Carvalhal'in görevine en kısa sürede son verilmeli ama bu kararı verecek bir yönetimimiz bile yok.Yeni gelecek yönetimin ilk yapması gereken bu olmalı.Ayrıca Edu güzel gol atmış.
Carvalhal'in görevine en kısa sürede son verilmeli ama bu kararı verecek bir yönetimimiz bile yok.Yeni gelecek yönetimin ilk yapması gereken bu olmalı.Ayrıca Edu güzel gol atmış.
So what?
Saike
Carvalhal son zamanlarda açıklamalarında serzenişte bulunuyor. Buna hak verilebilir ama bu durumu yaratan da kendisi. Bütün sezonu 30 kişilik kadro varken elde 14,15 oyuncuyla bitirecek. Daumun ikinci versiyonu rotasyon aklının ucundan geçirmiyor. Kadroda çoğu oyuncu koca sezonda toplasanız 2 maç oynamamıştır.
Yıldırım Demirören'in Federasyon başkanlığı ile ilgili konular başladığından beri yazılı ve görsel basının Beşiktaş hakkındaki haberleri ne kadar azaldı farkında mısınız sizde ?
Maçta söylenecek birşey yok. Olmuyor malesef.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hadi oradan, vizyonsuz seni! Burak'ı oyuna almak için kenara çağırdın, gol oldu vazgeçtin ve gidip bir süre sonra Aurelio'yu oyuna aldın. Burak'ı da 90. dakikada forvet oyuncunu çıkararak sahaya sürdün, üstelik gole ihtiyacın varken. Sen; Alves'i, Burak'ı, Atınç'ı, Muhammed'i, Mehmet Akyüz'ü bir kez olsun ilk 11'de sahaya sürme, onu da geçtim sonradan bile oyuna almaya tenezzül etme sonra da gel maç yoğunluğundan şikayet et. Geçeceksin bu ayakları hocam. Bu rezil futbolun tek sorumlusu sensin, o kadar. Bana kimse burda hikaye anlatmasın. Adamların cılkı çıktı her hafta 3 maç yapmaktan. Yeter artık Carlos Efendi. Sana saygımız ve sabrımız bitmeden kendin çek git artık. Yapamıyorsun işte, hoca değilsin. Zirvenin 19 puan gerisine düştük yahu, daha da açılmayacağının garantisi de yok, ki böyle giderse açılır zaten.
Maçla ilgili yorum bile yapmak gelmiyor içimden, neyine yapacağım ki hem. Takımın oynadığı futbol ortadayken. Maçta güzel olan tek şey, Edu'nun golüydü sadece.
Bu sezonun bir an önce bitmesini istiyorum artık.