daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçeden 6 yemiş bir Gençlerbirliği'nin moralinin kötü olacağını biliyoruz. TT Arenada derbiden önce bir 3 puan çok güzel olur. Necatinin sarı kart göreceğini düşünüyorum. Umarım Semih Kaya, Ujfalusi, Muslera sarı kart cezalısı olmazlar. Skor tahmini olarak 3-1 diyorum.
Galatasaray'ın kazanacağını düsünüyorum.Ama Gençlerbirliği bizden yedikleri 6 golü unutturmak için varını yoğunu ortaya koyacaktır.Ben kolay bir maç beklemiyorum.
Last edited by attirson : 07.Mart.2012 at 13:18
6-1"lik skor yaniltmasin sahsen kolay mac olmucak kazaniriz ama rahat kazancagimizi dusunmuyorum ilhan cavcav bilir isini![]()
kolay maç olacağını sanmıyorum ama GS seyircisinin desteğiyle alır diye tahmin ediyorum. bizim maç için kart görmesini istediğim tek oyuncu Ujfalusi... Muslera'nın görmeyeceğine eminim zaten..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ujfa ve necati sarı kart görücek ve maç 1 1 biticek![]()
totem show
![]()
![]()
Necati kart sınırında mı ?
evet sınırda
evet Aygün, sınırda...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sanmıyorum onun kart göreceğiniFenerbahçe maçına tam kadro çıkmalıyız.Fatih Terim de gerekli uyarıları yapar zaten.
Fırtına gibi esen bir takımız.Fenerbahçe hariç karşımızda durabilecek bir takım gözükmüyor.Zaten moralimiz yerinde bu maçı da alıp derbiye odaklanmalıyız.
Necati, Semih ve Uji oynamaz bence.
Baros, Ceyhun ve Servet oynar büyük ihtimalle.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Servet'in oynayacağını sanmıyorum Gökhan Zan daha iyi olur Servet'ten iyi yanizor bir maç olacak açıkcası sınırda olan oyuncular oynamayacaktır diye düşünüyorum ama Terim bu belki oynatır sınırdaki isimleri...Sınırdaki isimler oynamazsa zorlanacağımız kesin derbi öncesi ne yapıp ne edip kazanmamız şart...
Derbi öncesi kritik bir maç. Gençlerbirliği'nin geçen maçtaki oyunana aldanmamak lazım. Zorlu geçeceği her halinden belli olan bir müsabaka.Ancak ilk 20 dakikada atacağımız bir gol oyunun kilidini açar diye düşünüyorum. Tek korkum sınırdaki oyuncular inşAllah kazasız belasız 3 puanımızı alıp , haftayaki derbiye avantajlı gideriz. Sınırdaki oyuncuların yerine belki Gökhan-Ceyhun(Servet) , Necati'nin yerinede Baros'a şans verilebilir.
Allah utandırmasın.
Last edited by Alicanfmfan : 07.Mart.2012 at 03:22
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sınırdaki oyuncular mücadelelerden sakınırlarsa kendilerini maç zor geçer diye düşünüyorum. Gençlerbirliği de 4.lük mücadelesi veren bir takım, bu nedenle sahaya mutlak puan için çıkacaktır. Bol gollü bir müsabaka bekliyorum.
Fenerbahce maci oncesi hata yapmamak lazim, kontrolu bir oyunla 1-0 veya 2-0 alir diyorum GS.
Sarı kart sınırındaki oyuncularımızı oynatmasın Fatih Terim. eğer skoru alamzsak sonradan mecburen girerler. Nejfalusi-Semih yerine kim oynarsa oynasın sıkıntı verir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu haftaki kadrom bole bekliyorum , semih ve necatiyi oynatmaz umarim kart sinirindalar , ujfalusi oynar cunki tecrubeli adam kart kolay kolay gormez.
melo yerine ceyhun olabilir..
Solda Engin sağda Aydın olabilir bu hafta...
Emre'yi kesmesi lazım artık.
Abuk subuk bir kadroyla çıkmazsak kazanırız diye düşünüyorum. Takımın dengesi bozulmamalı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
seyir zevki yuksek bir mucadele olucak , karsilikli goller olucakdir , 2-1 , 3-2 Galatasaray alir diye dusunuyorum
Necati yerine Baros oynayabilir.Ayrıca Emre ile Aydın da değiştirilebilir.İlk yarı şöyle bir 2-0,3-0 falan yapsakta Ujfalusi'yi çıkarsak.Ujfa'nın mutlaka derbide oynaması lazım.
Üst veya karşılıklı gol var banko, plase Galatasaray![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yine rahat bir galibiyet bekliyorum.Kornerler ve arkaya atılan toplarla golü bulacağımıza inanıyorum.Ceza sınırında bulunan oyuncuları oynatmamanında bir risk oluşturacağını düşünmüyorum ama lütfen Servet oynamasın.Stopere Ceyhun,Hakan,Gökhan hatta Melo bile gelebilir ama Servet asla.Skor tahmini 3-0 veya 5-0 illa ikisinden biri olacak![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birde şu korner organizasyonlarımızı değiştirmemiz lazım. Selçuk önündekine kısa pas yapıyor tekrar alıyor içeri ortalıyor , sekiyor ve kontra yiyoruz. Direk içeri kesse daha etkili olabiliriz. Aklıma gelenler Melo'nun Fener'e golü ve Elmander'in de Karabük'e golü.
Art niyet yok, GS puan kaybetcek gibim.
Gençlerbirliği kalecisi Ramazan bu formunu sürdürürse farklı bir galibiyette Galatasaray alır.
Fenerbahçe maçında yere atlamaya tenezzül etmeyen Ramazan bu maçta da tenezzül etmez ise Gençlerbirliği' nin durumu vahim olur. Yok tenezzül etse de durumu yine de vahim olacaktır. Kaçarı yok![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Daha ötesini de yaptı. Gitti, duran top kullanıcam diye sırtı dönük, yan hakemle diyalogtaki oyuncuya pas atmak isterken(?!) Alex'e attı![]()
Bastım 4-6 golü, Galatasaray show istiyoruz bu maçta.