1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Aurelio

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by crespo009
    Yoq bende öyle birşeyi olmadı anelkanın yakaladımı affetmio zaten alex öyle paslar atıoki atmamak elde değil yani bide muslu var ortaları süper arada bir oynatıorum tekkeye süper kafalar attırıo

yanında da fatih warsa dokunmayalım keyfine...otur seyret takımı awrupadaki deplasmanlardada mı baskı yemiyosun hic mesela milan deplasmanı falan??

Quote Originally Posted by alpayozendi
    yanında postiga var şimdi aslında postiga huntelaar forvetim ama huntelaar 3 aydır sakat
    postiga yeterli hem sencanın tecrübe acıgınıda kapatır walla kardes suoer secim tebrik ederim oburuun sakatlıgı gecince iyice cekisme olur bundanda karlı cıkan takımın olur

postiga yeterli hem sencanın tecrübe acıgınıda kapatır walla kardes suoer secim tebrik ederim oburuun sakatlıgı gecince iyice cekisme olur bundanda karlı cıkan takımın olur[/QUOTE]

bu forveti bu sene kurdum geçen sene pazzini anelka ve tuncayı 40ar milyon eurodan sattım ikisi chelseaye biri barcaya bütçe 146milyon artık pahalı topçu almıyom gençten alıp yetiştirmeye başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bu forveti bu sene kurdum geçen sene pazzini anelka ve tuncayı 40ar milyon eurodan sattım ikisi chelseaye biri barcaya bütçe 146milyon artık pahalı topçu almıyom gençten alıp yetiştirmeye başladım[/QUOTE]

gayet iyi calısıyosun kardes..

Quote Originally Posted by crespo009
    Yoq yaa zaten manchesterı Deplasmasnda 3-0 Kendi evimde 2-1 yendim panathinaikos 3-0 kendi evimde deplasmanda 5-2 Monaco 3-2 deplasman 2-0 kendi evim ama en çokk monacoda zorlandım adamların forvetleri çok iyi
    ok ozaman demekki anelkayı satma gelmis bile hic zorlanma falan yoksa sana onun yerine defoeyi oneririm..

Mesaj Yetkileri