Necati şu vurusları Antalya'da niye yapmadın.![]()
Necati şu vurusları Antalya'da niye yapmadın.![]()
Yılın golü![]()
stoch vari bir gol süper attı
muthesem golu izlemek istiyenler buyursun
http://s14.directupload.net/images/120305/idfiqf66.swf
Eneramo cok guclu be arkadas
Grosicki yine harika büyüklerde de rahat oynar...
Elmander cok net kacirdi
Enaramo 3 kez ust uste faul yapti 1 tane bile kart yok.
Uyardı.Bir dahaki faulünde kart görür büyük ihtimal.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Meloya sari kart hava topunda hemde ilk faulunde yaziklar olsun gercekten boyle hakemlere![]()
Ayıptır be kardeşim hava topu mücaedelesinde ki faule kartmı çıkarılır.
Komiksin Halis Özkahya komiksin bir hava topu mücaedelesinde daha kart çıktı.
Last edited by europeanconquer : 05.Mart.2012 at 22:38 Reason: ahahah hava kartı nedir ya :D
melo kararı yanlışdı . elmanderin pozisyonu çok net değildi
al da at dedi atamadı enaramo
Eneramo net goller kaçırıyor Erman ve Grosicki çok iyiler bugün...İkinci yarı 2'yi bulmamız şart yoksa işimiz zor Sivas atmadan bitirmez bu maçı...
ilk yari 0-1 bitti , 2.ci yari emre cikmasi lazim boyle sahalarda oynuyamiyor.
melo cezalı duruma düştü dimi
Hayir Sinirda degil
Galatasaray'da yarinki Sivasspor maci oncesi Ujfalusi, Muslera, Semih ve Necati sari kart cezasi sinirinda.
Emre sahada yok.Son maçlarda berbat oynuyor yine eski haline dönüyor.Engin girerse takıma bir hareket gelecektir.
Yok Melo düşmedi...Bence Ujfalusi 2. yarı görür sarıyı hissettirdi yani...
Aslında Yiğit girse iyi olur.Fiziği iyi bir futbolcu diye biliyorum Yiğit'i.Ayakta kalabilir bence.
Riera ve Emre Çolak kötü.Kanatlardan habire atak yiyoruz.Şu Yiğit'i aldık ama bir numarasını göremedik daha.
Ayrıca zeminde berbat.Bir gol daha atarsak rahatlarız.
engin cezalı yiğiti almaz bence
Necati'yi tebrik etmek lazım kaleciyi çok şık avlamış.
Riera ile olmuyor kanatlarımızda sorun var tam Engin'lik bir maç var ortada yedekteyse girmeli...
İddaa da iy0 oynadım bu maça yattık 44 de yalnız enearaomo net bi fırsat kaçırdı ama bu maç berabere bitcek gibi![]()
Riera iyi yine , ama emre kotu o yuzden yigit yada aydin girmelidir sivas 2.ci yari daha açik oynucak o yuzden bos alanlar bulabiliriz yigit veya aydin girerse
Sivas açık oynuyor.Baros sever böyle maçları.Elmander çıkıp Baros girebilir aslında.
Ujfa Eneramoyu bırakmıyo ceza sahası içinde ama hakem pek oralı değilAyrıca Eneramo güçlü bir oyuncu omuz omuzalara bile faul çaldı yazık gerçekten Fifa kokartınız var sizin çok saçma kararlar veriyosunuz yazık . Riera ve Melo'nun kartlarıda yanlış gibiydi . Gol ise şansıvari bi goldü ama güzel goldü bu haftalarda güzel goller oluyor ligimizde
2. yarı Sivas'tan gol bekliyorum en kötü 1-1 biter diye düşünüyorum .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz