1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: FM12 Cut-Out Faces Megapack [4.6]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by NeymarII View Post
    teşekkürler, bunu partlar halinde yayınlayabilir miyiz acaba 4 gb benim internet için tek part halindeyken eziyet oluyor
    4 gb parçalara bölüp link verebilirim ancak torrent programını kurup 4 gb çok hızlı şekilde indirebilirsiniz. Bence bu çözüm herkes için daha kolay olur.

Quote Originally Posted by balinger View Post
    4.0 ana paketı ındırdım 4 gb ıcınden torent dosyası çıktı sımdı ne yapıcam ?

Edit:umarım bosu bosuna ındırmemısımdır 4 gb nın ıcınden 21 kb lık dosya çıktı olucak ıs deıl...
    İlk mesajda 2 tane ana paket linki var. Birisi torrent linki diğeri bildiğimiz indirme linkidir. Siz sanırım 4 GB olan yerine torrent olanı indirmişsiniz.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    4 gb parçalara bölüp link verebilirim ancak torrent programını kurup 4 gb çok hızlı şekilde indirebilirsiniz. Bence bu çözüm herkes için daha kolay olur.

İlk mesajda 2 tane ana paket linki var. Birisi torrent linki diğeri bildiğimiz indirme linkidir. Siz sanırım 4 GB olan yerine torrent olanı indirmişsiniz.
    ben 4.0 ana paketı ındırdım yanı boyutu 4.161 gb ama ıcınden 21 kb lık torent dosyası çıktı hayla hayretler ıcersındeyım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben dosyayı bir inceleyeyim.

Mesaj Yetkileri