Takımımızın Yıldızı
19 Yaşında olmasına rağmen gösterdiği performans parmak ısırtıcak derecede... Kadromuzda tutmak için çok çalıştık. Gerçekte Altay forması giymiş ve Okay Yokuşlu'nun yakın arkadaşı olan Oğulcan, Türk Futbolunun içinde bulunduğu son durumu öne sürerek kimseye güveninin kalmadığını ve 19 yaşında olmasına rağmen futbolu bırakma kararı aldığını belirtmek isterim...
Bunlarda transferlerimiz... MP Antalyaspor ile Ana-Pilot Kulüp anlaşmasına vardık ve 2014 Haziranında son bulacaktır...
Şimdide biraz merak giderme vakti.
Belki bir çoğunuz demiştir neden Alibeyköy?
10 Yaşımdan beri burada oturuyorum.Semtimin takımı ve 13 sene oldu. Zamanında Amatör de olsa 3 sene boyunca kulüpte oynadım. 19 yaşımdayken Zeytinburnu Paf Takımı maçında profesyonellik dışı bir hareketle rakibimin sol ayağını kırdım. Hocamız beni takımda istemedi. Eğer o hareketi yapmasaydım şimdi belkide Profesyonel olarak futbol hayatıma devam ediyor olacaktım. O zamanda benimle beraber oynayan bir çok arkadaşım şu anda Gaziosmanpaşa - Zeytinburnu ve Beşiktaş Paf Takımı'nda ve farklı kulüplerde futbol yaşantılarını sürdürüyorlar. Hocamızın benim için söylediği çok güzel bir laf vardı.
"Deli İbrahim ( İbrahim Üzülmez ) gibisin. Sol kanattan koşmaya başladınmı önüne tank koysalar onu bile deler geçersin. Tanka çarpmamak için kafanı kaldırarak koşmalısın"