Sportoto 3.Lig 2.Hafta
Lüleburgazspor 0 v 3 Istanbulspor
Lige iyi bir başlangıç yaptık ancak Müslüm sakatlandı 3 hafta ,birde 24 yaş altında 4 oyuncu 11 de olmak zorunda bu bizi sıkıntıya sokuyor Ridvan Okuşta 2.5 hafta daha yok sakatlığından dolayı bu yüzden stoperdeki 2 genç oyuncu olmayınca defansta 24 yaş üstü 2isim oynuyor ve Mehmet Yozgatlı yedek kalmak zorunda kaldı. Ama zor bir maç olmadı Ayhan Güçlü iyi oynadı bu maç , maçı koparan adamdı onun dışında forvetlerimin hepsi yavaş oyuncular onun form tutması çok büyük bir önem taşıyor taktik açıdan birde doktor sıkıntımız var fizyoterapistliği 12 nin üstündeki hiç bir doktor klübe gelmek istemiyor sakatlıkların kaynağı bu olabilir bakıcaz artık.Sırada Beykozla(hazırlık maçı ) derbi var ne kadar derbi sayılırsa zaten bilgilerde derbi takımımız yok
.

Originally Posted by
ardaskoc
Başarılar dilerim.
teşekkürler (:

Originally Posted by
esesliates
aynen devam çok iyi transferler
lige göre iyi bir üstede iş yapar bazıları ama seneye bir kaç tane lazım olacak (:

Originally Posted by
Tuskarr
Başarılar diliyorum İstanbulspor çok sevdiğim bir takım Yozgatlı reyisi de tekrar yuvaya döndürmek iyi olmuş

Bende bu yüzden aldım Cem Baki yada o gelecekti ben Yozgatlıyı tercih ettim dönsün yuvaya diye (: , başarı dileklerin için sağol (: