Boris Diaw Spurs'e Doğru

Bugün Charlotte Bobcats tarafından kontratı satın alınarak serbest bırakılan Fransız forvet Boris Diaw'ı , San Antonio Spurs kadroya katmak istiyor.

Boris Diaw'ın bir kaç gün içinde Spurs'e imza atması büyük olasılık.

NBATrKy

Jeff Foster Emekli Oldu

Indiana Pacers'ın veteran pivotu Jeff Foster,Pacers'la yaşadığı 13 sezondan sonra basketbolu bıraktığını açıkladı.

Foster bu konuda "Kariyerimin tümünü Pacers'a verdim.Bu sezonu da tamamlamak isterdim ancak maalesef sırtım buna izin vermedi." dedi.

35 yaşındaki Foster kariyeri boyunca 4.9 sayı,6.9 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.Foster bu sezon 2.3 sayı ortalaması tutturmuştu.

Pacers GM'i Larry Bird ise Foster için"Her gece çok çalıştı,her şeyini sahaya verdi.Genç oyuncular için harika bir model ve profesyoneldi.Ona bize verdikleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

NBATrKy

Milwaukee , Ersan'ı Takımda Tutmak İçin Girişimlere Başladı

Milwaukee Bucks'ta bu sezon harika bir sezon geçiren milli basketbolcu Ersan İlyasova , bu sezon sonu serbest kalıyor.

Bu sezonki performansından çok memnun olan Bucks yönetimi , Ersan'ı takımda tutmak için kesenin ağzını açacak.

Son dedikodulara göre Milwaukee , Ersan'a 4 yıl / 35 milyon dolar ödemeye hazır. Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek ?

NBATrKy