Haber kolpa, sadece Ordu maçı için kadroya alınmadı Quaresma. Bu 1.

2.si, Quaresma iyi top oynamıyor diye kadro dışı kalacaksa futbolcuların birkaç tanesi hariç hepsini kadro dışı bırakalım olsun bitsin. Böyle bir dünya yok, ama olsaydı bunun sebebinin kötü futbolla alakalı olmadığını da bilirdim.

Bir futbolcuyu kadro dışı bırakarak adam edemezsin, kazanamazsın. Aksine Guti'de olduğu gibi çeker gider. Sonra da yerine adam aramaya başlarsın. Unutulmasın ki, Fernandes'i de yiyecekti bu zihniyet neredeyse.

Bunları Q7'yi savunmak için yazmıyorum. Onun takıma futbol anlamında ne kadar zarar verdiğini ben de biliyorum. Ama çözüm bu olamaz. Ya yedek bırakırsın ya az süre verirsin ya da ağır bir para cezası verir, kulağını çekersin.

Tamam Carlos adam, ama Quaresma da adam, eğer iş adamlıkta bitiyorsa. Quaresma'nın ne kadar adam olduğunu bilmek isteyen olursa da, burda paylaşacağım videolarla gösterebilirim.

Quaresma satılmasın, gitmesin demiyorum. Fakat, bu şekilde olmaz. Sezon sonunu beklersin, iyi bir teklif getirene satarsın olur biter. Daha onun piyasasını arttırabileceği bir Avrupa Şampiyonası var. Hiç değilse onun bitmesini beklemek lazım.

Şunu da söyleyim; takımda otorite yok kardeşim, bir futbolcunun kenara bakınca tırsacağı bir hoca yok. Ersan hocaya sallar, Simao hocaya sallar, İsmail Quaresma'ya sallar (ki haksızlar diyemem) bizler de Carlos'a adam diyip Quaresma'yı göndeririz. Başkansız, vizyonsuz, 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Bunları da görmek lazım. Her şeyimiz iyi, güzel, süper; bir tek Quaresma mı yani?

Tek umudum Serdal Adalı'nın gelmesi. İnşallah pazartesi ya da salı günü açıklar artık şu adaylığını resmi olarak ve başkanlık koltuğuna oturur.