Sayfa 46 / 220 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ben hayatımda böyle saçmalık duymadım. Yok tövbe; duydum: Ankaragücü'nü batırıp giderken Ahmet Gökçek yapmıştı bir benzerini.

Senin keyfine göre harcadığın parayı ben niye ödüyorum yahu? Benim keyfime göre harcanmadı ki. Zaten bismillah der demez, senin kendi hatan yüzünden kendi cebinden ödediğin senelik bilmemkaç milyonluk bir açığın altına gireceğim ben ve muhtemelen sezon sonunda bu yüzden Portekizli mortekizli kalmayacak takımda.

Bir an evvel, genel bir yasal düzenleme mi yapılır, özel olarak kulüpler tüzüklerine madde mi eklerler; bir şekilde bu türden keyfiyetlerin önüne geçilmesi lazım. Mali kongrelerde el kaldırıp indiren adamların tercihine kalmamalı bu iş.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞIM 109 yaşında ! Nice mutlu seneler Karakartalım !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hay goççum benim baldırlarındaki kaslara kurban.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    BEŞİKTAŞIM 109 yaşında ! Nice mutlu seneler Karakartalım !
    Doğum günümüz 3 Martta Anıl. Bari sen yapma.

http://www.tribundergi.com/forum/vie...#axzz1noawXXbe

http://www.uludagsozluk.com/k/3-mart-1903/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O sembolik olsun diye "03.03.1903" olduğu için öyle kutlanıyor normalde 1 mart diye biliyordum ben. Ama olabilir tabi abi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yok kardeşim, sembolik olan 19.03. Yani, 19 Mart. Bizim gerçek doğum günümüz 3 Mart. Forzada da öyle söylediler, emin olmak için sorduğumda. Zaten 1 Mart olsa, orada konu da açarlardı, öyle bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

twitterda sabahtan beri 1. sıradayız , enteresan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Adalı’nın Planı Hazır

Beşiktaş’ta başkan adaylığı için geri sayıma geçen Serdal Adalı, seçilirse ilk etapta yıldızların yıllık ücretlerini azaltarak, kulüpte mali disiplini sağlamak istiyor. Adalı’nın transfer listesinin ilk sırasında ise Sinan Bolat var

Beşiktaş’ta, Serdal Adalı’nın başkanlık için her an adaylığını açıklaması beklenirken, kongrede seçilmesi durumunda uygulamayı düşündüğü projelerini şimdiden hazırladığı ortaya çıktı.
    İstifa etmeden önce Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetimde görev almış olması nedeniyle siyah-beyazlı kulübün iç dinamiklerini iyi bilen Adalı, seçilmesi halinde tecrübe konusunda fazla sıkıntı yaşamayacağına inanıyor. Beşiktaş Futbol Komitesi’nin başına geçer geçmez önemli adımlar atan Serdal Adalı, başkanlık koltuğuna oturursa ilk etapta yarım kalmış işleri tamamlayacak.
    Görev yaptığı sırada yüksek ücret alan yıldız futbolcularla bire bir konuşarak, paralarında indirime gitmeyi hep isteyen Adalı, mali disiplini devam ettirecek ve o dönem transfer edemediği bazı futbolcuları siyah-beyazlı renklere kazandırmaya çalışacak. Serdal Adalı ilk etapta daha önce çok istediği A Milli Takım’ın genç kalecisi Sinan Bolat’ı gündemine alacak. Adalı’nın, Sinan için ısrarlı olduğu ve başkan seçilmesi halinde bu transfere resmiyet kazandıracağı kaydedildi.

Bilgili beklemede

Bu arada başkanlık için Serdal Adalı’nın yanı sıra Murat Aksu çalışmalarını sürdürürken eski başkan Serdar Bilgili’nin de ismi gündeme geldi. Yıldırım Demirören’den önce kulüp başkanlığı yapan Bilgili’ye, yakın çevresinin yoğun baskı yaptığı öğrenildi. Adaylık konusunda camianın önde gelen isimleriyle görüş alış verişinde bulunan Serdar Bilgili’nin önümüzdeki günlerde kesin kararını vereceği kaydedildi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gel Serdal Başkan geell

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Umudun adı, Serdal Adalı. Destekliyoruz ve bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kafa değişmedikten sonra başkanlar değişsin ne fark eder umarım artık bu soruşturmayla birlikte tüm kulüplerimizde kafa değişir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Serdar Adalı Beşiktaş'a çok şey katar. seçilen inşallah o olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kafa değişmedikten sonra başkanlar değişsin ne fark eder umarım artık bu soruşturmayla birlikte tüm kulüplerimizde kafa değişir.
    Serdal Adalı'nın kafa yapısının diğerlerinden daha farklı olduğu ortada. Adam, başkanlığa gelirse mali kısıtlamaya gideceğini açıklıyor, futbolcu maaşlarında indirim yaparak.

Yöneticiyken yaptığı icraatlar da aşikar. En basitinden, 8 milyonluk Fernandes'i 2 milyon euroya alması bile buna bir kanıt. Bu yüzden, mali açıdan sorunumuz olacağına inanmıyorum.

Y.D. ile kaybettiğimiz değerlerimize sahip çıkacak kadar da düzgün bir kişiliği olduğunu düşünüyorum.

Etrafındaki insanları düzgün seçerse ve onların dolduruşuna kapılmayıp galeyana gelmezse çok sağlam bir başkan bizi bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıldırım Demirören birazcık takımın finansını kontrol etmeyi bilseydi çok şeyler katabilirdi bu kulübe. Zenginliğine kimse bir şey diyemez çünkü. Ama işte servetini boş işlere yatırdı hep. İnşallah Serdal Adalı ile benliğimize kavuşacağız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu nasıl büyük bir sevda?
    Geçer babadan oğullara.
    Bu aşkın tarifi yok ki!
    Seni sevmek yaşam biçimi.

Bir asır 9 yıl önce,
    Beşiktaş'ım doğdu bu gece,
    Dertlerin, sevinçlerinle,
    Kartal'ım nice senelere.

İN ŞAL LAH!

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=YhzRIUhfm-0"]Kartal'ım Nice Senelere[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Besiktas tribununden bileti aldim normalde satilmiyordu ama nasil olduysa satiyorlarmis

macida burdan izlicez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İnan: 500 milyon dolarla Beşiktaş'a talibim"

İnanlar Holding'in sahibi işadamı Serdar İnan, 500 milyon dolarla Beşiktaş başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 milyar dolarlık projesi Kanal İstanbul'a da talip olan İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Beşiktaş başkanlığı için kolları sıvadı. İnan, Beşiktaşlı bazı önde gelen işadamlarıyla Fransa'da toplantılar yaparken önemli vaatlerde bulundu. Kartal’ı Barcelona ve Real Madrid ayarında bir takıma dönüştürmek için çalışmalara başladıklarını söyleyen İnan; Akşam'a şu açıklamayı yaptı:

“Biz, Beşiktaş Kulübü'nü borçlarıyla değil futbol başarılarıyla konuşacağız. Böyle bir takım yaratmak için kolları sıvadık. Beşiktaş için 500 milyon dolarlık bir bütçe hazırlıyoruz. Amacımız Real Madrid ve Barcelona ayarında bir takım yaratmak. Bunun için bazı dünya yıldızlarını Türkiye'ye getireceğiz.”

İnan, kendisiyle birlikte hareket eden işadamlarının isimlerini vermekten kaçınarak; “Şu anda o isimleri vermem doğru olmaz. Çok sayıda saygın işadamıyla birlikteyiz. Bana destek veriyorlar. Biz Beşiktaş'ı bir dünya devi haline getireceğiz. Bunun için Fransa'ya geldik” yorumunda bulundu.

Serdar İnan kimdir?

1965'te Erzincan'da doğdu. Robert Kolej'in ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olan İnan, üniversite yıllarında aile şirketi İnanlar İnşaat'ta çalışmaya başladı. 1995 yılında İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu ve bugüne kadar da 100'ün üzerinde önemli projeye imza attı.

İnşaatın dışında otomotiv, enerji ve turizm sektörlerinde yatırımı bulunan Serdar İnan, Mimar Sinan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı'nın yanı sıra İstanbul İnşaatçılar Derneği'nde (İNDER) başkan vekili olarak görev yapıyor. İstanbul Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve İstanbul Mimarlar Odası üyesi olan Serdar İnan, İstanbul aşığı mimar olarak biliniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir yanda sıcacık para kulübü çok üst düzeylere taşıyabilecek miktarda hem de. Diğer yanda (kişisel görüşüm olmakla beraber) cemaatin kulübe karışacak olması.

İkinci seçenekten dolayı sıcak bakamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben beş parasız olsa yine de Serdal Adalı'yı tercih ederim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Serdal Adalı aday olacağını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanlığı için ismi geçen Serdal Adalı, Atletico Madrid maçı öncesi önemli bir açılama yaptı.

Beşiktaş'ta yaklaşan başkanlık seçimi öncesi Serdal Adalı'dan flaş açıklama. Serdar Adalı, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na aday olacağını Madrid'de açıkladı...

Adalı, "Beşiktaş sahipsiz kalmaz, gerektiği zaman hizmete hazırım. Tek aday olarak seçime girmek istiyorum" dedi.

Kaynak : Milliyet- NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şükür.. Bir de seçilse artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı'ya güvenim tam.Yöneticilik performansı çok iyiydi.Başkanlığının da aynı doğrultuda başarılı olacağına inanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serdal Adalı günlerdir borcu inceleyip bir çıkar yol arıyordu. Demek ki bulmuş bi çıkar yol. Cebinden çıkarıp ödeyerekte olduğunu sanmıyorum bu çözümün.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Serdal Adalı günlerdir borcu inceleyip bir çıkar yol arıyordu. Demek ki bulmuş bi çıkar yol. Cebinden çıkarıp ödeyerekte olduğunu sanmıyorum bu çözümün.
    Yönetiminde Hüsnü Güreli olacakmış,mali konularda çok başarılı olduğu bilinen bir isim.Hayırlısı bakalım.İnşallah takımı bataklıktan kurtarırlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kurtulmaktan başka çare kalmadı o bataklıktan. Benim en çok merak ettiğim federasyon ile nasıl olacakları.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası bu kanayan parmağın koparılması konusunda korkuyorum ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalı çok yararlı olacaktır. Umarım seçilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdar İnan'a hem Anıl'ın söylediği cemaat olayından ötürü hem de dünya yıldızlarını getireceğiz sözünden dolayı olumlu yaklaşmıyorum. Bizim dünya yıldızlarına, para saçıp borca borç katmaya ihtiyacımız yok. Özkaynağa dönülsün artık, mali kısıtlamalara gidilsin. Kulüp zaten batmak üzereyken bir de üstüne borç eklenmesin.

Beşiktaş'ın başkanı SERDAL ADALI...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Serdal Adalı'nın illaki bir çıkış planı olduğunu düşünüyorum. Şike davası şu bu vesaire derken mental olarak çok yoruldu. Tüm bunların üzerine karanlık bir tünele gireceğini sanmıyorum.

Mesaj Yetkileri