GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ufjalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk, Riera, Elmander, Necati
GENÇLERBİRLİĞİ: Özkan, Cem Can, Aykut Demir, Kulusic, Ergün, Hurşut, Yasin, Murat, Azofeifa, Mehmet Akgün, Tum
Yedekler
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Milan Baros
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selcuk muthis vurdu , kaleci ozkan galiba iyi cikartti..
Çok etkili geliyoruz bu arada Melo'ya yapılan fauller verilmiyor anlamadım.
Riera senin gibi oyuncunun varya...
Bu Riera neden hala oynuyor yahu
Football is simple,but Football Manager is not
eboue sarıyla kurtuldu
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Q7"nin kirmizi ile karistirmayin o kasitliydi.
Herve Tum"da masallah her kafa topunda 10 saat yerde yatiyor
ilk yari bitti guzel oynuyoruz ama bir turlu sonuca gidemedik. tam sayamadim ama genclerbirligi 7-8 kisi ile savunma yapiyor ilk mesajlarimda demistim gecen hafta aldatmasin kimseyi.
Last edited by meddah : 10.Mart.2012 at 21:55 Reason: İtham
Gençler'e bakEllerinde olsa yedek kulübesini toplayıp kalenin önüne koyacaklar.
Riera derhal çıkmalı.Önündeki adama pas atmaktan aciz.Allahtan kiralık geldi bize.Bu kadar beceriksiz kanat oyuncusu görmedim.
Ilk yari itibari ile oyunda üstün olan taraf biziz fakat gol pozisyonu bulamiyoruz cünkü Genclerbirligi neredeyse tüm takimi yigmis savunmaya kanatlara acamazsak oyunu gol bulma sansimiz yok. Baros ve Aydin oyuna girmeli Baros en azindan bir penalti aldirir.
Selçuk o frikiği atsa çok güzel olacaktı ama kalede o 6 golü yiyen kaleci yokmuş![]()
Last edited by meddah : 10.Mart.2012 at 21:55 Reason: İtham
Neyse Riera cikip , Aydin Girer , Necati cikip baros girerse bu maci aliriz.
Engin ile Riera çıkıp Aydın ile Emre girmeli oyuna. Engin bütün topları olumsuz kullandı nerdeyse ilk yarı. Gerçi Aydın'dan medet ummakta ne kadar doğru bilmiyorum.
Riera kiralık değil Kaos![]()
![]()
Riera yerine Aydın girerse gol gelebilir...
Riera o kadar kötü değil beyler. O şutu gol olsaydı su an takımın en iyisi o olurdu.![]()
Gecen hafta 6 tane yedikten sonra boyle bir defansla karsilasacagi belliydi GSnin. Ama golu bulursa GS, gencler cozulur gibi. Tersi olursa iyice cikmaza girer mac.
Herve Tum ligimizde gol krallığında 2. ise harbi yazık . Gençlerbirliği iyi kapanıyor ama arada bulduğu pozisyonlarda etkili gelmeye çalışıyorlar . Özellikle Tum topu düzgün kontrol edebilse Gençlerbirliği 1-0 öne geçebilirdi . Selçuğun frikiği iyiydi kaleci Özkan iyi çıkarttı .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Baros girmeli.
Riera aklımda nereden kaldıysa kiralık diye hatırladım.O zaman sezon sonu göndeririz inşallah.Kiralayalım Orduspor'a felan.Boşa kontenjandan yiyor.
Bu arada Fatih Terim o atkıyı nerden bulmuş çok merak ediyorum.
Riera çıkar Aydın girer Melo çıkar Emre girer klasik TerimHepte işe yarar.
Emre colak giriyor , riera cikiyor
Emre giriyor galiba.