arda bugun muthis oynadi
arda bugun muthis oynadi
Buradan da Barça gelip şampiyon olursa ohooDün çok zaiyat verdi Real Madrid. Kırmızı kartlar baya etkileyecektir takımı.
Dün Real Madrid'li oyuncuları şaşkınlıkla izledim.Herhalde büyük telaş yaptılar.Arbeloa'nın Nilmar'ın formasına asılmaları, Ramos'un tekmeleri...
http://www.youtube.com/watch?v=8cK7pTpxUY8
Birde Ruben 2 sarı kart görüp oyundan atılmamış ;
http://www.youtube.com/watch?v=a7Qk6...ature=youtu.be
İlk sarı kart Cani'ye miş.
Hakem kartı cebine koymadan dolaştı sahada bu nedir ya.
Hamit dün batırdı daha formayı rüyasında görür.Orda o fauluü yapmasa ne kırmızı gelirdi nede gol.Nuri zaten oynayamıyor.Ben onların kadroya gireceğini sanmıyorum.Gerçi sakatlar cezalılar belki oynarlar ama çok düşük ihtimal.
Hafta sonu
Arbeloa,Pepe,Varane,Marcelo,Khedira,Alonso,Kaka,Ro naldo,Benzema,Higuain şeklinde oynamasını bekliyorum.
Fark 6 puana indi bu arada.
Mesut'un asisti muhteşemdi. Bu sezon 14. asistini yapmış. Mesut bu gelişimi nedeniyle büyük bir alkışı hakediyor. Real Madrid'in 10 numarası olup, düzenli şekilde oynamak ve Real Madrid formasının hakkını vermek kolay bir şey değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hamit ile Nuri kadroda yok.Real,Casillas, Ramos, Khedira, Ronaldo, Kaká, Benzema, Marcelo, Alonso, Arbeloa, Varane & Higuaín. 11'i ile sahada yerini alacak.Benim tahminim doru çıktı.Pepe cezalıydı Ramos affedilmiş o oynuyor.
Nuri son dakikalarda şans buldu.
15 dakika da olsa oynadı Nuri, topla buluştuğu anlarda iyi de görüntü çizdi. 29 maç, 95 gol olağan üstü bir sezon geçiriyor Real Madrid29 haftada Ronaldo ile Messi'nin gol sayıları 35. 50'yi zorlayacaklar herhalde bu sezonda.
2 vatandaş 70 gol. peh.
nuri nasil oynadi arkadaslar ?
Nuri'yi Murat Kosova çok övdü ama ben pek bir şey göremedim. Nuri bu oyun tarzıyla Real Madrid'te fazla şans bulamaz maalesef. Tıpkı son dakikada idareten halı sahaya çağrılmış, takımda sadece kendisini çağıran arkadaşını tanıyan vatandaş çekingenliğinde oynuyor. Aldığı topları sürekli, yana-geriye oynuyor. Zidane forması taşıyan bir oyuncudan Real Madrid taraftarının beklentisi çok çok daha fazladır. Şanssız sakatlıklar yaşamış olsa da Nuri'nin kendisini daha fazla göstermesi lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Belki o Varane'nin pozisyoınu gol olsa Nuri'nin kendine güveni gelirdi.
25 Mart 2012 14:58 | NTVSpor.net
İspanya La Liga'da son sırada bulunan Real Zaragoza, Arda Turanlı Atletico Madrid'i La Romareda'da konuk etti. 90+5'inci dakikada penaltıdan bulduğu golle maçı 1-0 kazanan Zaragoza, kümede kalma umutlarını artırdı.
İspanya La Liga'da son sırada bulunan Real Zaragoza, Arda Turanlı Atletico Madrid'i La Romareda'da konuk etti. 90+5'inci dakikada penaltıdan bulduğu golle maçı 1-0 kazanan Zaragoza, kümede kalma umutlarını artırdı.
NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan mücadeleye iyi başlayan taraf, konuk takım Atletico Madrid oldu. Arda Turan ve Adrian'ın organize ettiği ataklarla etkili olan Madrid ekibi, buna rağmen yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi.
İlk yarı boyunca yaşanan en büyük tehlike de Atletico Madrid'den geldi. Mücadelenin 29. dakikasında Arda Turan'ın ara pasıyla hareketlenen Adrian'ın sağ çaprazdan sert şutu, üst direkten döndü. Dönen topu kontrol eden Falcao'nun da şutu direkten geri geldi ve Atletico Madrid, yüzde yüzlük bir gol fırsatından yararlanamadı.
Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda ise sahada çok düşük bir tempo vardı. İki takım da bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Ligin son sırasında bulunan Real Zaragoza'nın da puan alma savaşı, karşılaşmayı orta sahada kilitledi.
Son dakikalarda ise gelişen Zaragoza atağında Oriol, verdiği güzel ara pasıyla Helder Postiga'yı savunmanın arkasına kaçırdı. Atletico Madrid savunmasında ise Postiga'yı düşüren Godin, penaltıya sebebiyet verdi. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Apono, mücadelenin 90+5'inci dakikasında 1-0 öne geçirdi.
Penaltı golünün ardından ise hakem Mallenco, bitiş düdüğünü çaldı. Bu sonuçla La Liga'daki puanını 25'e çıkaran Zaragoza, ligde kalma umutlarını artırdı. Atletico Madrid ise 39 puanda kaldı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Madrid kaçırdı kaçırdı , Zaragoza ise son dakikada bana göre alakasız bir penaltı golü ile galip geldiler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şöyle bakıldığında Real Madrid'in fikstürü daha zor gibi.Olası bir Barcelona şampiyonluğu hiç sürpriz olmaz.
Real Madrid Kalan Maçlar;
Osasuna(D)
Valencia
Atletico Madrid (D)
Sporting Gijon
Barcelona(D)
Sevilla
Athletic Bilbao(D)
Granada(D)
Mallorca
Barcelona Kalan Maçlar;
Athletic Bilbao
Zaragoza(D)
Getafe
Levante(D)
Real Madrid
Rayo Vallecano(D)
Malaga
Espanyol
Real Betis(D)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real kendisini azıcık sıkınca dahi içerde dışarda fark atıyor Oğuz. Barca hariç![]()
Buradan sonra Mourinho gibi bir adamın şampiyonluk bırakacağını sanmıyorum.
Osasuna(D) 3
Valencia 3
Atletico Madrid (D) 3
Sporting Gijon 3
Barcelona(D) 0(desek)
Sevilla 3
Athletic Bilbao(D) 1
Granada(D) 3
Mallorca 3
Bu şekilde olur en kötü ihtimalle ve şampiyon olur Real.
Barça deplasmanına ''0'' desek mi ?![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aradaki puan farkı 6 . Eğer Barça kendisini azcık sıksa yine şampiyon olurdu.Belki de hala olabilir.Barça-Real maçından Barça 3 puan alsa aradaki fark 3 puan olur.Ve Real'in Bilbao ve Atletico deplasmanları var.Bu sahalardan çıkış çok kolay olmaz.Valancia maçını saymadım.Bakalım heyecanlı olacak.
Ronaldo ve arkadaşları fena yaptı Osasuna'yı.
Bugün Necati çok güzel bir gol attı, aynı mesefalerden Ronaldo'da o tazda bir gol attı, fark ise Necati bütün hızıyla gelip topa yüklenirken, Ronaldo olduğu yerde durarak bu topa vurmasıydı.
...
Golden sonraki hareketi de süperdi. Açtı baldırları gösteriyor, boru değil kas diyerektenKarim Benzema'nın attığı golde top class'tı.