Originally Posted by
licentia
Saka mi yapiyorsun yoksa Galatasary gerceklerinden bu kadar uzak misin? Servet 2008 sampiyonlugundan sonraki soylemleri ve performans kaybi (bir cok kisiye gore bazen bilincli) ile Galatasaray taraftarinin neredeyse nefret besledigi bir kisilik zaten sampiyonluk kutlamalarindaki yaygarasi karaktersizligini herkeze gostermisti. Ozellikle gecen sene Rijkaard ile arasindaki olaylardan sonra bu tavan yapti yani hangi Galatasaray taraftarinin sevgilisiymis gercekten anlayamadim? Kurtarici ve Servet'in bulundugu bir cumleye gulunmez bile...
Servet maksimum 125 CA alacak Gokhan Zan'in gerisinde olmasi gereken birisidir. Mesela ben bu adam nasil buyuk kuluplerde oynamis ve milli takimin senelerce banko stoperi olmus onu cozemiyorum daha dogrusu defansif anlamda senelerdir bir Estonya seviyesinde bile olamadigimizi gosteriyor bana. Iyi ki yeni nesil stoperlerimizde umut var bu yuzden sansliyiz. Semih gibi muthis tecrubesiz birisi bosu bosuna kesmedi Servet'i.
Tam da ben bunu yazmaya gelmiştim, ağzımdan aldın lafı. Gökhan Zan, Servet'te çok daha dengeli bir oyuncu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı