Rakip roma bakalım neler olacak
Rakip roma bakalım neler olacak
Valla uçmuş gidiyorsun La Liga Şampiyonluğu çok iyi olur. Önümüzdeki yıllara için regen toplayabildin mi ?
18.HAFTA
Zayıf rakibimize 6 tane çaktık yolumuza devam ediyoruz..
Llorente döktürüyor.
...
Kupada ilk maçta turu geçecek skoru elde ettik ..Kike Sola ilk maçında golle tanıştı..2. maça yine yedeklerle çıkacağız
Munian profili alabilirmiyim ?
eto'o bitmiş.
Teşekkür ettim. Düşmeler olmuş profilinde.
eto'o bitmiş.
Kike Sola 2. maçdada gol attı.Bence iyi bir yedek forvet kazandık..1-1 berabere kalarak bir üst tura çıktık..Bu arada Real Madrid elendi kupadan
19.HAFTA
İnanılmaz bir maç !!! 3-0 geriye düştük..Kötü oynayan Susaeta ve Llronteyi oyundan aldım.Oyuna aldığım Toquero 3 gol attı ve maçı 5-3 aldık..
Kral kupasında yedeklerle devam ediyoruz..İyi kuralar çekiyoruz..Yİne ilk maçta avantajı sağladık..
20.HAFTA
Sağlamından 5 tane salladık ve yolumuza devam ediyoruz.Real 1 puan önümüzde ve bizde ölümüne takipteyiz
Az kalsın eleniyorduk2-0 geriye düştük uzun süre böyle devam etti..Son dakikalarda yeni transfer borja viguera nın golüyle turu geçtik..
21.HAFTA
Kupa da elediğimiz rakibe ligde kendi sahamızda boyun eğdik ve Real puan farkını 4 e çıkardı![]()
Kupada yine ilk maçta avantajı sağladık..Evimizdede iyi bir futbol sergileyip final oynamak istiyoruz...
22.HAFTA
Kupadaki rakibimizi ligdede eli boş uğurladık ve 3 puanın saihibi olduk takibi devam ettiriyoruz
MIKEL BALENZİAGA BILBAO DA!!!
Eski Bilbao lu sol bek ile transferin son gününde anlaşarak kadromuza kattık..Başarılar diliyoruz
Ve finaldeyiz !!! Ama oldukça zor oldu..Maçın normal süresinde 3-1 mağlup olduk ve maç uzatmalara gitti.Uzatmalarda 2 gol atarak finalde Barcelonanın rakibi olduk..Uefa kupası ve Süper kupadan sonra Kral kupasınıda kazanmak istiyoruz .
23.HAFTA
Çok zor bir karşılaşmadan 3 puan çıkartmayı başardır.Llorente inanılmaz formsuz ve haftaya ligde Barça ile oynuyoruz..Yenilirsek puan farkı 7 ye çıkacak ve lige de havlu atacaz bakalım ne olacak
24.HAFTA
İlk maçta olduğu gibi Barça yı parçaladık..Real bu hafta kesin puan kaybeder diyorum 7-0 yeniyorlar..Adamlar puan kaybetmiyor..Çok iyi oynasakta Real i devirmek oldukça zor ..Bakalım mutlu sona ulaşabilcekmiyiz
Barcelona galibiyeti muhteşem.Madrid puan kaybetmeyecek gibi gözüküyor.
Canım FEDA olsun sana !
İlk maçtan avantajlı skorlar dönüyoruz..Şampiyonlar liginde çeyrek final kapısını araladık
25.HAFTA
Satılmış Hakem !!!! 2 golümüzü vermedi.Madrid in buz gibi ofsayt olan golünü verdii..Olacak iş değil..Real puan farkını 7 ye çıkardı..Artık işimiz çok zor..
26.HAFTA
Çok kötü bir beraberlik aldık..Barcelona da önümüze geçti ve 3. sıraya düştük..Şampiyonluk artık hayal..Gözümüzü Şampiyonlar ligine ve Kral kupası finaline diktik..
27.HAFTA
İyi oynadık 3 puana uzandık..Barçanın puan kaybıyla tekrardan 2. sıradayız
Benim de A.bilbao kariyerim var. Lig bitti. Puan durumunu paylaşayım:
şu ünlü tackiller taktiğini kullandım sezon boyunca.
attığım gol sayısı görüldüğü gibi real madridden ve barça dan daha fazla.