ccc golcü reyiz ccc
Rakipte Kayseri, zar zor 2-1 yendik valla. Musti 11 ccc ye 1 golde cok kotuymus beForvette kim vardi Guiza falanmi ?
İlginç mi bilmem ama fena oldu Trabzon'a
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://cloud.steampowered.com/ugc/48...343EDC148B2E2/
böyle şampiyonlar ligi grubu mu olur arkadaş![]()
0 çekmesek bari![]()
liverpool'dan deplasmanda 3 yedim, barça'yı 1-0 yendim kendi evimde. herkes 3 puanda şu an.
Burak Reyiz...
![]()
Fena olmuş bu, 90 dakika 10 kişi 5-2. 6 şutun 5i girmiş. Cimbom neredeyse 70e dayanmış topla oynamada![]()
eto'o bitmiş.
burak yilmaz 34 yasinda hoca oldu
![]()
Futbolun şu adaletsizliğine bakın. :/
![]()
Gerçekten müthiş şeyler var![]()
Bilmiyorum belkide çok oluyordur sizlere ama benim bu seride ilk, toplamda 2. defa başıma geliyor. Daha öncede FM 08'de Türkiye - Romanya maçını 4-0'dan 4-4'e getirmişti rakip. Bu maçta 3-0'dan 3-4 yenilip kupaya veda ettim.
3 yıllık kariyerime yazık olacak. Çok uğraştım ama şuan oyunu silip silmemek arasında gidip geliyorum. Son oynadığım 20 küsür maçta 20+ tane korner golü yedim. Bu maçta da 2 golü kornerden yedim. Hemde %100 kaçırdığım topların devamında kontratak oluyor ve korner olursa gol oluyorHep aynı şekil.
Bu tür olayları atlatıp kariyere devam edebilirsen maximum zevk alabilirsin ve çok uzun soluklu bir kariyer olur.
Önceden bu tarz bir şey olsa hemen save-load yapardım. Ama fazla uzun sürmezdi o kariyer. Artık yapmıyorum ve bu maçın üstüne biraz devam ettim. 1 maç sonra bu sefer 3-0'dan 3-3 oldu FA Cup maçında.Ama yinede iyice hırslandırdı bu durum beni. Yönetim ek bütçe verince 2 yıldız getirdim. Ocakta gelecekler.
Taraftar gününü ilk defa görüyorum. Güzel bir ayrıntı olmuş.
![]()
Daha önceleride vardı.Ben karşılaşmıştım.
2010'dan Beri Var Bu Özellik![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Banada hiç denk gelmedi
Bana çok denk geldi, daha önce baya karşılaştım.
Canım FEDA olsun sana !
Ben de karşılaştım bu durumla![]()
Yıl 2015.Marsilya resmen efsane bir kadro kurdu.Bence her hattıyla mükemmele yakın bir kadro.Birçok dünya devinden daha yukarıda bir takım kurdular.AI'nın böyle mantıklı transferlerle takım kurması nadir oluyor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."