1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    haklı olabilirsin abi, peki o zaman şöyle diyeyim, flair düşse, finishing yükselse?
    Niye birşeyleri düşürmeye çalışıyorsun önce dribling şimdide flaire geçtin,madem finishingin arttırılması gerektiğini düşünüyorsun 135 olan ca sı 140 olur niye birşeylerden kısmaya çalışılıyor anlam veremiyorum.Flair dediğin özellik 18 bile olabilir haftalardır kim kurtardı bu takımı diye sorarlar adama.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Niye birşeyleri düşürmeye çalışıyorsun önce dribling şimdide flaire geçtin,madem finishingin arttırılması gerektiğini düşünüyorsun 135 olan ca sı 140 olur niye birşeylerden kısmaya çalışılıyor anlam veremiyorum.Flair dediğin özellik 18 bile olabilir haftalardır kim kurtardı bu takımı diye sorarlar adama.
    Takımı her maç kurtaran Alex'in Flair 17, Stoch'un 18 mi olacak, bi kaç hafta maç kurtardı diye.Bu işler maç kurtarmayla olmuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Takımı her maç kurtaran Alex'in Flair 17, Stoch'un 18 mi olacak, bi kaç hafta maç kurtardı diye.Bu işler maç kurtarmayla olmuyor.
    Hadi ya neyle oluyor peki ? Yetenekli adam sürekli maç kurtarır.Ayrıca o 18 i o seviyeye gelse kimse birşey diyemez anlamında yazdım yani azalması bir yana artsa kimse birşey demez manasında şimdiki 16 değeri gayet normal.Bir dipnot daha mental özellikleri ortada isterse flair 20 olsun Alex kadar etkili olamaz,adamın bi flair değeri +15 diğerleri 8-12 arası gitmiş gelmiş o 16 ya bile laf edilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

flair'in anlamı ne bilmiyorsun gelmiş yorum yapıyorsun.

maç kurtarmak = flair öyle mi?

benim birşeylerden kısmayı önerme sebebim araştırmacılarının stratejilerinin böyle olması. ilk başta ca değerlendirmesi yapılıp ca sabitleniyor, sonra özellikler ayarlanıyor. ca'yı değiştirmeyi ilk planda düşünmedikleri için öyle bir öneri ortaya koyuyoruz.

Mesaj Yetkileri