-
"Barcelona veya Real Madrid'de oynamak istiyorum"
6 Mart 2012 12:03 | NTV Spor
Porto'da gösterdiği başarılı rerformansla Avrupa'nın gözde kulüplerinin transfer listesine giren Hulk, hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili ilk kez konuştu. 2008 yılında Japonya'dan Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu, Barcelona veya Real Madrid'de forma giymek istediğini söyledi.

Porto'da gösterdiği başarılı rerformansla Avrupa'nın gözde kulüplerinin transfer listesine giren Hulk, hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili ilk kez konuştu. 2008 yılında Japonya'dan Porto'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu, Barcelona veya Real Madrid'de forma giymek istediğini söyledi.
2005-2008 yılları arasında Japonya'da forma giyerken, Avrupa futbolunda kimsenin tanımadığı futbolcu, Tokyo’da yeşil formasıyla gösterdiği performans ve güçlü fiziğiyle, ünlü çizgi roman kahramanı yeşil dev "Hulk" lakabını almıştı.
Bu dönemde Atletico Madrid ve Porto'nun radarına takılan golcü futbolcu, tercihini Portekiz ekibinden yana kullanmıştı. 2008 yılında transfer olduğu Porto ile çıktığı 88 karşılaşmada 44 gole imza atan Hulk, şimdi Avrupa'nın gözde kulüplerini peşinden koşturyor. Portekiz'in ünlü yayın organı Abola'ya açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerinden birinde forma giymenin hayalini kurduğunu söyledi.
Yıldız golcü, "Kim Real Madrid ya da Barcelona forması giymek istemez. Ben de bunu düşündükçe heyecanlanıyorum. Bir gün mutlaka İspanya'nın önde gelen ekiplerinde birinde oynayacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Falcao'nun Porto'da oynadığı dönemde Kolombiyalı golcü ile iyi bir ikili olan Hulk, "Porto ve Atletico Madrid'den teklif aldığımda Porto'ya gitmiştim. Çünkü Portekiz'deki atmosferin bana daha uygun olacağını düşünmüştüm. Burası harika bir kulüp.. Ayrılsam da kalbimin bir parçasını Porto'da bırakacağım" ifadelerini kullandı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri