Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka, sezon sonunda takımda kalacağını ve Real Madrid'e olan katkılarının devam edeceğini vurguladı.

07 Mart 2012 Çarşamba - 16:41
Sporx.com dış haberler
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka, 2011-2012 sezonundan sonra da takımda kalmak istediğini vurguladı.
Ligde lider konumda bulunan Real Madrid'de forma giyen 29 yaşındaki yıldız oyuncunun, Los Blancos ile 2015 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Milan'da yıldızı parlayan ve İtalyan ekibinde önemli başarılar elde eden Kaka, sezonun sona ermesinden sonra Jose Mourinho'nun takımından ayrılmayacağını, İspanya'da oldukça başarılı sonuçlar alan Real Madrid'de kalarak bu başarılara katkı sağlamak istediğini belirtti.
Kaka, kendisine yöneltilen 'gidecek misin?' sorusuna şu cevabı verdi:

"Kesinlikle burada kalmak istiyorum. Mourinho'nun bana inancı olmadığına inanmıyorum. Madrid şu an oldukça başarılı ve bu başarılara daha da fazla katkıda bulunmak için hiçbir yere gitmeyeceğim." dedi.
Real Madrid'in Espanyol'u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol 2 asist gibi oldukça etkileyici bir performans sergileyen Kaka, takımının galibiyetinde önemli bir rol oynamıştı.