-
Hocam merhabalar.4 senelik fm oynayıcısıyım oyuna ilk başladığım yıllarda oyunu çok bilmediğimden taktik ayarlar ince ayarlarını yapmadan öyle ya da böyle oynar başarı kazanırdım.Ama son zamanlar da daha ziyade küçük takımlarla oynamaya sardım.Diziliş olarak
4-3-3 kanatsız oynuyordum.Oldukça Başarılıda oldum açıkçası.Ama artık kanatlı bir sisteme geçmek istediğimden 4-2-2-2 ya da 4-2-4 diye tabir edilen taktikle kendime bir taktik hazırlamak istedim.Öncelikle büyük takımlarla denedim taktiği.Ama bir türlü istediğim verimi alamadım.Taktikten beklentim tam olarak şu şekilde:İnglizler gibi hızlı top oynamak istiyorum.Topu ayağımda tutmak gibi bir çabam yok.Çok fazla ezilmemek şartıyla tabi
Yani 4-5 pasla rakip sahaya gidip olabildiğince çabuk sonuca giden bir takım yaratmak amacım.Son 1 aydır bununla uğraştım.Başardım da sayılır ama bir türlü kontra toplara engel olamıyorum.Küçük takımlara karşı çok rahat oynuyor takım 3 pasta gol atıyorum.Ama büyük maçlarda eğer rakip hızlı ve isabetli paslarla çıkıyorsa kontradan bitiriyorlar işimi.Zaten istediğim şey olan kontra yakalanmadan hızlı hücumlarla sonuca gitmek oyununu bir türlü tam olarak oturtamadım.Acaba nasıl bir yol izlemeliyim.
Biraz uzun oldu ama derdimi anlattım sanırım.Şimdiden teşekkürler Hocam...
Mesaj Yetkileri