Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 20. You may not vote on this poll
-
Atletico Madrid kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Maç öncesinde kadroya iyi demiştim ama yanılmışım.Sonuçta ben basit bir futbolseverim,Carvalhal ise profesyonel birisi ve bu işten para kazanıyor.Böyle bir hata yapmaması gerekirdi.Hatası pahalıya maloldu.Veli,yakın zamanda bir lig maçında 10 dakika falan sol bekte fena oynamamıştı ama böyle bir maça onu sol bekte başlatması hataydı.Bir de önüne Quresma'yı koyunca adamlar orayı kevgire çevirdiler.Bütün pozisyonlarını o kanattan buldular.Gerçi şöyle bir şey de var,orada İsmail başlasaydı,belki o kadar çok pozisyon vermezdik ama Quaresma yardım etmediği için,yine etkili olurlardı oradan.Sağolsun! hocamız bunu maçtan önce öngöremedi ve buna 45 dakika dayandı.Bu hatası yüzünden 3 gol yediğimize şükreder hale geldik.En azından Simao ile Quaresma'nın kanadını değiştirseydi bari.Simao defansa yardım ediyor.Onu bile yapmadı.İkinci yarıda hatasını düzeltince başa baş oynadık,daha önceki mesajımda dediğim gibi bir tane daha atabilseydik,her şeye rağmen ikinci maçta şansımız yüksek olurdu ama kısmet değilmiş.İkinci maçta maçın başında bir tane atıp iyi savunma yapmalıyız.Mutlaka şans yanımızda olmalı.
ekleme:Ve ayrıca şunu da belirtmek istiyorum,Mustafa Pektemek'in yorulmuş hali bile Edu'dan kesinlikle daha etkilidir.Hoca her seferinde şu değişikliği yapmaktan vazgeçsin lütfen.Bir halta yaramadı girdikten sonra Edu.
Mesaj Yetkileri