Sayfa 114 / 578 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
3,391 ile 3,420 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dalga geçmedik, küfür etmedik,hakaret etmedik Sadece olanı söyledik ama nafile. yine de kapandı başlık

Gelin renktaşlar odaya,biz burda kutlayalım güzel oyunu ve cesur aslanların sahada koyduğu mücadeleyi.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    iste bunu yapma hocam emre nasil kirmizilik hareket yapmadi ya ayip vallahi.
    goruntu fılan varsa bulabılırsen bakıım kacırmıs olabılırım ama oyle emre colagın adamın topuguna basması ne bılım ataga kalkan bır pozısyonda rakıbın bacagına gırıp ındırme (semıh kaya %100 sarı kart) melonun macın basında gormedıgı kart var belki fenerli oldugumdan olabilir bizimkileri görmemişte olabilirim ama burda emreyi atmadı denirse gsliyi de atmadı derim neyse son olarak tekrar tebrik ederim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Normal ligi şampiyon bitirmenin verdiği mutluluk paha biçilemez.Darısı play-off a inşallah
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence bu geceyi cezasız atlatmak istiyorlarsa Fenerbahçe'li arkadaşlar "FB sohbet alanında" devam etsin , biz de burda takılalım en hayırlısı bu gibi şu anda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    goruntu fılan varsa bulabılırsen bakıım kacırmıs olabılırım ama oyle emre colagın adamın topuguna basması ne bılım ataga kalkan bır pozısyonda rakıbın bacagına gırıp ındırme (semıh kaya %100 sarı kart) melonun macın basında gormedıgı kart var belki fenerli oldugumdan olabilir bizimkileri görmemişte olabilirim ama burda emreyi atmadı denirse gsliyi de atmadı derim neyse son olarak tekrar tebrik ederim
    Onların hepsini görebilecek hakem ya Pierluigi Collina' dır ya da robottur
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Diğer pozisyonları bilmem ama Melo'nun pozisyonda önce M. Topuz dirsek attı,Melo da karşılık verdi. Zaten maç çok gergin başladı. Bence iki oyuncuyu da oyunda tutarak dogru karar verdi hakem. Genel anlamda da hakem'i ben begendim. hataları tabiki de oldu ama eyyamdan uzak,olabildiğince iyi maç yönetmeye çalıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım, kendimizi karşıdaki insanın yerine koyarak yazalım mesajlarımızı. Kimsenin ceza almasını istemeyiz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Diğer pozisyonları bilmem ama Melo'nun pozisyonda önce M. Topuz dirsek attı,Melo da karşılık verdi. Zaten maç çok gergin başladı. Bence iki oyuncuyu da oyunda tutarak dogru karar verdi hakem. Genel anlamda da hakem'i ben begendim. hataları tabiki de oldu ama eyyamdan uzak,olabildiğince iyi maç yönetmeye çalıştı
    hocam neyse b ırak su okul takımını da bizim takımın başına geç

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Herseyi Anlatan bir kare

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@nannar

Play off muhabbeti olmasa Kadıköy'de bayrağı asmış,şampiyon olmuştuk bu akşam. Vay arkadaş yaaa. Kim çıkardıysa şu illeti...
    Playoff olmasaydi aradaki puan farki bu olmazdi bence. GS disindaki takimlar bu sezonki ozel durumlarini da bahane ederek zaten playoff olucak mantigiyla fazla rahat oynadilar. Aradaki puan farkinin matematigiyle ugrastilar.

Bu arada bu gidisle konular hepten kitlenicek

Gs yi tebrik etmekten baska yapicak birsey yok. Bu sezonun bir numarali sampiyon adayi olduklarini gosterdiler. Izin verirsen ne kadar tehlikeli olabileceklerini 10 yildir kazanamadiklari mecralarda bile gosterebileceklerini kanitladilar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hocam neyse b ırak su okul takımını da bizim takımın başına geç

öyle bir şansım olsa ve 100 milyon € verseler yine sarı lacıvert renkli takım çalıştırmam ben yahu

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

Playoff olmasaydi aradaki puan farki bu olmazdi bence. GS disindaki takimlar bu sezonki ozel durumlarini da bahane ederek zaten playoff olucak mantigiyla fazla rahat oynadilar. Aradaki puan farkinin matematigiyle ugrastilar.

Bu arada bu gidisle konular hepten kitlenicek

Gs yi tebrik etmekten baska yapicak birsey yok. Bu sezonun bir numarali sampiyon adayi olduklarini gosterdiler. Izin verirsen ne kadar tehlikeli olabileceklerini 10 yildir kazanamadiklari mecralarda bile gosterebileceklerini kanitladilar.
    Evet Aytaç ustam, bu sene bizim takım istediğinde çok tehlikeli oluyor.Play off maçlarında neler olacak bakalım. çok olay çıkar o maçlarda

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Elmander için söylenecek birşey yok. Yani onun için söylenecek bir cümle bir kelime yok dilde. O yüzden birşey diyemiyorum onun için
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu bu Hakan Ünsal Gs düşmanı falan mı oldu ? Adam çıkmış "Elmander Sow gibi ekstra özellikli bir oyuncu değil,ama maksimum katkı sağlıyor" dedi Valla evde eniştemler olmasa kahkaha atarak küfürü basacaktım. Elmander kadar savaşan,güçlü,rakibi bozan,savunmaya yardım eden,toplara hakim,iyi şut atan yani herşeyi iyi yapan bir adama "aslında sow gibi 1. sınıf değil ama çalışkan" dedi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sow'un adı var ve attığı 25 gol. Elmander kariyerinde 15 golü geçemedi malesef bu onun en büyük şansızlığı. Ama şöyle bir gerçek var ki Elmander, Fransa, İngiltere, Danimarka liglerinde oynadı. Dünyanın en iyi liginde 2-3 yıl top koşturdu ve attığı golle premier ligin en iyi golü seçildi. Elmander Sow'a göre daha farklı oyuncu ikisi aynı değiller. Sow daha çok Baros tipinde bir futbolcu sezen, koklayan bitiren. Elmander ise savaşan, top çalan, defansa yardım eden, asist yapan, indiren vuran, atan attıran, koşan, mücadele eden savaşan bir oyuncu. Tam anlamıyla komple bir forvet
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Elmander'in bu sezon büyük maçlarda neler yaptığını hepimiz görüyoruz Hakan Ünsal saçmalamış Elmander 1. sınıf değil de kim 1. sınıf ? Beşiktaş'a 2 maç 2 gol,Fenerbahçe'ye 2 maç 2 gol attı Trabzon'a da 1 maçta 1 gol attı...Haftaya atsın o da 2 olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Elmander mücadele etmekten daha fazla pozisyona giremiyor ki.

İnanılmaz mücadele ediyor , öyle böyle değil yani.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayır ben Sow'u da beğendim bu maçta ama Baros tarzı işte dediğiniz gibi. Takıma Hakan Şükür'den sonra ilk kez böyle bir adam geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Elmander'in bu sezon büyük maçlarda neler yaptığını hepimiz görüyoruz Hakan Ünsal saçmalamış Elmander 1. sınıf değil de kim 1. sınıf ? Beşiktaş'a 2 maç 2 gol,Fenerbahçe'ye 2 maç 2 gol attı Trabzon'a da 1 maçta 1 gol attı...Haftaya atsın o da 2 olur
    Yalnız dediklerinin aynısını Sow'da yapıyor.2 derbi 2 gol.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yalnız dediklerinin aynısını Sow'da yapıyor.2 derbi 2 gol.
    Yalniz Sow hic bi zaman bi Elmander kadar mücadele edip savunma yapamayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yalniz Sow hic bi zaman bi Elmander kadar mücadele edip savunma yapamayacak.
    Niye kahin misin ?

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Niye kahin misin ?
    Kahin olmaya gerek yok ikisinin özellikleri ayri.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Kahin olmaya gerek yok ikisinin özellikleri ayri.
    Kendini o yönde geliştiricek belki hadi yapamıyor desen anlarımda yapamayacak ne alaka sanki 30unu geçmiş bir oyuncudan bahsediyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Attırson ben Sow'a bir şey demiyorum Elmander'in 1. sınıf niye olamıyor onu açıkladım bal gibi de oluyor ne desem bi yere getiriyorsunuz olayı taraftar için dediğim de çıktı siz konuşulanları farklı boyutlara getiriyorsunuz hep...Sow'da 1. sınıf golcüdür Elmander'de...Birisi hızlı poacher birisi güçlü bitirici komple bir forvet ikisi kıyaslanamaz Elmander'in çok gol atamaması biraz da buna bağlı Elmander başka işler de görüyor mücadele ediyor yardıma geliyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Attırson ben Sow'a bir şey demiyorum Elmander'in 1. sınıf niye olamıyor onu açıkladım bal gibi de oluyor ne desem bi yere getiriyorsunuz olayı taraftar için dediğim de çıktı siz konuşulanları farklı boyutlara getiriyorsunuz hep...Sow'da 1. sınıf golcüdür Elmander'de...Birisi hızlı poacher birisi güçlü bitirici komple bir forvet ikisi kıyaslanamaz Elmander'in çok gol atamaması biraz da buna bağlı Elmander başka işler de görüyor mücadele ediyor yardıma geliyor...
    Tartışma çıkarmak istemediğimi smiley'dan anlayacağını düşünmüştüm ama anlamamıssın.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Smiley olunca kavga çıkarmamak anlamına mı geliyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

elmander tecrübe bakimindan sow dan daha tecrübeli sonucta premier lig kariyeri var fransada da isim yapmis bir oyuncu fakat bence ne elmander nede sow 1. sinif golcü.. 1. sinif golcü drogba,agüero,ronaldo gibi adamlara denir.. zaten 1. sinif golcü olsalar tsl de isleri ne

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    elmander tecrübe bakimindan sow dan daha tecrübeli sonucta premier lig kariyeri var fransada da isim yapmis bir oyuncu fakat bence ne elmander nede sow 1. sinif golcü.. 1. sinif golcü drogba,agüero,ronaldo gibi adamlara denir.. zaten 1. sinif golcü olsalar tsl de isleri ne
    1. sınıf golcü gelmez süper lige. Anelka geldi bir ama o da durmadı işte. Ama Elmander ve Sow kendi oyuncu tarzlarında bence ligimize alınabilecek en kaliteli isimlerdendir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    daha hazırlıktalar abisi seneye 1.sınıfa geçerler

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    1. sınıf golcü gelmez süper lige. Anelka geldi bir ama o da durmadı işte. Ama Elmander ve Sow kendi oyuncu tarzlarında bence ligimize alınabilecek en kaliteli isimlerdendir.
    Süper Mario Jardel ??

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eminim herkes fark etmiştir.Hani bir Aydın Yılmaz vardı kendisinden umut kestiğimiz.Son maçlarda yükselen performansı çok dikkat çekiyor.Baba olduğundanmıdır nedir artık Gittikçe daha da iyi olacaktır İnşallah ama şu sezon sonu Antalyaspor'a gitme işi olmaz umarım.Oyunda Antalya ile anlaşmış gözüküyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri