1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Chelsea forumlarına baktım biraz, Barcelona'nın Cesc'i aldığı gibi biz de Stoch'u geri alalım diyenler var.

Tahminimce 20 milyon € getiren alır Stoch'u.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Chelsea forumlarına baktım biraz, Barcelona'nın Cesc'i aldığı gibi biz de Stoch'u geri alalım diyenler var.

Artık oyunculara fiyat biçmekten vazgeçelim Stoch'ta bizim yıldızımız olsun yani ne olur illa Avrupa'ya göndermek zorundamıyız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Artık oyunculara fiyat biçmekten vazgeçelim Stoch'ta bizim yıldızımız olsun yani ne olur illa Avrupa'ya göndermek zorundamıyız
    stoch benim gözümde senin dediğin gibi zat en. Ama yönetim bu parayla geleni zor geri çevirir.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

stoch benim gözümde senin dediğin gibi zat en. Ama yönetim bu parayla geleni zor geri çevirir.
    Zaten lafım yönetime şahsen ben hiçbir taraftarın şuanda Stoch'un para için gönderilmesini istiyceğini düsünmüyorum.Sadece golleriyle degil gollerden sonra armayı öpmesiyle dahada gönlüne girdi taraftarın.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Stoch ve Dia alınırken amaç neydi.En iyi şekilde bu oyunculardan yararlanıp iyi paraya satmak.Bu sene avrupaya bizi göndermedikleri için Stoch kendini orada gösterme fırsatı bulamadı.Bizim yönetim eğer transfer politikasını becerebilse Stoch'un alternatifini şimdiden alır Stoch'u da iyi bir fiyata satar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

20 biraz uçuk bir tahmin bence. Sonuçta Chelsea gibi bir takım Fenerbahçe' den bir oyuncuyu isterse almakta çokta zorlanmayacaktır bu bir gerçek. Stoch' unda takım üzerinde baskı kuracağını düşünürsek 10-15 arası bir paraya gitmesi muhtemeldir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    20 biraz uçuk bir tahmin bence. Sonuçta Chelsea gibi bir takım Fenerbahçe' den bir oyuncuyu isterse almakta çokta zorlanmayacaktır bu bir gerçek. Stoch' unda takım üzerinde baskı kuracağını düşünürsek 10-15 arası bir paraya gitmesi muhtemeldir.
    10-15'e Stoch'un kramponunu alabilirler,kesinlikle en az 20 edecek bi adam Stoch şuanda

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    10-15'e Stoch'un kramponunu alabilirler,kesinlikle en az 20 edecek bi adam Stoch şuanda
    O işler maalesef bizim istediğimiz gibi yürümüyor 20 eder etmesine ama 20 vermezler. STSL' de oynayan bir takıma. Çünkü onlarda bilir, bir oyuncuyu istediklerinde alabileceklerini
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O işler maalesef bizim istediğimiz gibi yürümüyor 20 eder etmesine ama 20 vermezler. STSL' de oynayan bir takıma. Çünkü onlarda bilir, bir oyuncuyu istediklerinde alabileceklerini
    Valla satmaz,satmaz Fenerbahçede yani isterse alır diye birşey de yok. Her neyse bana göre satılmamalı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri