Sayfa 44 / 80 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

olucak inşallah biraz daha sabır

Süper haber:
    Galatasaray Viera ile anlaştı sadece bonservis bedeline kaldı. Viera türkiyeye gelmeye sıcak baktı.

Kaynak: Fotospor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

burak abi kendin de belirtmişsin fotospor die

ya akıl var mantık var viera kim gs kim?

biliyorum ama arada böyle haberler güzel oluyor hep fener için mi çıkıcak böyle yıldızlar dimi

Quote Originally Posted by hurmet
    Süper haber:
    Galatasaray Viera ile anlaştı sadece bonservis bedeline kaldı. Viera türkiyeye gelmeye sıcak baktı.

Kaynak: Fotospor
    biz maniche ve gravesen fiyatı pahalı diye alamadık ... vieria nın fiyatının daha ucuz olacağını zannetmiyorum .... bu oyunculardan 2 kat daha pahalıdır. ...
    ki kaynak fotospor olunca mantıklı bir transfer bile olsa inanasım gelmiyor ...

fotospor sa yalandır heveslenmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

fotospor yine sallamış
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotospor artık kendini de aştı.. Vieira'yı bize getirdiğine göre.. Abi adamlarada helal olsun.. Bize Vieira, Fener'e Adriano falan.. Fotospor'u kimse tutamaz.. Sallamada hudut olayını kaldırmışlar.. Allah ne verdiyse yazıyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla 1 kere alim dedim su gazeteyi bastan asagı transfer haberleriyle dolu..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Fotospor'da çalışmak isterdim, ne keyifli iş ya...

bende gidip başvurucam... cv de en belirgin özelliklerim kısmına çok iyi sallarım diye yazıcam

bende gidip başvurucam... cv de en belirgin özelliklerim kısmına çok iyi sallarım diye yazıcam
    süpersin ya..

ya arkadaşlar vieira dediğimiz adam kimdir ya o gelse bile biz almayız o adamı bi defa çok faul yapıp sarı kart görüyo biz centilmen adam isteriz böle sert oynayan adamları istemeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Tamam abi cv de iyi sallarım dediysen iyidir ama aynı şeyleri yazan biri varsa birde ek olarak photoshop biliyorum derse sen bu işi unut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz de fotosporla ilgili haber yapalım şok haber:fotospor cnn internationaldan ünlü muhabirlerle anlaştı inanmıyorum La Gazzetta dello Sportu satın aldı

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    biz de fotosporla ilgili haber yapalım şok haber:fotospor cnn internationaldan ünlü muhabirlerle anlaştı inanmıyorum La Gazzetta dello Sportu satın aldı
    "Salla Gazzetta Fotto Sport" isim nasıl oldumu?

güzel isim bende editör olucam Flaşo Flaşo:
    Son transfero Totti Galatasaraya geliyoro aman allaho tamam geyik yeter transferlere dönelim

Nesil
    2005
    Yer
    ev

dönelim dönmeyede bi gelişme yokki

herkez dalga geçer oLdu

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    herkez dalga geçer oLdu
    dalga geçilecek haldeyiz transferde ne yapalım

Quote Originally Posted by emre1905
    dalga geçilecek haldeyiz transferde ne yapalım
    dalga gecmekle transfermı olucak kardeş. en iyisi hayırlısı olsun diyip beklemek. yeter artık düşüne düşüne saç kalmadı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

gece ccntürkte ki futbolmania programını izledim, programa kadir çetinçalı bağlandı ve Galatasarayın güney amerikadan 2 kişi ile ilgilendiğini söyledi ama isim vermedi, fotomaçta gallardo olabilir mi diye yazı yazmış, bekliyoruz bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    Tamam abi cv de iyi sallarım dediysen iyidir ama aynı şeyleri yazan biri varsa birde ek olarak photoshop biliyorum derse sen bu işi unut
    Katılıyorum Keşke photoshopta yazsaydın Burak Abi

Neyse. Donati transferi ne oldu? Net bir haber varmı?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Rota Güney Amerika

Galatasaray yönetiminin, son olarak, ismini sır gibi sakladığı 25 yaşındaki Arjantinli bir orta saha oyuncusu ile görüştüğü belirtildi
    20.07.2006

Sıcak para olmayınca
    Sıcak para sıkıntısı yaşayan Galatasaray Yönetimi, dış transferdeki sessizliğini koruyor. Transfer çalışmalarına Gravesen, Maniche ve Ze Roberto gibi ünlü isimleri ortaya atarak başlayan, ancak yüksek maliyetleri nedeniyle başarılı olamayan Sarı-Kırmızılılar, rotayı şimdi daha mütevazı isimlere çevirdi. Ganalı Muntari, Hırvat Tudor, İsveçli Linderoth ve İtalyan Donati’ye ilaveten Güney Amerika piyasasına dalan yönetimin, önceliği verdiği 25 yaşında Arjantinli bir orta saha oyuncusu ile görüşmeye başladığı, ancak ismini sır gibi gizlediği belirtildi.

‘Merak etme, alacağız’
    İkinci Başkan Adnan Polat ile teknik heyetin bir araya geldiği akşam yemeğinde ‘ön libero’ isteğini yineleyen Gerets, ‘Hiç merak etme, alacağız’ yanıtı karşısında rahatlarken, Linderoth ile pürüzlerin büyük ölçüde giderildiği ve Arjantinli’nin olmaması olasılığı karşısında ‘hazır kıta’ olarak tutulduğu ifade edildi. Menacerler tarafından tavsiye edilen Donati’ye teknik heyetin sıcak bakmadığı vurgulanırken, yönetimin Real Madrid’li Helguera ile görüştüğü, ancak yüksek maliyeti nedeniyle görüşmelerin ilerleme kaydedilemeden sonlandırıldığı ileri sürüldü

kaynak:fanatik

Galatasaray'a süper Arjantinli

Gerets'in 'çok ağır' raporu verdiği Donati'den vazgeçen Galatasaray, ismini gizli tuttuğu 25 yaşında bir Arjantinli ön libero için harekete geçti.

Başkan Özhan Canaydın, Arjantinli oyuncunun transferi için Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i görevlendirdi...

Rota Arjantin

Canaydın'ın isteğiyle 25 yaşında olduğu belirtilen futbolcunun ismi sır gibi saklanırken, transfer için Sezgin'in görevlendirildiği bildirildi.

Bir araya geldiler
    Avrupalı futbolculardan eli yanan Galatasaray'ın yeni adresi Arjantin. Gerets'in mutlaka bir ön libero alınmasını istemesi üzerine önceki gün bir araya gelen başkan Özhan Canaydın, futbol şube sorumluları Adnan Polat ve Fatih Gökşen transfer için yeni bir strateji belirledi.

Sezgin'e emanet edildi
    Bu görüşmede
    25 yaşında olduğu belirtilen Arjantinli bir futbolcunun ismi gündeme gelirken, bu transferin gerçekleştirilmesi için sportif direktör Adnan Sezgin'in görevlendirildiği bildirildi. Sezgin'in oyuncu ve kulübü ile görüşmek için Arjantin'e gideceği öğrenildi.

Yoksa Gallardo mu?
    Öte yandan oyuncunun fiyatının artmasından endişe eden Canaydın'ın, yöneticilerden Arjantinlinin ismini gizlemesini istediği ifade edildi. Bu arada Galatasaray'ın Arjantin'e yönelmesi akıllara Gallardo'yu getirirken, bu sürpriz ismin Gallardo olabileceği belirtiliyor.

kaynak:fotomaç ....

valla fanatik ve fotomaç genelde 2 si ayrı telden çalar ama bu sefer ağız birliği yapmışlar 2 gazete aynı haberi yazdığı zaman genelde haber doğru oluyor ...

donattiyi gerets istememiş... vay aynı haber ha o zaman kesin bişeyler var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gallardo ismi biraz saçma geldi bana sonuçta Gallardo bir ön libero değil.. Fotomac'ın muhabirleri 2-3 tane arjantinli futbolcu bildiklerinden herhalde akıllarına Gallardo gelince nasıl olsa Arjantinli diye yazmışlardır..

Quote Originally Posted by aanilll
    Gallardo ismi biraz saçma geldi bana sonuçta Gallardo bir ön libero değil.. Fotomac'ın muhabirleri 2-3 tane arjantinli futbolcu bildiklerinden herhalde akıllarına Gallardo gelince nasıl olsa Arjantinli diye yazmışlardır..
    Gallardoyu özellıkle geçen gece 3 te maçını izledim öyle çok ahım şahım bir futbolu yok.. iyiki almamışız diğer ön liberoda çıksın bakalım neyin nesi bakarız ögrenırız..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

benim okuduğum haberde ilgenilen güney amerikalılardan biri arjantinliymiş ve yirmi beş yaşındaymış yani gallordo olması zor tabi henüz takımdan heinz yollanmadığı için zor umarım hayırlı tek bir transfer yaparak bu günleride atlatırız çünkü bu takımda boşa harcanacak bir kuruş para yok

Quote Originally Posted by paco
    yönetimin Real Madrid’li Helguera ile görüştüğü, ancak yüksek maliyeti nedeniyle görüşmelerin ilerleme kaydedilemeden sonlandırıldığı ileri sürüldü

kaynak:fanatik

abi gelde bu habere inan akıl var mantık var

Galatasaray'da Alex'ine kavuşuyor.
    20 Temmuz 2006 13:45

Ön libero için Gravesen ve Maniche'den yüksek bonservis bedelleri nedeniyle vazgeçen sarı-kırmızılılar, Brezilyalı Alex için harekete geçti. İşte detaylar...

Yüksek maliyetleri yüzünden Gravesen ve Maniche'den vazgeçen G.Saray, rotayı Brezilyalı Alex'e çevirdi. Linderoth da ise bonservis sorunu yaşanıyor.

Ön libero için Gravesen ve Maniche'den yüksek bonservis bedelleri nedeniyle vazgeçen sarı-kırmızılılar, Brezilya'ya yöneldi ve sol kanat için Alex Raphael Meschini'ye teklif götürdü. Internacional takımının orta sahasında görev yapan Alex takımının değişmez oyuncularından. 2004 yılında Internacional'e 250 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Alex Raphael Meschini'nin G.Saray'a maliyetinin 1 milyon euroyu bulacağı ve ucuz olduğu için G.Saray'ın genç futbolcuyu almak istediği öğrenildi.

Kaynak; Yenişafak
    Haber: Halil Özkan

benim bildiğim kadarıyla Galatasaray brezilyalı biri ile ön libero için futbolcuyla epey anlaşdı....
    yakında gelebilir..

Sayfa 44 / 80 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Mesaj Yetkileri