Originally Posted by
metinoktay
Menajerlik simulasyonu olan FM güncellemelerle oynanan bir oyun türü. Yani demek istediğim, en başından beri bu oyunu oynayan bizler, en az 3 yama ile oynuyoruz bu oyunu. Yamalarda ise genelde hepimizin beklentisi ve buna bağlı olarak SI'nin bize sunduğu transferler ve belli başlı oyuncuların data düzenlemesi.
Oyuna para verip alırken bizler ekstradan buna bakarak, bunlara bağlı olarak bu oyunu alıyoruz. Onun için tartışıyor ve araştırma yapmıyor muyuz? 40 günü geçen bir süreçte elbette bu düşüncelerimizi paylaşmak ve eleştiri yapmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum, şahsen.
Ben oyunumda Semih Kaya'nın serbest bırakılıp beğenilmeyerek gönderilmesine seyirci kalmak istemiyorum, lig başından sonraki süreçteki gibi GS'de vazgeçilmez olmasını görmek istiyorum, ya da Stoch'un, ya da Olcan'ın, daha da açmak gerekirse para verdim bu oyunu daha da gerçekçi görmek ve gerçekçi oynamak için, yeni güncellemelerle oyunun renklenmesi için. Gayet de güzel eleştiriler yaptığımızı düşünüyorum, ve de şu yazdıklarımda yanlış olan birşey göremiyorum şahsen.Mart 7 olmuş, "yakında bir güncelleme olacak" gibi bir bilgi ya da "işaret" de görememek elbette beni üzüyor. biz 2008 de 3 arkadaş 3 saatte, farklı şehirlerde olmamıza rağmen,dünya çapında büyük ligler ve bir alt ligler olmak üzere ve belli başlı oyuncu ca ve pa ayarlarını yaparak başka sitede paylaşmıştık, ekstradan da 1 hafta süre içinde de Türkçe spiker yamasını kendi başıma yapıp paylaşmıştım. Yani mertayasava arkadaşıma bu konuda katılıyorum. Koskoca SI 3 kişiden ibaret değil. Binlerce bedava gözlemcisi var forumlar sayesinde, ellerine bilgiler güzelce ulaşıyor.
Özetle biraz özen ve "para"mıza saygı istiyoruz.