şu türkiye ligindeki sorunun çözülememesi felaket. adamlar resmen 9. sınıf ülke yerine koyuyor bizi, ligimizi, dilimizi...
şu türkiye ligindeki sorunun çözülememesi felaket. adamlar resmen 9. sınıf ülke yerine koyuyor bizi, ligimizi, dilimizi...
Suc biraz da bizde kardesim. Koydurmayalim biz de. Adam gibi hakkimizi isteyelim. Bu sorun uzun zamandir biliniyor. Kimsenin hakkini yemek istemiyorum. Ama arastirma ekibimiz cok suskun kaldi, bu sure icinde SI yi nekadar bastirdilar bu sorun cözulmeden yama cikmasin diye bilemiyorum. Ama görunuyor ki yeterince yapmamislar. Sonucta yama böyle cikti ve biz fm severler ortada kaldik. Daha iyi mi oldu sanki. Biraz sahip cikalim, rest cekelim bazen. En kötusu FIFA nin bizim ligi cikardigi gibi bunlar da cikarir, ama en azindan dimdik boynumuz bukuk durmayiz dimi
Bu versiyon tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yarattı .
Last edited by zemlinskis : 09.Mart.2012 at 06:02
yönetici arkadaşlardan biri, ne bileyim si'la iletişime geçen biri şu türkiye ligi sorunuyla ilgili bi açıklama yapabilir mi biz üyelere![]()
oyunu açarken türkiye ligini seçemiyorum.
Bu uptade i nasıL siLiyoruz. Tekrar bir eski versiyona nasıL getirebiLiriz oyunu. Yöntemi nedir.
Bıktım artık her uptade ten sonra taktikLerin işLememesi saçmaLıkLarından. Her uptade ten sonra taktik yapmak için mi uğraşacağız yahu.
BiLen varsa sevinirim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eski versiyona down-grade maalesef yapılamıyor diye biliyorum. Oyun dvd üzerinden bile kurulsa Steam'den hallettiği için işini, Steam her koşulda en son yamayı da kurarak yüklüyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ya yeni günceLLemeyi siLsem, yeniden günceLLemek istediğinde izin vermesem oLmuyormu ? Ne biçim bir iş yahu bu.
Eski versiyona gelmez 12.1.1 gibi, oyunu silip baştan kurunca steam üzerinde bu "oyunu güncel tut" seçeneğini kaldırırsan ilk hali kalır başka da olmaz.
kimse fark etti mi bilmiyorum da, henry hala new york'ta. yuh be.
Henry zaten 2 aylığına gelmişti.
Yazık 2 yıldır bize kontrat saçmalığı problemini çektiriyorlar bu kadar mı körler anlamak mümkün değil stoch aylik 105, gökhan gönül 105 bin volkan demirel 105 euro istiyor nedir bu FM 2011 den beri oynayasım gelmiyor sadace bu sebepten.
Normal değil mi aylık olarak ? Senede 1.5m euro bile etmiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Özür dilerim haftalık*
Aslında o oyuncular için gene normal yahu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Normal değil oyunun saçmalığının devam etmesi üzücü
Yeni versiyon iLe beraber kendi kaLesine atıLan goLLer sayısında ciddi artış var.
sözlesmesinin sonuna dogru adama kalkip sözlesme teklif edersen böyle astronomik rakamlar isteyebiliyor.. en güzeli ya sezon basinda yada yaz tatili döneminde teklifte bulunmak.. sözlesmesinin bitime 1-2 sene kala teklifte bulunursan bu kadar astronomik rakamlar istemeyeceklerdir.
Bu oyunun saçma olduğu gerçeğini değiştirmez günümüzde oyuncular kimi zaman sözleşmelerinin bitiminin peşisıra imzalayabiliyorlar yeni sözleşmeyi.
5 hazırlık maçı yaptım 4 kere kendi kalesine gol attı oyuncular, çarpıp girme falan da değil karambol oluyor, defanstan bi oyuncu çıldırıp kendi kalesine şut çekiyor bir anda, en az 3'ü böyleydi. Lige başlamaktan vazgeçtim şimdilik.
Oynama isteği bırakmadınız adamdaPatch hataları düzelteceğine üstüne yeni şeyler ekliyor.
Arda turan ve Mehmet topal profilini koyabilirmisiniz ispanyollar artık el atmışlardır sanırım.
teşekkürler.