Bu sabit başlık altından istemiş olduğunuz temaları belirtebilir veya paylaşabilirsiniz.
Bu alan herkese açıktır ve yönetim harici üyeler de isteklere yanıt olarak paylaşım yapabilir.
Bu sabit başlık altından istemiş olduğunuz temaları belirtebilir veya paylaşabilirsiniz.
Bu alan herkese açıktır ve yönetim harici üyeler de isteklere yanıt olarak paylaşım yapabilir.
Last edited by LaigLeNoiR : 12.Mart.2012 at 23:27
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FM2006 da bir skin vardı. Hatta hemen hemen herkes kuLLanırdı. Adını hatırLayamıyorum. SoL paneLdi, Hangi takımı aLırsan paneL onun renkLerinde oLuyordu. FM tarihinin en iyi skinidir. Her seride o skinin yeni versiyona uyarLanmasını bekLedim ama nafiLe. YapabiLecek varsa, muhteşem oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bizim forumda grafikçi pek vatandaş yok sankim.
Yapmadan ziyade mesela Hayrettin abinin dediği skini bulan veya duyan varsa buradan paylaşabilir. Bu tarz konular için açmıştım bu başlığı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Peki abi....
geçen sene turksportal skini hazırlanmıştı aynısının 2012ye uyarlanmış olanı yapılacak mı gerçekten güzel bi skindi
Dediğim skin bu;
benim bildiğimde water skin vardı 2006 nın eniyi skiniydi oda bence.keşke birisi fm12 ye uyarlasa,çok tutulacağına eminim gerçekten.resimlerde bunlar.2008 dede çıkmıştı.
Hayrettin abi o dediğini bende hatırlıyorum,baktım ama bulamadım.
Solda sağda panel istiyorsan Fex 12 var dene istersen ben bunu kullanıyorum alışamadım üst menüye.
İsrafil kardeşim yan paneli olmasada water skin'e benzeyen bir tane buldum.
ss
http://www.imagetoo.com/?v=yewy.png
http://www.imagetoo.com/?v=mcba.png
Link
http://fiberupload.com/1fnypzu6i33n
Last edited by israfil : 13.Mart.2012 at 20:37
Yok ya. Water Skin ve TurnstyLe skin gibi oLamaz hiçbirisi. Şu işten anLayan biriLeri eL atsada, şu iki Skini FM2012 ye uyarLasa ne sevaba girer ha.
Yapmak için caba harcamıştım daha önce ama zor abi karmaşık bir iş o yüzden bıraktım.
Varolnlarla idare ediyoruz işte.
Cm 3-4 Traditional'a benzeyen her türlü skin kabulümdür.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Beşiktaş Skin yapabilecek olan varmı
arkadaşlar CM 03-04 skini olur da paylaşabilecek varsa çok makbule geçer
GS teması süper olurdu
liverpool skini varsa eğer ve yukarıda da istendiği gibi cm 03 04 skini yapılabilirse çook güzel olacak
Şu skin olayına ben de girdim birkaç saatimi harcayıp inceledim baya ama gerçekten emek istiyor. Fakat editleme olayını yapmak sıfırdan yapmaya göre daha basit. Zaman bulabilirsem 3 büyüklerin temasını herhangi bir temayı düzenleyerek yapabilirim.
Fm 09'da bende yapıma başlamıştım.Aslında editleme.Ama görsel olarak çok farklı ve güzel birşey çıkacaktı ortaya.Ne varki uğraş uğraş sıkıldım bitiremeden.%70 falan tamamlanmıştı, sonra kaldı öyle.Cm 3-4 traditional benim için efsanedir.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Skin editleme nasıl yapılıyor acaba. Bir de skinlerde yazı ve background nasıl değişitrilir? Yardımcı olacak kimse varsa sevinirim
Chelsea ve Fenerbahçe teması istiyorum. Aradım başka sitelerde de ama bulamadım, buraya upload edecek biri var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Netbook için skin yok mu ya ? Netbook skin indirdim ama kendi skini pek güzel değil. Daha değişik netbook skinler var mı bildiğiniz ?
Turnstyle veya water skin temalarından biri olaydı (FM 2006) gerçekten çok iyi olurdu.Bu kadar süre sonra bu temaları arayınca bulamıyor insan,hep kırık linkler