en çok hangi mod mesaj siliek olayına dönmüş bu konu
neyse konu dışına çıkmadan ebuenin o çığlığı neydi be darbeye dayalı ise muhakkak kırmızı gerekirdi nası bağırdı öyle
en çok hangi mod mesaj siliek olayına dönmüş bu konu
neyse konu dışına çıkmadan ebuenin o çığlığı neydi be darbeye dayalı ise muhakkak kırmızı gerekirdi nası bağırdı öyle
maç garipti.misafir tribünüde izledim maçı.90 dakika boyunca hiç susmadık.sesim yok şu anda.O kadar çok bağırmaya yönlendikki sürekli amigoyu izlemekten maçı izleyemedik.bizim tribündekilerin yüzde 90 ı necatinin ilk golünü göremedi.ben şanslıydım gördüm.
İzlediğim kadarıyla emre ve semih'in daha çok çalışması lazım.semih çok çabuk geçilebiliyo.emre de çok güçsüz kalıyo.sürekli yerde ve zayıf pas atıyo.fizik-kondisyon meselesi.hakem berbattı.saçma sapan şeyler yaptı.eboue öyle bi yere düştü ki bize uzak taraftaydı ayağı kırıldı sandık biz.hakem kartsız geçti o pozisyonu sanırım.hava toplarına sürekli sarı gösterdi.aydın'a değinmek istiyorum ben.çok yürekten oynuyor aydın.biz de fatih hoca'nın dediklerini hatırlayıp aydın'a tezahürat yaptık sürekli.selçuk bizim için çok büyük bi şans gerçekten.muslera'da çok sempatik gerçekten.
bu arada dünyanın en değerli ellerinden birisiyle tokalaştım.Tafferel ile.
oğuz altay aracılığı ile de fatih hoca ya mesaj gönderdim.Taraftar olarak sonsuza kadar onunla çalışmak istiyoruz.![]()
Bir ara 8 9 kişi GS'de defans yapıyordu yuh dedim yani adamlara.
O ağır zeminde, o kadar adamın defansa yardımcı olması gerçekden inanmışlığın göstergesi..
Sivas'ın saha zemini patates tarlası gibiydi resmen![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc