1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Stoch'un uzun şutları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

finişhinge şöyle bi yorum getirebiliriz bi ara karşı karşıya çok net pozisyonları art arda kaçırmıştı
    gökhanı zor duruma düşürmeye geline stoch iyi değil ki kardeşim gökhan kötü dimi
    formayı çıkarıp öyle yorum yapalım lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    derbi macindan önce cok büyük laf ettin eboue'ye karsi hayatinin macini oynarsa ne yapacaksin ne diyeceksin
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ebue de dani alves oldu bu arada
    Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Bu nasıl bir mantık anlayamadım gitti.

Sanırsın Eboue dünyanın sayılı beklerinden.
    Ben Eobue mükemmel oldugundan demedim onu. Ligde şu anda Stoch'un kendi takımı dışında kalan takımlar içerisinde en iyi sağ bek kim diye anketaçsak % 95 Eboue çıkar sonuç.Yani Eboue gibi sert savunmacılara karşı durgun bir görüntü çiziyorsa ,diğer maçlarda attıgı goller sadece kendi yeteneğinden değil,savunmacıların acizliğindendir dedim.Hala da arkasındayım. Daha dün GS maçının devre arasında Güntekin Onay benle aynı şeyleri söyledi. Atletik değiliz,hızlı oynanmıyor ligimiz dedi. Şu an lig lideri Galatasaray dahil hiçbir takım avrupanın iyi takımlarıyla mücadele edecek güçte değil. Ayakta durmakta zorlanan ve çevik oyuncuları karşılayamayan savunmacıların dolu oldugu bir ligde oldugumuz gerçeğini Amrabat'ı izleyerek anlayabilirsiniz. Sizin değerlendirmenize göre Stoch'un uzun şutu 17 ise Amrabat'ın hız,hızlanma ve top sürme özellikleri 18-19 olmalı. oyunda öyleyse tamam o zaman stoch da yapılsın
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri