Çok sıkıntılı bir maç. Açıkçası 4'e 5'e doğru gideceğiz diye korktum ilk yarı. Adamlar hakikaten oynatmıyorlar, derslerini iyi çalışmışlar. Topu önümüze alamıyoruz ki bir türlü. Zaten bizim takıma karşı oynayan takımlar, bizim önde baskı yediğimizi ve paniklediğimizi bilirse maç bitiyor. Mahalleden takı toplasam, Beşiktaş'a karşı oynasak derim ki "haydi çocuklar önde basıyoruz, press yapıp yüzlerini döndürmüyoruz". Bunu Türkiye'de yaşayan her futbol sevdalısı biliyor artık. Senelerdir bitmedi bu gerideki panikleme olayımız. Sakin pas yapamıyoruz arkadaş. Adamlarda bunu görünce basıyor, halbuki soğukkanlı olup sakin paslar atılsa press'den cayacaklar. Ama adamlar biliyor topu kazanacaklarını. Olmaz böyle olmaz.

- Bu Quaresma ile olmaz
- Bu Simao ile olmaz
- "Sol back'deki" Veli ile olmaz (Ki her ne kadar geçen günkü lig maçında beğensem de demek ki kalıcı olarak iyi değilmiş bunu gördüm)
Kimse yerinin adamı değil. Toraman 30'una gelmiş, kaç sene ileri çıkıp oynadı kanatta? Veli Kaç defa sol back oynadı? Aah ah yıllardır şu back sorunumuz bitmiyor. Buraya ben sayfalarca anlatırım ama işte hep aynı dertler hep aynı şeyler.

Kısaca şunu diyeceğim; Şu maçta İsmail solda, Hilbert sağda olsaydı her şey farklı olurdu emin olun. Mustafa'ya top atamadık be arkadaş. Çocuk ilerde sıkılıyor geri gelip top alıyor. Fernandes'e baskıyı kurmuşlar direk kitlediler bizi zaten. İkinci yarıdaki hamlelerimizi çok merak ediyorum. Allah utandırmasın bizi şu maçta.

Ayrıca adamların 19 yaşındaki gençleri neler yapabiliyor hep birlikte gördük. Biz de 21-22 yaşındaki adamlara genç diyoruz ligde. İşte bu yüzden Türkiye ligi bu kadar geri planda. Her şey sahada.