1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Stoch'un uzun şutları

Hybrid View

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yalnız konu açıldı diyemi bilmiyorum öyle bir abarttınızki adam sanki Avrupa'da uzaktan en iyi vuran 3 oyuncudan biri! Daha dün izledim Hulk'un Benfica'ya attıgı golü. Bir oyuncunun özelliğini bulunduğu ligle değerlendirmemek lazım. Üzülerek söylüyorum ama ligimizin fizik gücü o kadar düşükki Stoch gibi bir oyuncunun çevikliğine yetecek sağ bek sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Melese Stoch aynı şutları ve pozisyonları Eboue'ye karşı da bulabiliyorsa tamam haklısınız derim ama yok. Fakat oyunda uzun şutu yüksek olan C Ronaldo, Hulk, Gerrard ya da ne bileyim Lampard gibi adamlar karşısındaki savunma oyuncusu kim olursa olsun o mesafeden şut şansı yakalayıp düzgün vuran adamlar. Yani o zaman bizim okul takımının forveti var,oğlan her sene okul maçlarında orta sahadan en az 7-8 tane gol atıyor ve sert vuruyor,aşırtma değil yani. Seneye amatör takımla imza atsa uzun şutu 20 mi olacak ? Oynadığı lige ve karşısındaki savunmacılara hiç bakmadan 17 ettiniz koydunuz adamın uzun şutunu. Mesela Selçuk İnan kolay kolay pas hatası yapmıyor , o zaman biz de ona 20 diyelim Ama bence baskı görmediği için ya da ligdeki ortasahaların mental düşüklüklerinden iyi yer tutamadıkları için pas isabeti yüksek. Iyunda değeri kaç bilmiyorum ama bence maximum 14-15 olmalı.Yani tabiki subjektif olmak size ne zakandırır bilemem ama gerçekçi düşünmekten yanayım ben. 13 az ama 17 çok. en fazla 14-15 olabilir.

Hocam Portekiz çok mu iyi bir lig bence bizim ligimiz Portekiz liginden daha kaliteli bir lig en fazla aynı kalitedirler.Buna bakarak Hulk'un uzun şutunu 15 yapmak Hulk'a haksızlık olmaz mı?

Aslında daha öncede belirttim uzun şut özelliğinin kaç olduğu umrumda değil cut inside long shoot sometimes özellikleri verdiğimde 3 -4 maçta 1 tane atsın yeter ama şu haliyle daha ceza sahası dışından Stoch'un gol attığını göremedim attıysa da senede 1 defadır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Hocam Portekiz çok mu iyi bir lig bence bizim ligimiz Portekiz liginden daha kaliteli bir lig en fazla aynı kalitedirler.Buna bakarak Hulk'un uzun şutunu 15 yapmak Hulk'a haksızlık olmaz mı?

Aslında daha öncede belirttim uzun şut özelliğinin kaç olduğu umrumda değil cut inside long shoot sometimes özellikleri verdiğimde 3 -4 maçta 1 tane atsın yeter ama şu haliyle daha ceza sahası dışından Stoch'un gol attığını göremedim attıysa da senede 1 defadır.

ben dediğini oyuncu alanında da yazdım. stocha verilmesi gerken şey preferred movie olarak cuts inside ve shoots long. Zaten bu iki şeyi ekleyip uzun şutu 14-15 yaparlarsa 2-3 maçta 1 uzun şuttan gol ya da pozisyon izlersiniz. olması gereken de bu bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben dediğini oyuncu alanında da yazdım. stocha verilmesi gerken şey preferred movie olarak cuts inside ve shoots long. Zaten bu iki şeyi ekleyip uzun şutu 14-15 yaparlarsa 2-3 maçta 1 uzun şuttan gol ya da pozisyon izlersiniz. olması gereken de bu bence
    Bunların yanına birde shoots with power verilebilir ama verilmezse neden verilmedi demem.

Stoch'un profilinde asıl değişiklik mental özelliklere yapılmalı bence Decisions 8 Teamwork 10 Workrate 9 çok düşük kalıyor artık Stoch için.Geçen seneki Stoch için normal değerler ama bu sene bu özelliklerini çok geliştirdi.En basitinden geçen sene kendi yarı sahamıza gelmeyen adam bu sene ceza sahamız içinde adam kovalıyor.Geçen sene ceza sahası çevresinde pas vermeyi hiç düşünmezken bu sene önü boşken vurmayı tercih etmeyip pas verdiği pozisyonlar daha çok.Asıl bunları düzeltmek gerek uzun şuttan önce bence.Birde Stoch'un finishingi 13 olmamalı olamaz 11 filan kabul edilebilir bir seviye bence.

Mesaj Yetkileri