Sayfa 85 / 447 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
2,521 ile 2,550 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bizi büyük yapan biziz, biz bizimle büyüğüz.. Çünkü hepimiz Fenerbahçe'yiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yanılmıyorsam bu tahvil olayını dünyada gerçekleştiren ilk kulüp Manchester United. İkinci olarak ise Fenerbahçe. 3 gün kısıtlı bir sürede 100 milyon TL'lik satış büyük başarı. Kaldı ki 100 milyon TL üst sınırdı. Yani eğer 100 milyonun üzerinde bir satış durumu olsaydı daha da artabilirdi bu para. Kulübümüz için hayırlı olsun. 3 Temmuz sürecinin bizim açımızdan tek olumlu yönü; taraftar daha da radikalleşip, kulübüne daha da bağlı hale geldi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de almayı düşündüm ciddi ciddi ama daha kısa vadede yatırım yapmak için harcama işi çıkınca niyetlenemedim. 100 milyon direk kulübün kasasına girmiş oldu, önümüzdeki sezon transferde kullanılacaktır önemli bir kısmı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

minimum 100 liraydı o yüzden alamadım fazla geldi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rıdvanın bi sözü var bu süreç bana fenerbahçeyi ne kadar sevdiğimi gösterdi gibisinden gerçektende çok haklı böyle taraftar dünyada yoktur heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

moussa 5 maçta 3 gol 2 asist ile oynuyor.

yeni gelmesine rağmen müthiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea Stoch için pişman mı?

İlk sezonunda sadece 2 gol atabilen yıldız futbolcu, bu sezon 29. haftada 10 gole ulaştı. Bu sezonun ilk haftalarında yedek soyunan Stoch, son 15 maçın 14'ünde ilk 11'de oynarken, 1 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Bu sezon 23 maçta toplam 1585 dakika sahada kalan Stoch, 10 gol kaydetti.

'50 milyon Pound'luk Tores 2 gol atabildi
    Miroslav Stoch'un müthiş füzesi Avrupa'nın yanı sıra Amerika'da da ses getirdi... Sbnation.com adlı internet sitesi, Stoch'un attığı harika golü öve öve bitiremedi. Maçın hemen başında gelen gol için “Ne vole ama” başlığını atan internet sitesi, Slovak yıldızın önceki takımı Chelsea'ye atıfta bulunarak, “Chelsea'nin 50 milyon pounda aldığı Fernando Torres sadece 2 gol atabildi. Stoch ise Türkiye Ligi'nde harikalar yaratırken bu sezon 10 golün altına imzasını attı. Acaba İngiliz ekibi bunun pişmanlığını yaşıyor mudur?” yorumunu yaptı.

STOCH'UN FÜZESİ MACARLAR'I BİLE COŞTURDU

'Puşkaş ödülüne aday gösterilmeli'
    Nemzetisport Gazetesi her yıl en iyi gole verilen Puşkaş Ödülü'ne Stoch'un füzesini aday gösterdi.

GAZETE MANŞETLERİNE TAŞIDI

Miroslav Stoch'un Gençlerbirliği'ne attığı ilk gol Avrupa'da da ses getirdi... Macaristan'ın en saygın günlük spor gazetesi Nemzetisport, 6-1'lik galibiyete geniş yer ayırırken, “Fenerbahçeli Stoch'un golü, Puşkaş Ödülü'ne aday gösterilmelidir” başlığını attı. Gazete, karşılaşmanın henüz 2. dakikasında korner atışından gelen topu, yaklaşık 20 metreden yaptığı vuruşla filelere yollayan Stoch'un jeneriklik bir gol attığını, Stoch'un bu golünün, her yıl “En güzel gole” verilen “Puşkaş Ödülü'ne'' aday gösterilmesi gerektiği yorumunda da bulundu. Öte yandan gazete internet sayfasında, bu golün videosuna da yer verdi. Bu arada Stoch kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Bu golü hayatım boyunca unutamayacağım. Kendimi harika hissediyorum. Bunu kelimelerle anlatmak gerçekten zor. Bunun kariyerimdeki en güzel gol olduğunu söylemek zorundayım. Alex, korner kullandığında ceza sahası dışındaydım ve kimse beni ciddi bir tehlike olarak görmüyordu” ifadelerini kullandı.

Bahsedilen yabancı spor sitesindeki haber (videolu): http://www.sbnation.com/soccer/2012/...genclerbirligi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://www.ligtv.com.tr/haber/sag-ay...im-gordunuz-mu

Alex'in videonun sonunda yaptığı Dia taklidi mükemmel
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

chelsea pişman değildirde daum çok pişmandır

bknz: stoch c sınıfı oyuncu

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15095907.asp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Chelsea forumlarına baktım biraz, Barcelona'nın Cesc'i aldığı gibi biz de Stoch'u geri alalım diyenler var.

Tahminimce 20 milyon € getiren alır Stoch'u.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Chelsea forumlarına baktım biraz, Barcelona'nın Cesc'i aldığı gibi biz de Stoch'u geri alalım diyenler var.

Artık oyunculara fiyat biçmekten vazgeçelim Stoch'ta bizim yıldızımız olsun yani ne olur illa Avrupa'ya göndermek zorundamıyız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Artık oyunculara fiyat biçmekten vazgeçelim Stoch'ta bizim yıldızımız olsun yani ne olur illa Avrupa'ya göndermek zorundamıyız
    stoch benim gözümde senin dediğin gibi zat en. Ama yönetim bu parayla geleni zor geri çevirir.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

20 milyon € çok iyi para ama bize daha verecek çok şeyi var stochun bence suan %60 70 arası ile oynuyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Arkadaşlar derbi için bilet ayarlayabilecek varmı 66 tllik biletlerden

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

stoch benim gözümde senin dediğin gibi zat en. Ama yönetim bu parayla geleni zor geri çevirir.
    Zaten lafım yönetime şahsen ben hiçbir taraftarın şuanda Stoch'un para için gönderilmesini istiyceğini düsünmüyorum.Sadece golleriyle degil gollerden sonra armayı öpmesiyle dahada gönlüne girdi taraftarın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hele bir durun ya nereye gidiyor Stoch Daha seneye ŞL'de oynayacak. En az bir Çeyrek Final oynamadan yollamak abes kaçar

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Stoch ve Dia alınırken amaç neydi.En iyi şekilde bu oyunculardan yararlanıp iyi paraya satmak.Bu sene avrupaya bizi göndermedikleri için Stoch kendini orada gösterme fırsatı bulamadı.Bizim yönetim eğer transfer politikasını becerebilse Stoch'un alternatifini şimdiden alır Stoch'u da iyi bir fiyata satar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Arkadaşlar derbi için bilet ayarlayabilecek varmı 66 tllik biletlerden
    Biletler satışa çıksın, halletmeye çalışırım.. İnş. bulabilirim..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Biletler satışa çıksın, halletmeye çalışırım.. İnş. bulabilirim..
    O zaman hafta sonu felan seninle irtibata geçerim bulabilirsen güzel olur bulamazsanda canın sağolsun :d

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

moussa 5 maçta 3 gol 2 asist ile oynuyor.

yeni gelmesine rağmen müthiş.
    Ben 3 asist diye biliyorum ancak farketmez 2'de olsa gerçekten çok iyi bir performans

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

20 biraz uçuk bir tahmin bence. Sonuçta Chelsea gibi bir takım Fenerbahçe' den bir oyuncuyu isterse almakta çokta zorlanmayacaktır bu bir gerçek. Stoch' unda takım üzerinde baskı kuracağını düşünürsek 10-15 arası bir paraya gitmesi muhtemeldir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    20 biraz uçuk bir tahmin bence. Sonuçta Chelsea gibi bir takım Fenerbahçe' den bir oyuncuyu isterse almakta çokta zorlanmayacaktır bu bir gerçek. Stoch' unda takım üzerinde baskı kuracağını düşünürsek 10-15 arası bir paraya gitmesi muhtemeldir.
    10-15'e Stoch'un kramponunu alabilirler,kesinlikle en az 20 edecek bi adam Stoch şuanda

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    O zaman hafta sonu felan seninle irtibata geçerim bulabilirsen güzel olur bulamazsanda canın sağolsun :d
    Halletmeye çalışırım ama söz veremem

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    10-15'e Stoch'un kramponunu alabilirler,kesinlikle en az 20 edecek bi adam Stoch şuanda
    O işler maalesef bizim istediğimiz gibi yürümüyor 20 eder etmesine ama 20 vermezler. STSL' de oynayan bir takıma. Çünkü onlarda bilir, bir oyuncuyu istediklerinde alabileceklerini
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'nın 12 milyon ettiği ortamda 15'den aşağısı - Avrupa vatandaşı bir Stoch için çok az olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O işler maalesef bizim istediğimiz gibi yürümüyor 20 eder etmesine ama 20 vermezler. STSL' de oynayan bir takıma. Çünkü onlarda bilir, bir oyuncuyu istediklerinde alabileceklerini
    Valla satmaz,satmaz Fenerbahçede yani isterse alır diye birşey de yok. Her neyse bana göre satılmamalı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stoch boyle devam ederse 15-20 verirler , neden yabanci bir oyuncu cunki , stsl falan alakasi yok bakmayin aradada pahali fiyata giderdi ama turk oldugu icin 12"ye gitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default TFF'nin Alex kararı açıklandı

Futbol Federasyonu hukukçuları dün maç kasetlerini inceledi ve belirtilen eylemin gerçekleştiğine dair somut veri ve bilgi olmadığını ileri sürerek sevk işlemi yapılmasına gerek görmedi.

Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fenerbahçe Kaptanı Alex'in bilerek kart gördüğü için iki maç ceza almasını ve Galatasaray derbisinde sahaya çıkmaması gerektiğini savunan sarı - kırmızılı taraftarlara oyuncudan, "Benden bu kadar korkmayın" uyarısı geldi.

Sarı kart cezasının bir maç olduğunu söyleyen Alex, kart sonrası gülümsemesine ise "Gülmeyip, ağlasa mıydım?" yorumunu getirdi ve "Dört sarı kart görmenin cezası bir maç oynamamaktır. Bu kadar" diyerek tartışmaya bakış açısını gösterdi.

Galatasaray maçında sahada olacağını söyleyen Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'nin o maçta kazanmak için özel bir oyuncuya ihtiyacı olmadığını, kendisi oynadığı taktirde takım arkadaşlarının yardımına ihtiyaç duyacağını belirterek, "Kimse tek başına maç kazanamaz. Benden bu kadar çekinmeye gerek yok. Rakipte de önemli oyuncular var. Bizim takımımız maçı kazanmak için ortak hareket edecektir. Hep birlikte iyi oynamalıyız ki kazanalım. Bilerek kart gördüğüm iddialarına gülüyorum. Ben futbol yaşantımda hileye karışmadım, bu kadar basit bir durumda da karışmazdım" dedi.

Görüntüler incelendi

Bu arada Alex'e ekstra bir ceza verilmesinin söz konusu olmadığı öğrenildi. Gördüğü sarı kart sonrası bu haftaki Ankaragücü maçında forma giyemeyecek olan Brezilyalı yıldızın, Galatasaray derbisinde takımındaki yerini alacağı bildirilirken, Disiplin Talimatı'nın 38. maddesine göre "kasten sarı kart gören futbolcu 2 maç ceza alır" hükmünün Alex için uygulanmayacağı kaydedildi.

Hakem Tolga Özkalfa'nın Alex'in gördüğü sarı kart sonrası yardımcısı ile telsizden yaptığı konuşmada "Bilerek kart gördü" şeklindeki ifadesine karşın Futbol Federasyonu'na gönderdiği raporunda konuyla ilgili herhangi bir şey yazmadığı belirtilirken, aynı maçta gördükleri sarı kartlar nedeniyle eleştirilen Serdar ve Cristian'ın da Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin gündeme gelmediği vurgulandı. Dün yapılan inceleme sonunda federasyon hukukçuları belirtilen eylemin gerçekleştiğine dair somut veri ve bilgi olmadığını ileri sürerek sevk işlemi yapılmasına gerek görmedi.

"Ankara'da oynamazdı"

Kaptan Alex'in Gençlerbirliği maçında bilerek kart gördüğü iddiaları üzerine Fenerbahçe teknik heyeti de tartışmaya katıldı ve "Alex'i Ankara'da oynatmaz, sorunu çözerdik. Böylece Alex Galatasaray maçında her koşulda sahaya çıkardı. Bu tür entrikalara gerek yok" dediler. Fenerbahçeli oyuncular da yavaş yavaş Galatasaray maçının havasına girerken, polemiğe girmekten kaçınmadılar.

Dün en çarpıcı çıkışı Serdar Kesimal yaptı. Twitter hesabından Galatasaraylılara "Korkunun ecele faydası yok. Derbide tam kadroyuz" diyerek mesaj gönderen Kesimal, rakip taraftarları kızdırdı.

Yurt Gazetesi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

@gkayravul @berkeltz @aykutkiratli1 @okanalkan1

bu dörtlünün twitter muhabbetine bayılıyorum ya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Geleceğin topçuları onlar okan , gökay , recep bu 3ünden çok ümitliyim ben

Mesaj Yetkileri