Ne galatasaray'lı bir kaç bin kişi ne de fenerbahçe'li ya da beşiktaşlısı vs fark etmez rakip takımın sahasına bu şekilde giremez,cesaret edemezler. Ben de edemem siz de edemezsiniz. Katliam olur o işin sonu çünkü
Ne galatasaray'lı bir kaç bin kişi ne de fenerbahçe'li ya da beşiktaşlısı vs fark etmez rakip takımın sahasına bu şekilde giremez,cesaret edemezler. Ben de edemem siz de edemezsiniz. Katliam olur o işin sonu çünkü
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bilet konusu kesinlikle kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak şekilde açıklanmalı. Çünkü şuan Biletix'e yöneltilen suçlama çok ciddi. Biletix'in çalışanlarının karaborsaya kalkıştığı iddia ediliyor. Ne kadar doğrudur, değildir bilemiyorum ama bunun iddiası bile kötü. 66 liralık biletler karaborsada 350 liradan insanlara satılıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Renktaşlar sakin olun ne katliamı : )
(bu söyleyeceklerim genel)
Arkadaş nasıl bir psikolojik durum içinde yaşıyoruz bu ülkede, dünyanın neresinde var rakip takımın seyircisinin stada alınmama kuralı, nerede var özgür haklardan kısıtlanma durumu ? Nereye gidiyoruz kimse farketmiyor mu ? Her gidilen deplasman maçında stadı yakıyoruz koltuklara tuvaletlere zarar veriyoruz bunları yapan zaten insan değil hele hayvan hiç değil. Koy oraya kedi köpek öküz o kadar zarar veremez inanın ama bizler ne yapıyoruz ? ya bunlara alkış tutanlara ne demeli "Helal olsun koçlarımıza nasıl cehenneme çevirdiler orayı" diyen adam ne amaçla yaşıyorsun ? Peki ya siz, stada girip milletin anasına bacısına küfür edenler bu mudur delikanlılık ? Suç sadece taraftarda mı ya siz yöneticiler, bu alana yön verenler, Milli Takım forması altında futbolcular ana avrat küfür yerken "tepki olabilir doğaldır" diyerek mi bu işi yürüteceksiniz.
Nedir bu insanlarımızın birbirine duyduğu nefret, kin ? Kusura bakmayın ama futbol sadece 22 kişinin peşinde koştuğu bir toptan ibarettir. Oynayanlar için spor, izleyenler için eğlence. Lütfen kimsenin eğlence hakkını suistimal etmeyin, zaten şu yukarıdaki özelliklere sahipseniz futbolu takip etmeyi falanda bırakın gidin Kickbox falan izleyin gerçekten yanlış alandasınız.
...
Şöyle birşeyde var bunu ''katliam'' kelimesi için söylüyorum.Rakip takım taraftarı dese dostça bir maç izleyelim bizimkilerin reddedip kovacagını hiç düsünmüyorum.Karşıdan gelenlerde basıcaz coskusuyla geliyorlar o yüzden olay böyle.Tabii bu bilet dedikoduları hepsi iddia sadece hani olursa diye söylüyorum.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
30 bin kişilik bi sayfadan alıntı acaba ne kadar doğru
Uydurmaa alttada bir sazan yazmış abilerim banada temin etti diye.Zaten 46.000 kişilik yer kesin dolu 5.000 bilet soruluyor 15.000 diye uydurmuslar.
Spor Toto Süper Lig 2010-2011 Sezonu şampiyonu Fenerbahçemizin Şampiyonluk Kupası, Fenerium mağazalarında taraftarlarımızla buluşmak için Türkiye turuna başlıyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Türkiye genelindeki Fenerium mağazalarında sergilenecek olan Şampiyonluk Kupasını yakından görmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen taraftarlarımız için tur programı aşağıdaki gibidir:
- Antalya Terra City Fenerium (14 – 15 Haziran)
- Konya Fenerium (16 Haziran)
- Ankara Ankamall Fenerium (17 Haziran)
- Ankara Kentpark Fenerium (18 Haziran)
- Sakarya Ada Fenerium (19 Haziran)
- Kocaeli Fenerium (20 Haziran)
- İstanbul Fenerium Alt (21 Haziran)
- İstanbul Suadiye Fenerium (22 Haziran)
- İstanbul Cevahir Fenerium (23 Haziran)
- İstanbul Beylikdüzü Fenerium (24 Haziran)
- İstanbul Marmara Forum Fenerium (25 Haziran)
- Bursa Anatolium Fenerium (27 Haziran)
- İzmir Bornova Fenerium (28 Haziran)
- İzmir Alsancak Fenerium (29 Haziran)
- İzmir Agora Fenerium (30 Haziran)
- Aydın Forum Fenerium (01 Temmuz)
- Denizli Fenerium (02 Temmuz)
İlginç
elma ile armutu birbirine karıştırıyorsunuz. Bahsedilen illegal yollardan bilet temin edip ev sahibi takım tribünlerine karışmaya kalkmaktır.Bu yapıldığı takdirde bu ülkede hiç bir stadda derbi maçlar tamamlanamaz.Olaylar yatıştırılamaz bile. Yoksa maçlar bana kalsa yarı yarıya oynanmalı her derbide ama kazın ayağı öyle değil bu konuda.
Galatasaray taraftarı haddini aşmamalı,çok tehlikeli bir provokasyon kalkıştıkları.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Biletlerin sahte olma ihtimali var mı çok var resim.
Adamın elinde en az 150 bilet var.
Arkadaş takım taraftarlığının artık holiganlığı bile geçtiğinden bahsetmiş ki bende ona katıldım.Yoksa gündemde olan bilet olayları vs. Galatsaray taraftarının yapması(gerçekse tabii resimler vs. ben inanmıyorum açıkcası) tabii ki büyük ayıp ve yanlış ona birşey demiyorum.Zaten böyle birşey olursa maç tamamlanamaz kavgalardan garanti maç tatil edilir.
Fenerbahçe taraftarı 2 defa Beşiktaş tribününe yasak olmasına rağmen girmedi mi ? Kan filan çıktığını görmedik, Eğer Galatasaray taraftarı parasını verip biletini almışsa her türlü maça gelebilir, gelmelerindeki amaç olay çıkarmaksa (ki bunu mümkün görmüyorum) müdahaleyi güvenlik güçleri yapacaktır.
Ama yinelemekte fayda var, bu kafayla (yakarız,yıkarız) futbol teröristlerini ne kadar barındırıp kendi içimizde översek o kadar insanlığımıza ihanet etmiş oluruz.
Şu görüntüleri insanlığımıza sığdıramıyorum neden aynılarını yaşamak idealimiz olsun ? Umarım bir problem yaşanmaz.
...
kahraman olmaya mı çalışıyosuntamam sen böyle temenni ediyorsun diye söyleriz orada birşey yapmazlar. Fenerbahçe taraftarının girme olayıyla bu bir midir? Fenerbahçelilerin oturduğu tribünlere yasak yollarla galatasaray'lılar gelecek ve oradaki fenerbahçeliler hoşgeldiniz kardeşler mi diyecek aklınız alıyor mu? Bu ülkede hiç bir derbide bu olmaz. Fenerbahçe taraftarı geçen beşiktaş maçında satın aldığı "misafir tribünü" biletlerine rağmen içeri alınmadığı için kapıları kırıp içeri girdi. Örgütlü bir şekilde beşiktaş'ın hakkı olan tribünlere girmedi kimse.
Burada bunları yazdığım için gidip orada adamlara saldırmayacağım herhalde.O havayı estirmeye gerek yok. Olacakları tahmin etmek zor değil sadece.
Ben bu fotoğrafların bu oyunun bir parçası olduğunu düşünüyorum. Adam o kadar bilet alacak güce sahip ama elinde net fotoğraf çekecek bir makinası olmayacak ha ? Oyunun bir parçası olduğu için bilerek tarih gözükmesin diye yapılmış olabilir. Elindeki eski maça ait bir bilettir arkasındakilerde bambaşka maçlara ait olabilir.
Ayrıca fotoğrafın ana kaynağı neresi biliyormusun ?
Edit: Sanırım fotonun üstünde yazan Canberk A. adlı kişiye ait. Ama ne gariptir ki böyle bir kişi UNI forumunda yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Verdiğin örnek tezini karşılar nitelikte ama Genç Fenerbahçeliler 2005-2006 yılında yasak olmasına ve kendilerine yer ayrılmamasına rağmen Beşiktaş stadına girip formalarını giyerek maçı izlediler. Katliam olmadı yani.
Kimse kahraman olma niyetinde değil, sadece futbol seyircisi ve taraftarı profilinden uzak insanların, sırf ortalık karışsın millet birbirine sallasın diye ortaya attıkları bu galeyana çanak tutmamanız arzumuz, onlar bir halt yiyor siz yapmayın bari.
...
Yahu ben Fenerbahçe sohbet Alanın'da GS atkısıyla birlikde bilet görmek zorundamıyım?
Fenerbahçe'nin bu resimle alakası yok ise bunun alakasız mesaj olduğu net iken neden kaldırılmıyor bu resimler paylaşımlar..
Ben takımımın burada son durumunu anlatan bir haber okumak yerine milletin çektiği resimleri kendi taraftar konumda neden okuyacağım?
Biletlerin resimlerinin ultrAslan Uni de olduğu söyleniyor. Yani biletler onda deniyor.
O biletleri çok merak edenler oluyorsa bir resmi siteye girip bakarlar işin burada cılkını çıkartmaya gerek yokki.
Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray müsabakasının biletlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle maalesef çok sayıda kongre üyemiz ve taraftarımız bilet satın alamamışlardır. Tüm kongre üyelerimiz ve taraftarlarımızın biletlere ulaşmak konusunda çektikleri sıkıntıları anlıyor üzüntülerini paylaşıyor ve kendilerinin anlayışlarına sığınarak bazı bilgileri bir kez daha paylaşmakta fayda görüyoruz.
Kulübümüzün mevcut anlaşmaları gereği her tür maç ve organizasyonun bilet satışı Biletix firması tarafından yapılmaktadır. Galatasaray maçı biletleri de yine Biletix firması tarafından satışa sunulmuştur.
Bir kez daha teşekkürlerimizle hatırlatmak isteriz ki; sezon başında taraftarlarımızın gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle stadyumumuzda yaklaşık 34 bin adet kombine kart satışı yapılmıştır.
Kombine kart rakamı düşüldükten sonra geriye kalan biletler;
- Kongre üyelerimiz ve taraftar kart sahibi taraftarlarımıza
- Taraftar derneklerimiz aracılığı ile taraftar kart sahibi taraftarlarımıza
- TFF kuralları gereği kadın taraftarlara
- Anlaşmaları gereği kulübümüz sponsorlarına
- Fenercell abonelerine
- Fenerium mağazası bilet kampanyasına
- Kulübümüz sporcuları ve ailelerine
- Delegasyona
- Protokole
verilecek şekilde düzenlenmiş ve mümkün olan maksimum sayıda bilet satışa çıkarılmıştır.
Tüm biletler Biletix firmasının Türkiye genelindeki 49 satış noktası ve internet sitesinde aynı anda satışa çıkmıştır. Aynı anda 49 satış noktası ve internetten yapılan satışlar neticesinde biletler dakikalar içerisinde tükenmiştir.
Bu yoğun ilgi nedeniyle maalesef çok sayıda kongre üyemiz ve taraftarımız bilet satın alamamışlardır. Bilet satın alamamış tüm taraftarlarımızın fiziken olmasa da ruhları ile stadyumumuzda olacağını tüm dünyadaki Fenerbahçe taraftarlarının tek yürek olarak takımlarına destek vereceklerini inanıyoruz.
Gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla bir an olsun kulübüne sahip çıkmaktan ve onun yanında olmaktan vazgeçmeyen Fenerbahçemizin Büyük taraftarına teşekkür ediyoruz.
İyi ki varsınız…
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu mesele gereksiz facebook, twitter spekülasyonundan başka bir şey değil. Sözde ilk yarıdaki derbide de Arena'ya 250 Fenerbahçe'li sızacaktı.
http://spor.mynet.com/haber/250-fene...-sizacak/43609
http://www.aktifhaber.com/gs-fb-derb...ia-529170h.htm
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Mart.2012 at 03:58 Reason: Tartışma yaratıcak resimler silindi