Last edited by di canio : 09.Mart.2012 at 01:58
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Quaresma kadroya alınmamış.
Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Almeida, Tanju, Sivok, Ersan ve takımla çalışmalara yeni başlayan Bebe kadroya dahil edilmedi.Beşiktaş'ın, Ordu kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:
Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Burak Kaplan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Filip Holosko, Julio Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Muhammed Demirci, Atınç Nukan, Mehmet Akyüz, Mehmet Aurelio.
Steam ID: fotosuki
Moralsiz ve iç karışıklıklar yaşayan Beşiktaş Ordu'da puan kaybeder diyorum.
Last edited by attirson : 11.Mart.2012 at 14:51
Ordu yenilmez heleki evinde , ordunun puan alcagina inaniyorum.
Beşiktaş'ın son 7 maçtan çıkardığı puan 4, son 7 deplasmandan çıkardığı puan ise 6. Toplamda 2 maçtır kaybediyor, deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor.
Son 7 maçtan 4 puan toplanıp 17 puan kaybedilmiş olması ayrıca fena bir istatistik; liderle arasındaki puan farkı zaten 17.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ben bu maçı Ordunun kazanacağını düşünüyorum.Beşiktaş A.Madrid maçınıda düşünüyor olursa b, öyle olacak kesinlikle Ordu kazanır.
Ligi artık zerre kadar düşünmüyorum ben. Tek isteğim de, A.Madrid maçı düşünülerek şans bulamayan futbolcuları sahada görmek. Burak gibi, M.Akyüz gibi, Atınç gibi, Muhammed gibi. Beşiktaş kazanır diyorum yine de.
A. Madrid maçı ilk 15 dakika içinde yiyeceğimiz bir gol nedeniyle çok önemsiz bir hale geleceğinden zerre umrumda değil. Ordu maçını kazanırız kaybederiz bu saatten sonra pek bir şey ifade etmiyor ama en azından futbol adına sahada bir şeyler olsun.
Bence ligi daha cok onemsemeliyiz. Uefa'da yolumuza devam etmemiz cok zor ilk mactan sonra. Ligde 2. Olup ŞL'ye gitmek icin sansimiz dusuk degil. Onu kovalamaliyiz.Bu yuzden play-off maclarina kadar kalan maclar onemli diye dusunuyorum.
So what?
Saike
Q7'siz kazanırız.
Şu pozisyon bir tek Türkiye'de sarı. Kırmızı için ayağı kırması lazım.
Tempolu bir maç oluyor.Ordu daha etkili.
Beşiktaş yediği saçma gollere bir yenisini ekledi. Stancu ile Ordu 1-0 öne geçti. dk45
Football is simple,but Football Manager is not
Rüştü de boş geçmedi. Hata yapmayan kalmasın...
Beşiktaş çok kötü oynuyor.Hücumda çoğalamıyor.Ama belli çok yorgunlar.Beşiktaş'ın bu maçtan puan alması zor gibi.
Holosku'yu niye çıkardın be adam? Saçmalık...
Haftanın bankosuydu ordu daha bitmedi gerçi ama ordu alır puanı
Beşiktaş Quaresma iyileştiğinden beri düşüşe geçti.![]()
Edu attı 1-1
Takım öldü hala değişiklik yok.
Edu çok güzel atmış valla
s7.directupload.net/images/120311/gbhlzcag.swf
Ordu maçı alır gibi ama böyle bitsin tahmin liginde berabere dedik.![]()
Beşiktaş'ın kadrosu çok dengesiz herkes hareket peşinde. Quaresma'sız daha biri Beşiktaş seyrediyorduk Q7 geldiğinden beri takımın dengesi bozuldu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Carvalhal maç sonu acıtasyonunu yapacak birazdan kaçırmayın: Çok yorgunduk.
Tek planı Fernandes'in kuracağı oyun, atacağı etkili paslar ya da duran toplar oldukça bir adım daha ileri gidemez Beşiktaş. 1 puan kazandıkları için çok mutlu olmalılar zira Orduspor'da Hakan Özmert'ten daha yetenekli bir oyuncu olsa ya da yan hakem Stancu'nun %100'lük gol pozisyonunu saçma bir ofsayt kararı ile kesmese elleri boş dönerdiler İstanbul'a.
Maçın özetini nereden izleyebilirim? Dışarıdaydım izleyemedim.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın Edu'nun golüne kadar kaleyi bulan şutu yoktu.İlk şut gol oldu.Sonrasında Beşiktaş'ın bastırıcağını düşünsemde Ordu daha etkili geldi.Ordu biraz becerikli olsaydı 3 puanı alırdı.
Artık üyelik istemiyor diye biliyorum Lig TV
Steam: briannn07
PS4: Swoldern