Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Atletico Madrid kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
  • Beşiktaş kazanır

5 25.00%
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Atletico Madrid - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçı

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Maçdan yeni geldim , besiktas savunmasi ney oyle ya evlere senlik resmen , Q7 desen hic kosmadi bol bol kufur yedi , ve hep yan top yapti besiktas bireysel oyuncularla faul vs kazandida o golu oyle yatti yoksa oda zordu. carvalho iyi niyetli olabilir ama hocaligi bence yaramaz iyi degil , falcao bugun gol atmadi ama bana gore besitkas savunmasini aldi pesinden goturdu resmen adam. 200-300 bjk"li vardi statta hemen hemen ,besiktas tribunu rezaletti dogru durust tezahurat yapamadik , mac sonunda zaten belliydi kavga olcagi kavga oldu berlin besiktas ile hollanda besiktas arasinda kavga cikti biber gazlari falan SIKTI polis amcalar birde hava soguktu ya bu arada beni gordunuzmu ya tv"de 2.ci kat on siradaydim

DipNot : kavga macdan once cikti ta toplanma yerinde macdan sonrada devam etti

bide kesit kesit yaziyorum aklima gelenleri galatasarayli bi arkadasim vardi yeni tanistik sayilir gs formasi ile geldi onu bile cikarttilar ustunden , besiktasin ilk tezhurati gs-fb vs gibi takimlara kufur etmek oldu , o arkadasimda sonra gorevliye soledi atletico tribunune gecti. macdan 30 dakka sonra vs cikardilar bizi tam cikacakken arda sahaya cikti ordan geciyordu bir kufurde arda yedi tribunleri gercekten anlamak zor uzun lafin kisasi..
    Last edited by byariff : 09.Mart.2012 at 05:07

Mesaj Yetkileri