olduğunu belirten Arda, İnönü'deki atmosferi de takım arkadaşlarına anlattığını ifade ederek, "Benim için çok güzel bir anı olacak. Türk futbolu içinde çok güzel birşey. Atletico Madrid forması giyerken, Beşiktaş'a karşı oynamak onur verici. Artık futbolun keyfini daha çok yaşamayı tercih ettiğimiz için, takım arkadaşlarıma da İnönü'de oynanacak maçın keyfini anlatıyorum. Fair-Play ruhu içerisinde, iki güzel maç bekliyor futbolseverleri. Umarım turu geçen taraf biz oluruz. Üzülerek söylüyorum ama dileklerim bu yönde" diye konuştu.
Beşiktaş karşısında oynayacakları ilk maçta, gol yemeden alacakları bir galibiyetle büyük avantaj yakalayacaklarını ifade eden Arda, "Kağıt üzerinde turun favorisi biziz. Ama artık sahada oynarsanız kazanırsınız. Beşiktaş takım olarak, çok iyi bir takım. Özellikle oyunculara sahipler. O nedenle çok dikkat etmek gerekiyor. İspanya'da gol yemeden alacağımız bir galibiyet, bizim için çok büyük bir avantaj olacak. Ama Beşiktaş bize, burada gol atarsa işimiz zor olabilir. Elimizden geldiği kadar iyi oynayıp, kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
7 Mart 2012 14:49 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol basını, Real Madrid'in tecrübeli file bekçisi Casillas'ın veliahtı olarak ilk adayın Atletico Madrid kalecisi Courtois olduğunu iddia etti.
İspanyol spor gazeteleri, Real Madrid kulübünün, tecrübeli kalecisi İker Casillas'a alternatif aramaya başladığını ve ilk adayın şu anda Atletico Madrid'in kalesini koruyan Thibaut Courtois" olduğunu iddia etti.
20 Mayıs'da 31 yaşına girecek olan Casillas'ın yerine gelecek sezonlarda Real Madrid'in kalesine geçecek genç kaleci aradığı iddia edilen Real Madrid'in, "en hoşuna giden adayın Courtois" olduğu yazıldı. Chelsea'den kiralık olarak bu sezon Atletico Madrid'e gelen Belçikalı Courtois'in iyi bir sezon geçirdiği ve güven verdiği yorumları yapıldı.
Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın kalesini koruyan ve dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Casillas'ın "yorulmayan bir makine" olduğu ancak buna rağmen yaşının ilerlemesinden ve rekabetin artmasından dolayı Real Madrid'in alternatif, yeni isimler aradığı kaydedildi.
Atletico Madrid kalecisi Courtois ise basına yaptığı açıklamada "Chelsea biliyor ki, Atletico Madrid'de devam etmek istiyorum. Benim için tek önemli şey Atletico'da olup bitenlerdir" dedi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka, sezon sonunda takımda kalacağını ve Real Madrid'e olan katkılarının devam edeceğini vurguladı.
07 Mart 2012 Çarşamba - 16:41
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka, 2011-2012 sezonundan sonra da takımda kalmak istediğini vurguladı.
Ligde lider konumda bulunan Real Madrid'de forma giyen 29 yaşındaki yıldız oyuncunun, Los Blancos ile 2015 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Milan'da yıldızı parlayan ve İtalyan ekibinde önemli başarılar elde eden Kaka, sezonun sona ermesinden sonra Jose Mourinho'nun takımından ayrılmayacağını, İspanya'da oldukça başarılı sonuçlar alan Real Madrid'de kalarak bu başarılara katkı sağlamak istediğini belirtti.
Kaka, kendisine yöneltilen 'gidecek misin?' sorusuna şu cevabı verdi:
"Kesinlikle burada kalmak istiyorum. Mourinho'nun bana inancı olmadığına inanmıyorum. Madrid şu an oldukça başarılı ve bu başarılara daha da fazla katkıda bulunmak için hiçbir yere gitmeyeceğim." dedi.
Real Madrid'in Espanyol'u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol 2 asist gibi oldukça etkileyici bir performans sergileyen Kaka, takımının galibiyetinde önemli bir rol oynamıştı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İspanyol Marca gazetesi yaptığı oylama sonucunda 110 yıllık Real Madrid tarihinin en iyi 11'ini belirledi. İşte o isimler...
07 Mart 2012 Çarşamba - 16:04
Sporx.com dış haberler
La Liga'nın ve Dünya futbolunun devlerinden Real Madrid, 110. kuruluş yıl dönümünü kutlarken İspanyol Marca gazetesi de okuyucularının oyları ile tarihin en iyi Real Madrid kadrosunu çıkardı.
Marca'nın internet sitesine açtığı oylamaya 157.000 kullancının katıldığı açıklandı. Kaleci için Casillas, Zamora, Betancourt, savunma için Roberto Carlos, Hierro, Ramos, Camacho, Sanchis, Santamaria, Salgado, Chengo ve Marquitos, orta saha için Zidane, Puskas, Redondo, Michel, Pirri, Gordillo, Souk, Stielike, Martin Vazquez, Molowny, Velazguez ve Rial, forvet için de Di Stefano, Raul, Cristiano Ronaldo, Hugo Sanchez, Juanito, Butragueno, Gento, Amancio ve Kopa aday gösterilen isimlerdi.
İspanyol futbolsever ve Real Madrid taraftarlarının yaptığı oylama sonucunda 110 yılın en iyi 11'i şöyle belirlendi
Casillas, Roberto Carlos, Hierro, Ramos, Redondo, Zidane, Michel, Puskas, Di Stefano, Raul, Cristiano Ronaldo
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milli futbolcumuz Arda Turan, Atletico Madrid formasıyla Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek olduğu için üzüntüsünü dile getirirken; birçok konuya da açıklık getirdi.
07 Mart 2012 Çarşamba - 13:08
Lig TV
Milli Takım'ın ve İspanya Ligi'nde Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu. Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan Arda, Beşiktaş ile oynayacakları maç hakkında görüş belirtirken; A Milli Takım'dan Galatasaray'a birçok konu hakkında da fikir beyan etti.
İşte Arda Turan'ın sözleri...
İSTANBUL'DAKİ MAÇA YETİŞME ŞANSIM VAR
- Beşiktaş maçında sağ tarafımda olan zorlanmadan dolayı oynayamayacağım. Barcelona maçından sonra Milli maçta zorlanma oldu. Bu yüzden biraz dinlenmem gerek, daha fazla risk olmaması için. Perşembe günü Beşiktaş'ı tribünden izleyeceğiz ama rövanşa yetişme ihtimalim var.
-İlk maç kendi sahamızda. Avantajlı bir skor almak için elimizden geleni yapacağız. Ancak Beşiktaş iyi futbol oynayan zorlu bir rakip. Gol yemeden kazanılacak tüm skorlar avantajlı olacaktır. O yüzden gol yememek en önemli durum.
FERNANDES, SIMAO VE QUARESMA ÇOK TEHLİKELİ
-Beşiktaş'ı bana sorduklarında tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken oyuncuları söyledim. Fernandes,Simao ve Quaresma çoktehlikeli oyuncular. Veli Kavlak zaman zaman çok tehlikeli çıkışlar yapabiliyor. Mustafa Pektemek de çok özellikli ve kaliteli bir oyuncu. Beşiktaş'ın bireysel anlamda ve takım olarak iyi bir duruşu var ancak bizde iyi savunma yapan sağlam bir takımız. İki güzel maç olacak. Benim için çok özel bir gün. Bir Türk takımıyla Atletico Madrid forması giyerken karşılaşmak çok onur verici. Umarım iki maçta fair-play çerçevesinde olur ama umarım eleyen taraf biz oluruz.
-Atletico Madrid'de güzel günler yaşıyorum, çok huzurlu ve sadece futbola konsantreyim. Türkiye'yle buranın karşılaştırmaya gerek yok. Burada sadece futbolunuzla ilgileniliyor ve sahadaki performansınızla değerlendiriliyorsunuz. Sakatlandığınız zaman çok daha farklı saygı duyuluyor. Ama tabi Türkiye'nin de bunları yavaş yavaş aştığını görüyorum.
GALATASARAY'DAN KAZANACAĞIMDAN DAHA AZ PARAYA OYNUYORUM
-Ben Atletico Madrid'de, Galatasaray'da kazandığımdan daha az para kazanıyorum. Beni yakından tanıyan insanlar Madrid'e para ya da rahat için gelmediğimi bilir. Ben dış dünyaya kulaklarımı kapadım ve sadece futbolumu oynuyorum. Bizim de hatalarımız oldu tabii ama artık futbola daha farklı bakıyorum. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve oynadığım takıma en fazla katkıyı sağlamak için çabalıyorum. Ama burada çok mutlu ve huzurluyum.
SÖZLEŞMEMDE MADDE VAR
-Benim sözleşmemdeki maddeye göre eğer Türkiye'ye dönersem 'önce Galatasaray'la görüşülür' diye. Ben her zaman Galatasaraylı olduğumu ifade ediyorum. Ama hayatın ne getireceği belli olmaz ama ben şuan bunları düşünmüyorum. Avrupa kariyerimi sonuna kadar sürdürmek için elimden geleni yapacağım. Şuan işler benim için yolunda gidiyor ancak kalbim her zaman Galatasaray'la. İçimde Galatasaray'a karşı her zaman özlem var çünkü ben orada büyüdüm. Ama kariyerim açısından çok mutluyum, aklım arkada kalmadan, keyifli ve huzurlu bir şekilde futbol oynuyorum.
NECATİ ATEŞ, SHAQIRI'DEN DAHA MANTIKLI TRANSFER
-Galatasaray şuanda çok iyi futbol oynuyor. Bir hocanın bir takıma maksimum katkısı ne olabilirse,Fatih Terim'in de Galatasaray'a o kadar katkısı vardır. Ama ben Galatasaray hakkında çok konuşmak istemiyorum. Yanlış anlaşılıyorum ya da zarar verdiğim düşünülüyor. Ama kalbim ve dualarım hep onlarla. Umarım çok başarılı olurlar ve şampiyonluk yaşarlar. Necati Ateş Galatasaray'a dönüşüyle çok iyi oynuyor. Antalya'da da çok iyi oynadı. Onun futbolculuğu hakkında kimseye şüpheye düşmez. Necati Ateş bence Shaqiri'den daha mantıklı bir transfer. Tabii bunlar Fatih Hocamızın kararıdır ve bence de doğru karar verdi.
-Şampiyonlukta en büyük favorim tabiki Galatasaray. Favorim de şampiyon olur umarım diyorum.
ABDULLAH AVCI, MİLLİ TAKIM İÇİN EN DOĞRU İSİM
-Milli takıma yeni gelenlerde ben dahil hepimizde heyecan vardı. Bunun olması çok güzel bir şey. Ancak şimdilik biraz sabıra ihtiyacımız var. 7 tane hazırlık maçı oynayacağız ve bu maçların sonunda değerlendirilmeliyiz. Ben bugüne kadar oynadığım Milli maçlarda sağlayabildiğim katkının en maksimumunu sağladım ve Milli takım kariyerimle her zaman gurur duyuyorum. Ben Milli takımda her zaman taşın altına elimi soktum ve sorumluluk sahibi oldum. Bundan sonra da böyle olacaktır. Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü değildir. Abdullah Avcı Milli takım için en doğru isim ve Türk Milli takımının hedefleri her zaman büyüktür. Başarılı olacağına inanıyorum ve ben de onun bir öğrencisi olarak elimden geleni yapacağım. Abdullah Avcı'ya ve Milli Takıma çok inanıyorum.
-İspanya'daki hakemlerle Türk hakemler kıyaslandığında burada ki hakemlerde bizim hakemlerimiz de çok başarılı. Bizim hakemlerimizin de son dönemde çok başarılı olduğunu düşünüyorum ve onların samimiyetine ve iyi niyetine inanıyorum. Ancak hakemlerimizin biraz daha agresif olmamaları gerektiğini düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma da söylüyorum 'İnönü'ye gideceğiz orda futbol oynamak çok zevkli' diye. Futbolun keyfini çıkartmak lazım.
TÜRK HAKEMLİĞİNİN İLERİYE GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
-İspanya basınında 2-3 tane önemli gazete var ve tamamen futbola yönelik bir durum var. Tabi bizim basınımızda da çok değerli insanlar var. Ben kişisel olarak çok kötü şeyler yaşadım bazen ancak bizim basınımızın da çok kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
-Son olarak Beşiktaş'la çok önemli 2 maç oynayacağız. Umarım turu geçen taraf biz oluruz ama fair-play çerçevesi içinde çok biz onları İspanya'da, onların da bizi İnönü'de ağırlayacağını düşünüyorum. Ancak tura yakın olan tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum ama futbol sahada oynanıyor. Takım arkadaşlarımın İnönü'yü görmesini istiyorum çünkü orada oynamak çok zevkli. Bizim stadımızda da öyle. Ben burada Türk insanını elimden geldiğince iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
8 Mart 2012 11:14 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol Marca gazetesi, Real Madrid'de forma şansı bulamayan Nuri Şahin'in, kabus yaşadığı iddiasında bulundu.
İspanya'nın Real Madrid takımındaki milli futbolcu Nuri Şahin, teknik direktör Jose Mourinho tarafından şans verilmemesi dolayısıyla bir kez daha İspanyol basınında ön plana çıkatılırken, Marca gazetesi, ''Nuri Şahin, Real Madrid'te kabus yaşıyor'' iddiasında bulundu.
Nuri'nin, ''2012 yılında bir dakika bile oynamayan tek futbolcu'' olduğunu yazan İspanyol gazetesi, Türk futbolcunun Real Madrid'de yaşadıklarını anlamakta güçlük çektiğini savundu. Marca ''Nuri, takım arkadaşlarıyla aynı ritimde 70'den fazla antremana çıktı ama Mourinho'nun savunduğu versiyona ulaşamadı. Madrid'de hayallerinin tam tersinde, kabus bir sezon yaşayan Nuri, Mourinho'nun ortaya koyduğu engelleri anlayamıyor ve morali çok düşük'' ifadelerini kullandı.
''Nuri'nin artık her maç beklemekten bıktığı'' iddia edilirken, Mourinho'nun ise bu futbolcu hakkındaki kararını 5 maç oynattıktan sonra verdiği ve biletini kestiği belirtildi.
23 yaşındaki futbolcunun, ara transfer döneminde kiralık olarak gitmesi için bazı takımlardan ciddi teklifler aldığı, ancak daha sonra yakın çevresine danışarak Real Madrid'de devam etme kararı aldığı da ileri sürüldü.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Rus ekibi, G.Saray'dan 12 milyon Euro'ya İspanya'ya giden ve sözleşmesinde “24 milyon Euro'ya serbest kalır” maddesi bulunan Arda Turan'ı almakta kararlı. O Anzhi ki Eto'o'ya yıllık 21 milyon, Hiddink'e de 10 milyon Euro ödüyor.
08 Mart 2012 Perşembe - 08:35
Milliyet
Galatasaray'dan 12 milyon Euro'ya Atletico Madrid'a transfer olarak yabancı bir takıma giden en pahalı Türk futbolcusu olan Arda Turan yeni bir rekora imza atmak üzere. Özellikle son 2 yılda yaptığı flaş transferlerle tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Rus ekibi Anzhi şimdi de milli futbolcuyu gündeme aldı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Arda'yla 2015 yılının haziran ayına kadar anlaşma imzalayan İspanyol ekibi sözleşmesine '24 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi koyarken, milli yıldız da yıllık 2.6 milyon Euro net ücret kazanıyor. Ancak Anzhi'nin Arda'ya ödemeyi planladığı rakam dudak uçuklatacak cinsten.
Kuzey Kafkasya'da yer alan Rusya'ya bağlı özerk bir cumhuriyet olan Dağıstan'ın en önemli kulüplerinden biri olan Anzhi'nin sahibi dünyanın sayılı zenginlerinden olan Süleyman Kerimov. 7.8 milyar dolarlık servetiyle Forbes'e göre dünyanın en zengin 118. kişisi olan Dağıstan asıllı Rus işadamı Kerimov son 2 yılda takıma önemli yatırımlar yaptı. Geçen sezon F.Bahçe'den ayrılan Roberto Carlos'u kadrosuna katan Anzhi daha sonra 27 milyon Euro bonservis ödeyerek Inter'den Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmıştı. Kamerunlu yıldıza yıllık ücret olarak 21 milyon Euro ödeyen Rus ekibi ayrıca Chelsea'dan 15 milyon Euro'ya Yuri Zhirkov, bu sezonun devre arasında da 14 milyon Euro'ya Blackburn Rovers'tan Samba'yı kadrosuna katmıştı.
YARISI FONDA
Teknik direktörlüğe yıllık 10 milyon Euro karşılığında A Milli Takımımız'la yollarını ayrılan Guus Hiddink'i getiren Anzhi şimdi Türkiye'nin başındayken Hollandalı hocanın gözbebeği olan Arda için İspanyol ekibiyle temaslara başlayacak. Bonservisinin yarısı ünlü menajer Jorge Mendes'in fonuna ait olan Arda için kesenin ağzını açmaya hazır olan Rus ekibi oyuncuyu da şimdi aldığı ücretin neredeyse 3 katı olan yıllık 7.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İspanya La Liga'da şampiyonluğa koşan Real Madrid'de Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'in Juventus'a transfer olacağı konuşuluyor
08 Mart 2012 Perşembe - 10:16
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain için ayrılık çanları çalmaya başladı.
İspanyol ve İtalyan gazetelerini süsleyen haberlere göre, Arjantinli golcü yakın zamanda İtalya Serie A ekiplerinden Juventus ile masaya oturacak ve gelecek sezondan itibaren Juve'nin formasını giyecek. Bu haberlerin kaynağı ise 25 yaşındaki golcü oyuncunun babası Jorge Higuain...
Oyuncunun aynı zamanda da menajeri olan babası Jorge, oğlunun gelecek sezondan itibaren formasını giymek üzere yakın gelecekte Juventus ile masaya oturacağını ifade etti. "Şu anda çok erken ancak Mayıs'tan itibaren görüşmelere başlayacağız" diyen Jorge Higuain'in aksini düşünen bir isim var ki o da; Jose Mourinho
'SADECE APTAL BİRİSİ ONU İSTEMEZ'
Portekizli teknik adam Higuain'in takımdan ayrılma ihtimaline karşın; "Sadece aptal birisi Higuain'in takımdan ayrılmasını ister" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koyuyor.
Arjantinli yıldız ile sezon öncesinde İngiltere'den Chelsea de ilgilenmiş ancak o zaman menajeri ve babası Jorge Higuain, 2016'da bitecek sözleşmenin sonuna kadar oğlunun Real'de kalacağını ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde ise PSG'nin Katarlı patronu Nasser Al-Khelaifi, geleceğin takımını yaratırken hedeflerindeki isimlerden birisinin de Higuain olduğunu açıklamıştı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ardanin Sonuda Tuncay Gibi Olcak Galiba.
Sezon başında Barcelona'ya transfer olan Cesc Fabregas, Arsenal'in bu durumda olmasının acı verici olduğunu belirtti.
10 Mart 2012 Cumartesi - 01:12
Sporx.com dış haberler
İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız oyuncusu Cesc Fabregas, eski takımı Arsenal'in kötü gidişinin can yaktığını belirtirken, teknik direktör Arsene Wenger'in başarıyı sonraki sezonlarda yakalayacağını söylüyor.
Fabregas, geçtiğimiz yaz sonunda doğduğu kentin takımına geri döndü ancak hala eski hocası Arsene Wenger ile iletişim halinde ve eski takımının maçlarını izliyor.
Sezon başında Cesc Fabregas'ı ve Samir Nasri'yi kaybetmek, Arsene Wenger'in 16 yıllık Arsenal kariyerinde en kötü sezonu geçirmesine neden oldu. Barcelonalı ortasaha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Acı veriyor. Çünkü kulüp olarak onların başarılı olmasını istiyorum, onlar benim arkadaşlarım ve hocam. Hocama her şeyi borçluyum. Onların kaybetmesini ya da üzgün olduklarını görmek istemiyorum. Umarım ligi iyi bir şekilde bitirirler" dedi.
İspanyol oyuncu hocasının saha kenarında acı çektiği karşılaşmaları hatırlatarak, "O ne çektiyse ben de aynısını televizyon başında çektim. Aynı hisleri paylaşıyoruz ve en iyiyi yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Cesc Fabregas, bu sezon Barcelona formasıyla, 20 lig maçında 9 gol atarken 7 de asist yapma başarısını gösterdi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
11 Mart 2012 00:51 | NTVSpor.net
İspanya La Liga'da lider Real Madrid, NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada Real Betis'i Cristiano Ronaldove Gonzalo Higuain'nin attığı gollerle 3-2 mağlup ederek üst üste 11. galibiyetini aldı.
İspanya La Liga'da 25. hafta mücadelesinde lider Real Madrid, Betis deplasmanına konuk oldu. Real Madrid NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada Real Betis'i 3-2 mağlup ederek deplasmanda üst üste 10. galibiyetini alarak büyük bir başarıya imza attı.
Konuk takım Real Madrid karşılaşmya Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo Vieira, Alvaro Arbeloa, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Kaka, Mesut Özil, Xabi Alonso, Gonzalo Higuain 11'i ile başlarken Real Betis Fabricio, Jose Antonio Dorado, Afonso Paulaoi, Nelson Ramos, Nacho Perez, Benat Etxebarria, Salva Sevilla, Iriney Santos, Jefferson Montero, Jorge Molina ve Ruben Castro Martin 11'i ile sahadaki yerini aldı.
Karşılaşmaya Ronaldo ile etkili başlayan konuk ekip Real Madrid ilk dakikalarda yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Lider Real Madrid rakip kalede gol ararken mücadelenin 10. dakikasında Molina şutunda golü kalesinde gördü. Gelişen Real Betis atağında Nacho'nun pasında cezası içinde topla buluşan Molina gelişine düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi:1-0.
Kalesinde golü gördükten sonra oyunun kontrolünü eline alan Real Madrid beraberlik için rakip kalede beraberlik golünü aradı. Konuk Real Madrid aradığı golü 25. dakikada Arjantinli golcüsü Higuain ile buldu. Mesut'un savunmanın arkasına attığı topa iyi koşan Arjantinli golcü ceza sahasına girer girmez çektiği şutta topu ağlara gönderdi:1-1.
Devrenin son dakikalarına doğru Salva Sevilla kullandığı frikik üst direkten döndü. Bu pozisyonun Ronaldo ile gole yaklaşan Real Madrid mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Marcelo'nun pasında penaltı noktasında topla buluşan Cristiano Ronaldo kaleci Fabricio'yu geçemedi.
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Maçın ikinci yarısı hakem değişikliği ile başladı ilk yarıda bacağından sakatlanan Eduardo Iturralde González ikinci devreye çıkamadı. İkinci yarıyı maçın dördüncü hakemi yönetti.
İkinci yarıya hızlı başlayan Real Madrid 56. dakikada Cristiano Ronaldo karşılaşmada ilk kez öne geçti. Marcelo'nun pasında topla buluşan Ronaldo vuruşunda topu ağlara gönderdi:2-1.
Ev sahibi ekip Ronaldo'nun golüne 55. dakikada Jefferson Montero ile cevap verdi. Salva'nın kullandığı köşe vuruşunda topla Montero, Real Madrid savunmasının hatasını iyi değerlendirdi ve skora dengeyi getirdi:2-2.
Temponun yüksek olduğu karşılaşmada iki takımda çok net gol pozisyonları yakaladı. Gelişen Real Madrid topla buluşan Ronaldo ceza sahasının sol köşesinden çektiği şutu az farkla dışarı gitti.
Rakip kalede gol arayan Real Madrid'de 73. dakikada Cristiano Ronaldo bir kez daha sahneye çı**** takımını 3-2 öne geçirirken kendisininde maçtaki ikinci golünü kaydetti. Kornerden gelen topu güzel bir kafa vuruşuyla kaleye yollayan Sergio Ramos kaleci Fabricio'yu geçemedi. İlk pozisyonda topu kurtarmayı başaran Fabricio, Ronaldo'nun şutuna engel olamadı ve topu ağlarında gördü:3-2.
Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Real Betis aradığı golü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken, Real Madrid karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Real Madrid puanını 70'e çıkarırken ev sahibi ekip Real Betis 30 puanda kaldı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
10 Mart 2012 22:40 | NTV Spor ve Ajanslar
Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola, basın toplantısıyla Jose Mourinho'ya cevap verdi. Guardiola, hiçbir zaman Mourinho'nun düzeyine çıkmayı arzu etmediğini söyledi.
Barcelonalı Gerard Pique'nin geçtiğimiz hafta hakem karşıtı sözlerinden dolayı hakem kurulu tarafından disiplin komitesine şikayet edilmesiyle başlayan tartışmalar büyüdü.
Barcelona Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun son oynanan El Clasico'da maçın hakemini Nou Camp Stadı'nın otoparkında beklediğini ve onunla konuşmasına rağmen hiç bir ceza almadığı hatırlatılmıştı.
Tartışmayla ilgili görüşü sorulan Mourinho, ''Ben mükemmel biri değilim ve hakemleri eleştirdim. Farklı bir imaj ortaya koyanlar, şimdi aynısını yapıyorlar. Sonuçta hepimiz aynıyız'' derken, İspanyol basını bu sözlerin arkasındaki ismi Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola olarak gösterdi.
Guardiola da bugünkü basın toplantısında konuya ilişkin, ''Her ikimiz de kazanmak istediğimizden dolayı birbirimize benziyoruz ama başka bir benzerliğimiz yok. Eğer öyleysek, bazı şeyleri kötü yapmış olmalıyım. Hiçbir zaman onun düzeyine çıkmayı arzu etmedim. Milyonlara değer görüntü ve sözler var, binlerce basın toplantıları var. Her ikimizde kazanmak istiyoruz ama farklıyız. Ama bana 'ona benziyorsun' derlerse, artık ona daha iyi bakmam gerekir. Kurumumu kötü bir duruma sokmak istemiyorum. İnsanların benden utanmamasını sağlamaya çalışıyorum.'' ifadelerini kullandı.
Guardiola, Real Madrid'in layık olduğu için şampiyonluk yarışında Barcelona'nın 10 puan önünde bulunduğunu ve Madrid takımını yakalamanın çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
La Liga 26. hafta mücadelesinde Espanyol ile Rayo Vallecano karşı karşıya geldi. Kalu Uche'nin hat-trick yaptığı karşılaşmada maçta gülen taraf 5-1'lik skorla ev sahibi Espanyol oldu.
11 Mart 2012 Pazar - 15:14
Sporx.com dış haberler
La Liga 26. hafta mücadelesinde Espanyol ile Rayo Vallecano karşı karşıya geldi. Estadi Cornella-El Prat'da oynanan maçta gülen taraf 5-1'lik skorla ev sahibi Espanyol oldu.
Maçın başından itibaren baskılı oyununun karşlığını 5 gol ile alan Espanyol, taraftarı önünde rahat bir galibiyet elde etti. Maçta gol perdesi 4. dakikada açıldı. Espanyol'un gollerini 4., 45. ve 51. dakikalarda Kalu Uche ile 10. ve 23. dakikalarda Philippe Countinho kaydederken; konuk ekip Rayo Vallecano'nun tek sayısı 54. dakikada Tamudo'dan geldi.
Bu önemli galibiyetin ardından Espanyol puanını 36'ya yükseltirken; Rayo Vallecano 34 puanda kaldı.
La Liga'da bir sonraki hafta Espanyol, Racing Santander'i; Rayo Vallecano ise Real Betis'i ağırlayacak.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!