Quote Originally Posted by sananes View Post
UEFA'nın neden Fenerbahçe'nin ceza almasını istediğini aynı yorum içerisinde de anlattım. Ayrıca üzgünüm ama istediğiniz gerçekleşmeyecek camia olarak. Fenerbahçe suçsuzdur ve davanın ilerleyişi de maalesef sizin istediğiniz aksine, Fenerbahçe lehine doğru kaymakta.

İyi günler.
Adamlar yeterli delil var diyor ama siz anlamak istemiyorsunuz bir türlü.Sizin bileceğiniz iş istediğinize inanabilirsiniz.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
Aygün birşeyleri karıştırıyorsun. elbette bu olaylar olmadan UEFA nın bizimle alıp veremediği yoktu. adam diyor zaten TFF yollamadı Fenerbahçe'yi, bizim alakamız yok. o gelmeyince biz de TS yi çağırdık. burada ters bir durum yok. ama bizim TFF ne dedi: UEFA çekti. Tahkim kurulu ne dedi: UEFA çekmiş, benim yetkim değil. o zaman Fenerbahçe de ne yaptı ben de ikinizi veriyorum CAS a bakalım kim yapmış ne yapmış ? bundan sonra UEFA, TFF'nin yanlış yaptığını anladı. ve şimdi Fenerbahçe'nin davasını çekmesini istiyor. anlayacağın evet şimdi UEFA'nın başka işi gücü yok bizimle uğraşıyor.

ek: MAA: davayı kaybedersek UEFA tazminatı ödemeye hazır dedi.

Koskoca UEFA gerekirse tazminat da verir.Adamlar açıkladı ne yapacaklarını.Bu açıklamalardan sonra düşünmesi gereken UEFA değil FB bence.