Şu adamların gelen topa sırtını falan dönüp, topun orasına burasına sırtına saçma sapan çarpması olayını düzeltmişler mi acaba? Oyunun açık ara en saçma animasyon hatası çünkü.
Şu adamların gelen topa sırtını falan dönüp, topun orasına burasına sırtına saçma sapan çarpması olayını düzeltmişler mi acaba? Oyunun açık ara en saçma animasyon hatası çünkü.
Steam ID: fotosuki
Yeni patch doğal olarak editör liglerinden bazılarını bozmuş. bizim alt ligler dahil. raporlu ve evde olduğum için güncelliyorum...
Bu sorun cozulmeyecek arkadaslar.. Hotfix falan cikmayacak bu sorunu cozmek icin.. Ugrasmislar cozmek icin ama teknik olarak mumkun olmamis ( XML problemi)
Yani anlayacaginiz Turk ligindeki problemler , FM yazilimini bile karistirmis..
Malesef, lig sampiyonluklarini goremiceksiniz Achievements ve Biography kisminda ( Playofftan sonra)
Peki kendi yapacağımız yada piyasada olan tamamen playoffsuz yamalarda da aynı sorun var mı ?
selamlar ,
Burak Yilmaz'in yeni profilini koyabilirmisiniz lutfen ?
http://forum.turksportal.net/vb/show...09#post2203209
Burada mevcut bakabilir,düşüncenizi paylaşabilirsiniz.
Ilk sayfadaki Engin Baytar profilini gorunce kendimi en yakin gokdelenden atasim geldi neyseki sahteymis
10+ olacak tek mental ozeligi agresifliktir onun
Beyler bende şimdi 89 bytes lık bir dosya indi sizde de indimi ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aynen çaktırmadan bişey güncelledi çakallar 89 bytes ne ya.
Nerden indiriyoruz ?
Steam'den otomatik iniyor.
Ya orjinal değilse ?
Orjinal değilse zaten yapacak bir şey yok.
yıl 2012 olmuş, hala oyunu oynamak için steam gibi yerlere muhtacız yeminle. bi de üstüne bu patch'i de oradan indirmek zorundayız. para verdiğime vereceğime pişman oluyorum her gün.
beyler oyunu amazon'dan aldım 6 $ kampanyasıyla da birşey sormak istiyorum
bu gelen yamayla birlikte playoff durumu ne şekilde acaba?
sonsuza kadar mı gidiyor playoff yoksa bir sezon oynadıktan sonra 2. sezon playoff kalkıyor mu? yardımcı olabilir misiniz?
12.1 de zaten play-off kalkıyordu.Bunda da kalkıyor.Ama ikinci sezon şampiyon ilan edilmeme gibi bir hata var yaklaşık 2 saat önce 89 bytes lık bir dosya indi belki bunun için bir çözüm olabilir.
Keşke önceden haberim olsaydı Türkiye Ligi kariyerine başladım bu hata olacak şey değil
peki editor nerede bu orijinal oyunda
Şimdi denedim yeni ekledikleri dosya ile bizim ligimizde değişiklik olmamış. İlk sezon Fenerbahçe normal sezonu 3. playoffu şampiyon bitirdi. Aykut Kocaman'ın geçmişinde lig 3. sü olarak not var sadece lig şampiyonluğu yok. İkinci sezon Galatasaray şampiyon oldu, Fatih Terim'in geçmişinde Turkish Premier Division Champions yazması gerekirken Finished 1st in Turkish Premier Division yazıyor. Yani ne ilk sezonda ne de gelecek yıllarda başarı sağlanamamış tam bir skandal.
hay allah razı olsun
hayatımda 2. defa orijinal oyun alıyorum. diğeri de cm 2010'du
Tekrar denedim ve tekrar aynısı oldu. Hatta bu sefer Galatasaray hem normal sezonu hem de playoffu kazandı ancak ona rağmen Finished 1st in Turkish Premier Division diyor ve notun tarihi playoff öncesi normal sezonun sonu. Dolayısıyla son güncellemeden sonra artık ilk sezonda da şampiyonluk sorunu var.
editör'den anlayan biri yeni versiyon üzerinden bir türkiye ligi hazırlasın lütfen...play off suz şampiyonlukların sayıldığı...
sanırım yeni lig yarattığımızda editör'den düzelir bu çünkü hiç play off olmayacaği için sorunda çözülmüş olur gibi geliyor bana,bir denemek lazım.
TÜRKÇE FM İÇİN !!!LİSANSLI OYUN !!!
Yeni bir oyun acin ve deneyin, sorun hala mevcut mu. Tatile gidin bakin. Sanirim hala sorun vardir ama bakin isterseniz. SI dan bir aciklama gelmedi duzeltildi diye zaten.